Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
NoDi80
-
Kontakt:
dena24 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:49
nek on ostaje u PSV treba da se nametne i da popravi igru, a ne da odma promijeni klub. ima on jos do 23ce da se poigra. vidis sta se desilo s tahirovicem. otisao iz rima. ajax te sezone propao, odma pritisak i kritike, i drugu sezonu komplet nije igrao. haj to nadoknadi. PSV je odlican za mlade igrace.
Slazem se brate, tek je dosao i ne treba zuriti
Najbolji primjer je njegov saigrac Saibari koji je sa 25 presao u Bayern.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
Shevko
-
Kontakt:
Njegov najveći problem je što nema desnu nogu i što u njega ulazi ko hoće. Nejak je u prodorima.
Kada bi barem popeglao da ga ne može svako na prvi ulazak skinuti sa lopte bilo bi dobro, on kao manji igrač mora da se čupka i da je prodoran.
-
dena24
-
Kontakt:
Shevko je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:55
Njegov najveći problem je što nema desnu nogu i što u njega ulazi ko hoće. Nejak je u prodorima.
Kada bi barem popeglao da ga ne može svako na prvi ulazak skinuti sa lopte bilo bi dobro, on kao manji igrač mora da se čupka i da je prodoran.
nije ni robben imao desnu nogu, nije to uopste problem. vec on mora tu MLS igru izbaciti komplet. vidi se da nije ucio igrati u evropi. mora se vise kretati kad u sprint, kad u prostor uci , kada koristit dribling, odma odigrati, sprintat do aut linije pa ubaciti kako god a ne stopati loptu stalno. onda mora malo u teretanu, ali mlad je jos. onda defanzivnu igru isto, previse je pasivan. generalno trkacku igru mora popraviti. ali su to sve normalne stvari u tim godinama.
i robben i özil i mnogi su ovo prosli u tim godinama. samo sto nasi ocekuju ronalda sada odma.
-
Konzerva
-
Kontakt:
Totalno je izgubio dribling na ovom SP, a to je njegova najveca vrlina....ogroman je potencijal i ima puno vremena za jos veci napredak. Dribling ne smije ostaviti, to ne moze svako, preko driblinga se pravi visak , to je nesto sto njega krasi. Ovu sezonu definitivno treba explodirati u PSV
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
dena24
-
Kontakt:
mora nauciti kad u dribling i kad ne. i da nije dribling da bi ispao dobar youtube video nego da koristi da iz situacije da bi uradio nesta efikasno za sebe ili ekipu.
a nije on izgubio dribling, vec je primio loptu 60 metara od gola, ili su ga duplirali bez neke pomoci. isto kenan yildiz kod turaka nista mu driblinzi nisu pomogli na SP, ne znaci da je los igrac ili je "izgubio" dribling
-
kovac
-
Kontakt:
U nekoliko navrata je mogao ubaciti loptu, ali oklijeva iz nekog razloga.
-
Iceplayer
-
Kontakt:
kovac je napisao/la: ↑04 jul 2026, 01:24
U nekoliko navrata je mogao ubaciti loptu, ali oklijeva iz nekog razloga.
Zato što samo misli kako će driblati, on primi loptu i ide u čovjeka da dribla, a već mogao 3 puta prije toga centrirati. Super je sve da dribla i da ima taj vic, ali mora uvijek ići sa jednostavnijim rješenjem. Ako ti je otvoren ubačaj, ubaci. Imat ćeš prilika za dribling...
-
soccerfan
-
Kontakt:
To su sve stvari koje ce sa iskustvom naučiti
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Drape
-
Kontakt:
Esmir i Diaz su se našli u istoj situaciji protiv Kanade. U kontri lopta je kod njih a dvojica igrača se ubacuju prema golu i čekaju asistenciju da je zakucaju u mrežu. Diaz to i radi asistira za gol. Esmir je komplikovao i statično driblao. Trenera PSV se vrijeđalo kad se prenesu njegove izjave da Esmir ima dribling viška u svojoj igri

-
Cartman
-
Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:53
dena24 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:49
nek on ostaje u PSV treba da se nametne i da popravi igru, a ne da odma promijeni klub. ima on jos do 23ce da se poigra. vidis sta se desilo s tahirovicem. otisao iz rima. ajax te sezone propao, odma pritisak i kritike, i drugu sezonu komplet nije igrao. haj to nadoknadi. PSV je odlican za mlade igrace.
Slazem se brate, tek je dosao i ne treba zuriti
Najbolji primjer je njegov saigrac Saibari koji je sa 25 presao u Bayern.
Kakve promjene, momak jos nije naucio osnove takticke. Ovo kako on igra, se ne igra ozbiljan nogomet u Europi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Pitar6785
-
Kontakt:
Nazalost Esmir posle PSV ce zavrsit u nekoj drugoj lgi njemacke i to je to.
Covjek desnu nogu isto koda nema, u modernom nogometu moras znat objema nogama igrat, nekazem da on igra podjednako dobro objema nogama al da znas.
Svaki put kad krene prema korner zastavici da probije vrati se na lijevu nogu sto u 99% slucajeva ide lod centar sut ili lopta nazad do stopera.
Takodje kad sam cuo da zivi sa bratom u holandi znao sam da tu nema igraca.
Takodje njegove fizicke sposobnosti prednosti nikad ne koristi, tacnije brzinu jer je lahak. A njegova fizicka slabost takodje je sve vise i vise vidljiva. Svaki duel gubi odbija se od igraca itd itd.
Da se odma razumijemo MENI JE ESMIR NAJDRAZI IGRAC OD SVIH U REPREZENTACI ZELIM MU SVE NAJBOLJE, al moje vidjenje jeste da mora dic brzinu, poboljsat dribling u trku i pobljsat igru desne noge, Esmiru je 22 godine i ovo sve bi morao trebao da vec ima
-
dinoze
-
Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 15:00
Nazalost Esmir posle PSV ce zavrsit u nekoj drugoj lgi njemacke i to je to.
Covjek desnu nogu isto koda nema, u modernom nogometu moras znat objema nogama igrat, nekazem da on igra podjednako dobro objema nogama al da znas.
Svaki put kad krene prema korner zastavici da probije vrati se na lijevu nogu sto u 99% slucajeva ide lod centar sut ili lopta nazad do stopera.
Takodje kad sam cuo da zivi sa bratom u holandi znao sam da tu nema igraca.
Takodje njegove fizicke sposobnosti prednosti nikad ne koristi, tacnije brzinu jer je lahak. A njegova fizicka slabost takodje je sve vise i vise vidljiva. Svaki duel gubi odbija se od igraca itd itd.
Da se odma razumijemo MENI JE ESMIR NAJDRAZI IGRAC OD SVIH U REPREZENTACI ZELIM MU SVE NAJBOLJE, al moje vidjenje jeste da mora dic brzinu, poboljsat dribling u trku i pobljsat igru desne noge, Esmiru je 22 godine i ovo sve bi morao trebao da vec ima
Prije svega on treba poceti jest i krenuti u teretanu inace ce se i dalje odbija od one crnce u odbrani kao neki junior.
-
Bosnjo22
-
Kontakt:
Ja bih njega poslao u Red Bull Salzburg ako ne bude islo u PSVu,naravno da je i do njega ali ga nekako tamo mozda vidim da se razvija,cini mi se zanimljivim ta Red Bull škola,to je neko moje misljenje
-
Shevko
-
Kontakt:
Previše igra na jedan specifičan način, mora da ima još koju kartu u igri.
A ne treba njemu ni snage, već mu je duel igra čisto psihološko, ne voli kada ga neko dira, skače na njemu. Ja ga nisam vidio ni jednom da se čupka sa nekim i gurka, to je stvar psihe.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, antetokounmpo, dedo26, DjaniTarik, General505, GIBRA, guillermo, HariTz, johnw1ckk, kouadio, kovac, LeCoq, perun, Serha, Shevko, Wilshere10 i 43 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []