Madal je napisao/la: ↑03 jul 2026, 20:41
dena24 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:49
Madal je napisao/la: ↑03 jul 2026, 18:34
Evo ti gore gifa nase igre. Formacija ga zezala.
ev vako da te pitam, jesi li jednom vidio da on dobije loptu gore, da ga dedic pretrcava... samo to? mislim jedanput u 4 utakmice. a zbog cega to ne rade? jer vidim da rade u svojim klubovima.
jesi li vidio na drugoj strani?
Kombinatorika je nula, ja sam to i pisao. Ali evo sad mu ispred pretrcava i nista.
Esmir nije nista pokazao i ispostavilo se da oni silni sto su pisali da ga formacija gusi nisu upravu. Njegove igre nemaju veze sa formacijom nego njim samim.
Dalje svi genijalci poput onog fanatika i slicnih od kojih se nije mogao otvoriti pdf selektora jos od lige nacija jer su povazdan pisali kako barba kockar i neznalica ne koristi Esmira da ne pregori i ismijavali to takodjer nisu upravu.
Momak je top prospekt ali ima jos treninga da odradi da bi ozbiljnije racunali na njega kao jednu od glavnih ofanzivnih uzdanica.
a zbog cega ti je kombinatorika nula?
slusaj ja od esmira nikad nisam pravio superzvijezdu, uvijek sam rekao da on jos puno toga ima da popravlja u igri. ali ne kontam sta je problem tacno? sta je on trebao da uradi? momak tek odigrao prvu seniorsku i to uglavnom usao s klupe...
mi uopste nismo imali ofanzivnu igru, znaci uopste. nije postojala. protiv kanade nismo se mogli zadrzati gore nikako, protiv svice jedno 3 minuta, i to vrlo neorganizovano. protiv katara mogli smo, ali svaki put kad gubimo loptu haman nam dali gol u tranziciji. zbog cega? sta je problem? zato sto nam je ofanziva prebaci naprijed uradi nesta. kao muhe bez glave, a taj gif ti pokazuje to, to je divlja igra sto tamo vidis. i sad sto nije dodao u jednoj sceni ne valja?
u svim tim utakmicama, esmir primi loptu 50 metara od gola, okruzen s 3 protivnika, zbog cega? I sta sad da uradi konkretno u toj situaciji? isto tako kerim , i kerim je vratio loptu pa nikom nista. sta da uradi momak?
a to sto prebaci loptu na lijevu nogu, pa ima arjen robben i on je imao isti "problem"
znaci reko sam, njemu treba jos 1-2 sezone evropskog fudbala i onda ce biti dobar igrac, nemam pojma sta mu je plafon ali bice ok. u eindhovenu on se uklapa u sistem, zna igrati lijep nogomet. ali je mlad jbg. to su normalne stvari.
ali da je bio najgori na sp nije, svak je ispao gori nego sto je, pa nije dzeko nista pokazo osim protiv katara dvije scene, pa se zapitaj, zbog cega. zato sto smo ugasili fudbal, igras s dva defanzivna vezna, od kojih jedan totalno operisan od fudbala. i dva spica od kojih jedan ima 40 i drugi nije uopste sidras ....nikad ni bio u svojoj karijeri.