Nije onaj vidio investitora
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Moze li samo izvor da ne trazim djabe.KrajinaTm87 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 22:34Jel se ovo Slato vraca na poziciju direktora ili nas neko dobro zeza ?
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ovaj portal, sportsport.Pact1921 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 22:41Moze li samo izvor da ne trazim djabe.KrajinaTm87 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 22:34Jel se ovo Slato vraca na poziciju direktora ili nas neko dobro zeza ?
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Jos skupstina nije bila . Moze se promjeniti svasta do ponedeljka. Ali ovo je vracanje na Decembar i tad je ovaj Cubela bio dio UO kluba sad ce biti predsjednik UO .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Alternativa 
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ovo ako bude gotovo prije pocetka sljedece sezone, to jest 27/28, treba janje okrenut. Jezivo izgleda, porazavajuce, bukvalno nidokle nije.MisterBlue je napisao/la: ↑03 jul 2026, 21:19
Evo da zamažemo oči. Slika današnjeg Juga. Ide još jedan milion ubrzo za vodu koja dolazi sa Vraca.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Sto ga Slato suknu Mukiju 
Nešto kontam, povratkom Ćubele se otvaraju vrata Denisu Ćoriću ponoivo. Samo Dinu i Čiču u SS a ne samo u nadzor.
Hej moje sarajlije, lik iz sirokog vam vedri i oblaci
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ma eto u tekstu piše da bi moglo doći i ta uplata od ministrstva da podmirimo bar najnužnije. Nek ubaci para makar za kakvog golmana, krilo i špica ostalo ćemo krpit ovim što imamo.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:17Corica odmah vratiti ako postoji 2% sanse, valjda Stan ubaci sta para da se barem ova vatra malo smiri.
Čisto sumnjam da će vraćati Denisa. On je bio u UO kad je Denis dobio nogu.SamLake je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:22Ma eto u tekstu piše da bi moglo doći i ta uplata od ministrstva da podmirimo bar najnužnije. Nek ubaci para makar za kakvog golmana, krilo i špica ostalo ćemo krpit ovim što imamo.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:17Corica odmah vratiti ako postoji 2% sanse, valjda Stan ubaci sta para da se barem ova vatra malo smiri.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Na poziciju direktora kluba, ukoliko Skupština protekne bez većih iznenađenja, očekuje se da bude vraćen Haris Slato što je za ovog novinara svojevrsna nagrada za vjernost pobjedničkim strujama tokom previranja unutar Skupštine kluba i tokom borbi interesnih grupa.
E moj Željo...
E moj Željo...
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Znaci klub sa najvecom bazom navijaca nema ni jednog sposobnog covjeka da vodi klub ka boljitku. Cemu se nadat? Zasto Slato nazad za direktora, prica mu ne pije vodu ni njemu ni Saninu. Inace je Slato optuzen da je zaposlen za ogromne bonuse, koje Nijaz nije htio prihvatit. A kasnije Slato odbijao Sanina za potpise pa i nakon otkaza
Nemam nista ni protiv koga al ne obecava.
Nemam nista ni protiv koga al ne obecava.
Sta mozemo ocekivati od Cubele?Kako dalje
Jasno je da moze procuriti informacija, ali kako bilo koji portal moze znati kako ce Skupsrina glasati (55 osoba) i hladno da ovo ****.ba objavi da ekskluzivno saznaje?!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Za razliku od većine dosadašnjih predsjednika Ćubela se, rekao bih, razumije u fudbal. Sa te strane je to vrlo pozitivna stvar. Do sad je bio prilično samozatajan, govorilo se da je Stupčanica dijelom njegov projekat ali niko to nikad nije potvrdio.
Također, kad je ušao u UO izdvajao je vlastita sredstva za klub. Naravno preko pozajmica kao i svi ostali.
Inače se, navodno, bavi tekstilom. Biznismen. Tako da bi trebalo da razumije i finansije i vođenje jedne firme.
Jedini upitnik koji imam je otkud on?! Bio sam siguran da je potpuno napustio klub.
Mislim da je njegovo imenovanje rezultat činjenice da mi više nemamo ljudi koji su spremni preuzeti klub u kriznim situacijama.
Nisam protiv ovog imenovanja uopšte. Zanima me samo ko će biti ostali članovi UO.
Samo spekulisem, ali jel moguce da poznaje ministra Skobica koji je odbijao da potpise? Obojica imaju veze sa Zrinjskim, brat od ovog Cubele je jedan od obnavljaca Zrinjskog poslije agresije na BiH.Levin je napisao/la: ↑04 jul 2026, 00:12Za razliku od većine dosadašnjih predsjednika Ćubela se, rekao bih, razumije u fudbal. Sa te strane je to vrlo pozitivna stvar. Do sad je bio prilično samozatajan, govorilo se da je Stupčanica dijelom njegov projekat ali niko to nikad nije potvrdio.
Također, kad je ušao u UO izdvajao je vlastita sredstva za klub. Naravno preko pozajmica kao i svi ostali.
Inače se, navodno, bavi tekstilom. Biznismen. Tako da bi trebalo da razumije i finansije i vođenje jedne firme.
Jedini upitnik koji imam je otkud on?! Bio sam siguran da je potpuno napustio klub.
Mislim da je njegovo imenovanje rezultat činjenice da mi više nemamo ljudi koji su spremni preuzeti klub u kriznim situacijama.
Nisam protiv ovog imenovanja uopšte. Zanima me samo ko će biti ostali članovi UO.
Mala je ovo zemlja. Čudilo bi me da ga ne poznaje.Anpa je napisao/la: ↑04 jul 2026, 00:37Samo spekulisem, ali jel moguce da poznaje ministra Skobica koji je odbijao da potpise? Obojica imaju veze sa Zrinjskim, brat od ovog Cubele je jedan od obnavljaca Zrinjskog poslije agresije na BiH.Levin je napisao/la: ↑04 jul 2026, 00:12Za razliku od većine dosadašnjih predsjednika Ćubela se, rekao bih, razumije u fudbal. Sa te strane je to vrlo pozitivna stvar. Do sad je bio prilično samozatajan, govorilo se da je Stupčanica dijelom njegov projekat ali niko to nikad nije potvrdio.
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, mavi i 48 gostiju.