Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Hole82
-
Kontakt:
Anpa je napisao/la: ↑04 jul 2026, 00:37
Levin je napisao/la: ↑04 jul 2026, 00:12
Ramirez je napisao/la: ↑04 jul 2026, 00:01
Sta mozemo ocekivati od Cubele?Kako dalje
Za razliku od većine dosadašnjih predsjednika Ćubela se, rekao bih, razumije u fudbal. Sa te strane je to vrlo pozitivna stvar. Do sad je bio prilično samozatajan, govorilo se da je Stupčanica dijelom njegov projekat ali niko to nikad nije potvrdio.
Također, kad je ušao u UO izdvajao je vlastita sredstva za klub. Naravno preko pozajmica kao i svi ostali.
Inače se, navodno, bavi tekstilom. Biznismen. Tako da bi trebalo da razumije i finansije i vođenje jedne firme.
Jedini upitnik koji imam je otkud on?! Bio sam siguran da je potpuno napustio klub.
Mislim da je njegovo imenovanje rezultat činjenice da mi više nemamo ljudi koji su spremni preuzeti klub u kriznim situacijama.
Nisam protiv ovog imenovanja uopšte. Zanima me samo ko će biti ostali članovi UO.
Samo spekulisem, ali jel moguce da poznaje ministra Skobica koji je odbijao da potpise? Obojica imaju veze sa Zrinjskim, brat od ovog Cubele je jedan od obnavljaca Zrinjskog poslije agresije na BiH.
Ne lazi i ne lupetaj, to je samo lik sa istim imenom i prezimenom. Nikakve poveznice nemaju.
-
Brkooo
-
Kontakt:
Ramirez je napisao/la: ↑04 jul 2026, 00:01
Sta mozemo ocekivati od Cubele?Kako dalje
Za razliku od većine dosadašnjih predsjednika Ćubela se, rekao bih, razumije u fudbal. Sa te strane je to vrlo pozitivna stvar. Do sad je bio prilično samozatajan, govorilo se da je Stupčanica dijelom njegov projekat ali niko to nikad nije potvrdio.
Također, kad je ušao u UO izdvajao je vlastita sredstva za klub. Naravno preko pozajmica kao i svi ostali.
Inače se, navodno, bavi tekstilom. Biznismen. Tako da bi trebalo da razumije i finansije i vođenje jedne firme.
Jedini upitnik koji imam je otkud on?! Bio sam siguran da je potpuno napustio klub.
Mislim da je njegovo imenovanje rezultat činjenice da mi više nemamo ljudi koji su spremni preuzeti klub u kriznim situacijama.
Nisam protiv ovog imenovanja uopšte. Zanima me samo ko će biti ostali članovi UO.
Samo spekulisem, ali jel moguce da poznaje ministra Skobica koji je odbijao da potpise? Obojica imaju veze sa Zrinjskim, brat od ovog Cubele je jedan od obnavljaca Zrinjskog poslije agresije na BiH.
Dva razlicita covjeka, sa istim imenom i prezimenom. Ovaj nas nema nikakve veze sa Zrinjskim..
-
Anpa
-
Kontakt:
Levin je napisao/la: ↑04 jul 2026, 00:46
Mala je ovo zemlja. Čudilo bi me da ga ne poznaje.
Upravo zbog toga, sezona kad je bio u UO 24/25 je bila najstabilnija od korone. Medjutim zbog situacije u kojoj smo trenutno se samo nadam da nije bilo nekih smutnji po toj liniji.
-
Levin
-
Kontakt:
Anpa je napisao/la: ↑04 jul 2026, 00:57
Levin je napisao/la: ↑04 jul 2026, 00:46
Mala je ovo zemlja. Čudilo bi me da ga ne poznaje.
Upravo zbog toga, sezona kad je bio u UO 24/25 je bila najstabilnija od korone. Medjutim zbog situacije u kojoj smo trenutno se samo nadam da nije bilo nekih smutnji po toj liniji.
Sumnjam. Kao što rekoh Sten je dosta samozatajan lik malo se zna o njemu.
Btw, nije to isti Stanislav Ćubela. Skroz drugi lik koliko je meni poznato.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
SamLake
-
Kontakt:
Levin je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:23
SamLake je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:22
ELDIABLO20 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:17
Corica odmah vratiti ako postoji 2% sanse, valjda Stan ubaci sta para da se barem ova vatra malo smiri.
Ma eto u tekstu piše da bi moglo doći i ta uplata od ministrstva da podmirimo bar najnužnije. Nek ubaci para makar za kakvog golmana, krilo i špica ostalo ćemo krpit ovim što imamo.
Čisto sumnjam da će vraćati Denisa. On je bio u UO kad je Denis dobio nogu.
Pa zemo mu je iz Širokog su. Ko zna možda su ga preglasali možda je on htio Denisa da ostane. Denis ili Brko i Čiča da se dogovore ko je glavni a ko pomoćni. Treće opcije nama nema
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
-
SamLake
-
Kontakt:
Nije, nije isti Ćubela upravu ste. Ovaj je iz Širokog. Poznata je mržnja širokog i zrtinjskog nema on veze sa zrinjom.
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
-
Pact1921
-
Kontakt:
SamLake je napisao/la: ↑04 jul 2026, 01:08
Levin je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:23
SamLake je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:22
Ma eto u tekstu piše da bi moglo doći i ta uplata od ministrstva da podmirimo bar najnužnije. Nek ubaci para makar za kakvog golmana, krilo i špica ostalo ćemo krpit ovim što imamo.
Čisto sumnjam da će vraćati Denisa. On je bio u UO kad je Denis dobio nogu.
Pa zemo mu je iz Širokog su. Ko zna možda su ga preglasali možda je on htio Denisa da ostane. Denis ili Brko i Čiča da se dogovore ko je glavni a ko pomoćni. Treće opcije nama nema
Ma meni bi bila zanimljiva kombinacija Amar ko trener a pomocnik Edis . Naravno to se nece nikad desiti ali bi bili ubitacna kombinacija Amar kao strateg a Edis taj koji koji vodi treninge. Isto bi volio povratak Hasagica kao trenera golmana.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
12tiigrac21
-
Kontakt:
Postao/la 12tiigrac21 » 04 jul 2026, 02:27
Ako je istina da će Cubela biti predsjednik to je dobra vijest, čovjek je jako sposoban i razumije se u fudbal uz njega obavezno vratiti i Almira Hadžiosmanovića, čini mi se da je on bio jedan od rijetkih koji je provalio Sanina, pokazao karakter i nije ga htio podržati, plus uspješan poduzetnik i Željovac 1/1, vidjet ćemo ostale članove UO. Ovdje se pravi bespotrebna drama, jes nas zavalio ovaj stocar i SAD ali mislim da situacije nije ni u pola dramtična kao 2021, tada je dug bio 11,5 miliona, pa smo prezivjeli. Imajte na umu da na ovom forumu ordinira najmanje 50% pitara i da namjerno prave dramu.
-
12tiigrac21
-
Kontakt:
Postao/la 12tiigrac21 » 04 jul 2026, 02:44
https://****.****/haris-slato-e ... io-ostavku
Ovo tek sada vidim. Hvala Bogu, pa smo ga se riješili. Čuj 3.5 milona na plaće se duguje. **** majku, ako lik nije pitar i išao svjesno da nas strovali. A tebi @Admir74 se sjetim familije braniš ga životom lik totalna budala ili mu je namjera bila da nas sjebe.
-
Alipasino
-
Kontakt:
Ne gumo zaspat gledo Argetincose.Mora se gledat profil glave.Po profilu mozete skontat ko je seljacka lola.Jos kad baci kratki friz konta da je zajeban e od takvog bjezi u svim segmentima kako u sportu tako i kulturi.
-
Admir74
-
Kontakt:
12tiigrac21 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 02:44
https://****.****/haris-slato-ekskluzivno-za-sport-centar-sanin-mirvic-je-trazio-da-dignemo-kredit-od-skoro-4-miliona-maraka-odbio-sam-i-podnio-ostavku
Ovo tek sada vidim. Hvala Bogu, pa smo ga se riješili. Čuj 3.5 milona na plaće se duguje. **** majku, ako lik nije pitar i išao svjesno da nas strovali. A tebi @Admir74 se sjetim familije braniš ga životom lik totalna budala ili mu je namjera bila da nas sjebe.
Otom potom. Istina ce se saznati kad tad, jer aferimi i struje u Skupstini koje su došle i do Slate, su otjerale Sanina, a razlog cemo saznati. Do tada sretno nam. A sto se tice familije, nekuktiuran si, neću ti odgovarati na taj nacin, jer to za tebe nema efekta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []