Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ćubela je za razliku od one ublehe provjeren i sposoban
Željezničar za život cijeli!
Ništa drug, vazda za tebe inf. jedan si od normalnih na ovoj temi. Ipak tu je i zvanična, tu se nalaze samo lijepe stvari. Nek nam pomogne bilo ko samo da ne heknemo, nema više prosipanja šuplje i toga "po mjeri". Voda je do grla. Taman kad bi nam i vaš Mirva dao neke pare, nek makar malo opere brata.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 21:54E hvala drug, ne bih te peglao, nego NoDi zakopcan do grla, kaze poslovna tajna...SamLake je napisao/la: ↑03 jul 2026, 21:45
Kako će ba brate bit u opticaju kad su svi navijači a niko ne zna do kad je nama ugovor sa Macronom. Bubaju se inf da je do 2026, 2027. ugovor sa Macronom, a nas će zadugo oblačit Macron, sad u kojoj ligi upitno je.
Meni je pored svega žao što Adidas neće doći i u rukometni klub pa i što neće doći u našu akademiju Nedo TUREDONE Turković, pardon Josip MANE Bukal.
Bice tesko drug. ali izvuci cete se vi...
Cisto sumnjam da ce i Kanton i grad dopustiti neki crni scenario...
Jes da nije po mjeri, ali jedini nacin da ne heknete, su oni trenutno, poslije rukovodstvo mora pamet u glavu...
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Sten je bio jedan u glavnih u prošlom sazivu, onom koji je zaista radio nešto, rezultat je to pokazao. Imperativa im za rezultat nema, nek imovinu sačuvaju i status premijerligaša i tjt.prisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2026, 22:42Obaj Cubela daje ogroman kes na ruke, znam dok smo pregocarali sa par igraca Stuocanica kh zove, po 50 k na ruke keša dobiju.
Vala se slazem s tobom...SamLake je napisao/la: ↑03 jul 2026, 22:46Ništa drug, vazda za tebe inf. jedan si od normalnih na ovoj temi. Ipak tu je i zvanična, tu se nalaze samo lijepe stvari. Nek nam pomogne bilo ko samo da ne heknemo, nema više prosipanja šuplje i toga "po mjeri". Voda je do grla. Taman kad bi nam i vaš Mirva dao neke pare, nek makar malo opere brata.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 21:54E hvala drug, ne bih te peglao, nego NoDi zakopcan do grla, kaze poslovna tajna...SamLake je napisao/la: ↑03 jul 2026, 21:45
Kako će ba brate bit u opticaju kad su svi navijači a niko ne zna do kad je nama ugovor sa Macronom. Bubaju se inf da je do 2026, 2027. ugovor sa Macronom, a nas će zadugo oblačit Macron, sad u kojoj ligi upitno je.
Meni je pored svega žao što Adidas neće doći i u rukometni klub pa i što neće doći u našu akademiju Nedo TUREDONE Turković, pardon Josip MANE Bukal.
Bice tesko drug. ali izvuci cete se vi...
Cisto sumnjam da ce i Kanton i grad dopustiti neki crni scenario...
Jes da nije po mjeri, ali jedini nacin da ne heknete, su oni trenutno, poslije rukovodstvo mora pamet u glavu...
Ako hoce malo da sacuva obraz na prezime Mirvic, red bi bio da vas malo pogura, eto neka isplati majske plate makar...
Taman i jesu za to. Mjera,
Tik-tak. haha.
Tik-tak. haha.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
Strosmajer
- Kontakt:
E cuj ovog botovanja, bio dobar Sten, rezultat pokazao, a klub se gasiSamLake je napisao/la: ↑03 jul 2026, 22:48Sten je bio jedan u glavnih u prošlom sazivu, onom koji je zaista radio nešto, rezultat je to pokazao. Imperativa im za rezultat nema, nek imovinu sačuvaju i status premijerligaša i tjt.prisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2026, 22:42Obaj Cubela daje ogroman kes na ruke, znam dok smo pregocarali sa par igraca Stuocanica kh zove, po 50 k na ruke keša dobiju.
A sada idu TOP pojačanja ...napadaju titulu
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Botovanje? Klub dugo nije posloženiji kao u ljeto 2025.Šta se desilo poslje i koje dozvolio sve ono do zime je druga priča. Nakon toga je veliki govedar preuzeo. Kakv god bio, gore ne može i nemamo baš 30 ljudi u redu za pozicijeu klubu. Ne znam kako si došao na FK Sarajevo koje ja max poštujem i tu priču ali hoćeš odogvor, ne trebamo mi Zrinjskom, oni vas pobjede Posušjem, Širokim i sl. A drugo niste im konkurentni već dugo tkd nema ti priča smisla.Strosmajer je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:11E cuj ovog botovanja, bio dobar Sten, rezultat pokazao, a klub se gasiSamLake je napisao/la: ↑03 jul 2026, 22:48Sten je bio jedan u glavnih u prošlom sazivu, onom koji je zaista radio nešto, rezultat je to pokazao. Imperativa im za rezultat nema, nek imovinu sačuvaju i status premijerligaša i tjt.prisonbreak je napisao/la: ↑03 jul 2026, 22:42
Obaj Cubela daje ogroman kes na ruke, znam dok smo pregocarali sa par igraca Stuocanica kh zove, po 50 k na ruke keša dobiju.druze moj, ovim ste dali klub u ruke H komponenti, tacnije vratili ga. Sad ce vam hdz davati novce na kapljicu da budete 5-6, al da vazda za njih radite i budete filijala Zrinjskog. I to je mnogo jeftinije i manje para nego da moras na terenu pobijediti mocan klub iz glavnog grada.
Da nisu ovi što im vode tribinu, išli Magodi na razgovor ?
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
U nedjelju na misi fra Dominik Tomić iz Širokog prska svetom vodom grb za uspješnu i blagoslovljenu sezonu
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Joj ocami na ovom foruku cas je Zeljeznicar cetnicki Klub cas ustasti cas Mudzahedinski . Kako vjetar puhne tako i nacionalna opredijeljenost kluba.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Vaistinu ih naprskaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:27U nedjelju na misi fra Dominik Tomić iz Širokog prska svetom vodom grb za uspješnu i blagoslovljenu sezonu![]()
![]()
![]()
![]()
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Jel pitari prozivaju Željezničar zbog hrvata na čelu kluba dok u njih isti presuđeni hrvat uređuje sportsku politiku?
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Interesuje me odakle tolika zelja za vlasnikom i investitorom? Nisu li se valjda 12 godina smijali sami sebi?
Tu su negdje sa Širokim po broju hrvata u klubuZaboljesutra je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:40Jel pitari prozivaju Željezničar zbog hrvata na čelu kluba dok u njih isti presuđeni hrvat uređuje sportsku politiku?
Željezničar za život cijeli!
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
I gluperda se oglasilaArma00 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:42Tu su negdje sa Širokim po broju hrvata u klubuZaboljesutra je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:40Jel pitari prozivaju Željezničar zbog hrvata na čelu kluba dok u njih isti presuđeni hrvat uređuje sportsku politiku?
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Jel se ono jedne godine palila hrvatska zastava na sjeveruZaboljesutra je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:40Jel pitari prozivaju Željezničar zbog hrvata na čelu kluba dok u njih isti presuđeni hrvat uređuje sportsku politiku?