Tarik Muharemović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Tarik Muharemović
Ne treba mu ovo da se kači po Instagramu i valja u tom blatu.
Budi sto jesi, buduci si kapiten i ne spustaj se na taj nivo.
Budi sto jesi, buduci si kapiten i ne spustaj se na taj nivo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ne znam šta će mu ovo, raspravljanje preko instagrama ili neke poruke za šljam.
Ma loziona za bosnjacki narod koji se voli primat na gluposti.Meni su svi ovi njihovi postovi ovih dana nepotrebni.Ne morate se druze zahvaljivat na podrsci ,nit mi govorit da ti je ponos predstavljat drzavu.To se podrazumijeva
-
Marokanci58
- Kontakt:
Odluci se Tarik ili influenser ili fudbaler.
Ponijeli te pratioci i lajkovi?
Ponijeli te pratioci i lajkovi?
BRATSTVO GRAČANiCA
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma hajd djeca odrasla i žive u dobu društvenih mreža, mogu i razumjeti… plus im je i publika većinski takva. Lijepa su im i obraćanja i sve, pogotovo ovih momaka koji su dali značajan doprinos i odigrali dobre minute, a ujedno su i miljenici publike… ali kad sam vidio Burnićevu objavu
Al kenjate. Da se ne zahvale bilo bi komentara zašto ne cijene podrsku.
Svaka čast Tariku na pisanju po cetniku Vranješu,
Svaka čast Tariku na pisanju po cetniku Vranješu,
Znamo mi svi da oni cijene podrsku. Meni sasvim svejedno hoce li napisati ovo za podrsku ili ne.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
bravo tare majstore nek si se popiso po cetalju jos ga ispratio demir plus svabe u komentarima. dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna Slobodan i ponosna.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
rossonero85
- Kontakt:
Odmah se nađu dežurni dušebrižnici i moralisti koji će kritikovati nekog Bošnjaka kada ponosno odgovori i uzvrati na ustaško-četničke provokacije, kao što i nas napadaju ovdje na forumu.
Bravo Muharemoviću, majstore! Budući kapiten nove generacije Zmajeva!

Bravo Muharemoviću, majstore! Budući kapiten nove generacije Zmajeva!
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 04 jul 2026, 11:42, ukupno mijenjano 3 puta.
-
rossonero85
- Kontakt:
Bravo Tare, ali sad ima da smanjiš Instagram i fokusiraš se na fudbal maksimalno!
Ne shvatam šta vidis loše u zahvaljivanju ? Pa i njihove objave i društvene mreže su jedan od razloga sto smo imali euforiju veću nego u Brazilu, sto djeca masovno nose dresove bas ovih sto najviše objavljuju na društvenim mrežama.
Ma yebena malogradjanstina. Gnjide od ljudi, nema se tu sta puno vise recirossonero85 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 11:38Odmah se nađu dežurni dušebrižnici i moralisti koji će kritikovati nekog Bošnjaka kada ponosno odgovori i uzvrati na ustaško-četničke provokacije, kao što i nas napadaju ovdje na forumu.
Bravo Muharemoviću, majstore! Budući kapiten nove generacije Zmajeva!![]()
![]()
naprijed rejal
-
rossonero85
- Kontakt:
Apsolutno se slažem. Da nam je više ovakvih patriota sa mudima poput Muharemovića koji će znati poslati na pravo mjesto ojebine poput ovog Vranješa.Sveti je napisao/la: ↑04 jul 2026, 13:02Ma yebena malogradjanstina. Gnjide od ljudi, nema se tu sta puno vise recirossonero85 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 11:38Odmah se nađu dežurni dušebrižnici i moralisti koji će kritikovati nekog Bošnjaka kada ponosno odgovori i uzvrati na ustaško-četničke provokacije, kao što i nas napadaju ovdje na forumu.
![]()
-
Marokanci58
- Kontakt:
Što ih zovemo zmajevima? Pa nismo mi Kina, Japan, Vijentam da imamo ta mitska bića hiljadama godina unazad u svojoj kulturi.rossonero85 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 11:38Odmah se nađu dežurni dušebrižnici i moralisti koji će kritikovati nekog Bošnjaka kada ponosno odgovori i uzvrati na ustaško-četničke provokacije, kao što i nas napadaju ovdje na forumu.
![]()
Zato što je pijani Marjan Mihajlović preletio u prenosu i krenuo zmajeviiiiii zmajeviiii. Kakav krindz kada čujem zmajevi. Fuj.
Nije Marjan smio reći ljiljaniiiii ljiljaniiiii što je jedina ispravna hiljadugodišnja historija bosanske zemlje i ljudi ovdje. SVIH NARODA BANOVA KRALJEVA.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
rossonero85
- Kontakt:
Ne bih imao ništa protiv da ih zovemo Zlatni Ljiljani, naročito u inat ovoj gamadi kojoj smetaju ljiljani i htjeli bi da ih zabrane, ali eto Zmajevi se ustalili u svakodnevni govor pa ih tako najčešće zovemo.Marokanci58 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 13:08Što ih zovemo zmajevima? Pa nismo mi Kina, Japan, Vijentam da imamo ta mitska bića hiljadama godina unazad u svojoj kulturi.rossonero85 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 11:38Odmah se nađu dežurni dušebrižnici i moralisti koji će kritikovati nekog Bošnjaka kada ponosno odgovori i uzvrati na ustaško-četničke provokacije, kao što i nas napadaju ovdje na forumu.
![]()
Zato što je pijani Marjan Mihajlović preletio u prenosu i krenuo zmajeviiiiii zmajeviiii. Kakav krindz kada čujem zmajevi. Fuj.
Nije Marjan smio reći ljiljaniiiii ljiljaniiiii što je jedina ispravna hiljadugodišnja historija bosanske zemlje i ljudi ovdje. SVIH NARODA BANOVA KRALJEVA.
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 04 jul 2026, 13:39, ukupno mijenjano 2 puta.
- signalidunapark
- Kontakt:
Ta ojebina je nebitna brat bratu jedno 10 godina. Izjava je stara jedno 3-5, i sad mu je Muharemović dao pažnju i mikrofon.
Društvene mreže treba zabranit do jedno 27. ili 30. godine života, dok se svi hormoni ne smire.
Društvene mreže treba zabranit do jedno 27. ili 30. godine života, dok se svi hormoni ne smire.
Zadnja izmjena: signalidunapark, dana/u 04 jul 2026, 13:15, ukupno mijenjano 2 puta.