Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Jedna od boljih utakmica na prvenstvu bez obzira što je samo 1 gol pao. Nevjerovatan tempo su nabili obje ekipe, otvoreno se igra, imam osjećaj da mogu još 180 minuta ovako trčati. Aferim.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kolumbija uz malo sreće do kraja. Oduševljen sam kako direktno igraju svaki meč.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ovi Kolumbijci na kokainu...da vode 10:0 idu gore i napadaju..ludi 100%.. 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ove utakmice pokazuju da i SP s velikim brojem reprezentacija ima svoju draz. Nije fudbal samo real,barca ,Francuska,Brazil ,Ronaldo,Mesi .
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ja mislim da si ti pogrijesio forum.rossonero85 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 02:36Šta se ovaj ustaški cionista uzrujao hahahaha ko ti drma kavez smrade fašistički! Forza Portugal!![]()
Svaki post ti je ustase; cetnici, cionisti, marsovci...
Haj ziv bio ohladi malo sa tim debilnim pricama na sportskom forumu, kad vec admijistracija i @admin razno smece ovdje dozvoljavaju.
Proci ce ti zivot u mrznji i kompleksima.
Zašto pojedini forumaši mrze Messija?
The clubs of the Cape Verde XI:
Vozinha (N/A)
Moreira (Columbus Crew)
Lopes (Shamrock Rovers)
Diney (Al Bataeh)
Cabral (Trabzonspor)
Pina (Krasnodar)
Mendes (Igdir)
Duarte (Puskas Akademia)
Cabral (Amadora)
Da Costa (Basaksehir)
I onda ti kazu ne moze se igrat,nemas igraca u ligama petice
Vozinha (N/A)
Moreira (Columbus Crew)
Lopes (Shamrock Rovers)
Diney (Al Bataeh)
Cabral (Trabzonspor)
Pina (Krasnodar)
Mendes (Igdir)
Duarte (Puskas Akademia)
Cabral (Amadora)
Da Costa (Basaksehir)
I onda ti kazu ne moze se igrat,nemas igraca u ligama petice
Veceras ponovo najavljuju grmljevinu u Phili ,i to baš oko vremena kada trebaju igrati Francuska - Paragvaj
Očkujem da će se meč igrati 6 sati
Očkujem da će se meč igrati 6 sati
Ma SDA bot.Ne uzrujavaj seElrond je napisao/la: ↑04 jul 2026, 08:37Ja mislim da si ti pogrijesio forum.rossonero85 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 02:36Šta se ovaj ustaški cionista uzrujao hahahaha ko ti drma kavez smrade fašistički! Forza Portugal!![]()
Haj ziv bio ohladi malo sa tim debilnim pricama na sportskom forumu, kad vec admijistracija i @admin razno smece ovdje dozvoljavaju.
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive
Ma SDA bot.Ne uzrujavaj seElrond je napisao/la: ↑04 jul 2026, 08:37Ja mislim da si ti pogrijesio forum.rossonero85 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 02:36Šta se ovaj ustaški cionista uzrujao hahahaha ko ti drma kavez smrade fašistički! Forza Portugal!![]()
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive
-
rossonero85
- Kontakt:
Nisam iznenađen da jugobalijski poltroni i beskičmenjaci brane ustaške smradove koji po čitav dan i noć provociraju i podjebavaju, pa kad im se odgovori istom mjerom, onda ide kuknjava i tužakanje. Ipak su vam oni omiljeni koalicioni partneri. Nešto ne vidim da si se javljao kad ovo ustaško pseto non stop provocira, nego se javljaš samo kad treba da napadneš nekoga i prozoveš ga nacionalistom i mrziteljem zato što ne navija za Hrvatsku. Srećom nismo svi mi ljigavi beskičmenjaci i "ko nas bre zavadi" botovi. Za razliku od vas, ustaško-cionističkim provokatorima i fašističkoj uzp gamadi ću uvijek odgovoriti adekvatnom mjerom.Elrond je napisao/la: ↑04 jul 2026, 08:37Ja mislim da si ti pogrijesio forum.rossonero85 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 02:36Šta se ovaj ustaški cionista uzrujao hahahaha ko ti drma kavez smrade fašistički! Forza Portugal!![]()
- signalidunapark
- Kontakt:
Tvoj je problem što se pecaš na provokacije, i što misliš da si ispao pametniji, zaje.baniji ili bolji što debilima odgovaraš na njihovom nivou komunikacije, a zapravo su te doveli da se valjaš u blatu s njima. Ovaj forum je ionako preopterećen trollovima i maloumnicima, a za njih je samo jedan lijek, a to je "lista gnjavatora" i ignore.rossonero85 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 09:01Nisam iznenađen da jugobalijski poltroni i beskičmenjaci brane ustaške smradove koji po čitav dan i noć provociraju i podjebavaju politikom, pa kad im se odgovori istom mjerom, onda ide kuknjava i tužakanje. Nešto ne vidim da si se javljao kad ovo ustaško pseto non stop provocira, nego se javljaš samo kad treba da prozoveš nacionalistom i mrziteljem nekoga ko ne navija za Hrvatsku. Srećom nismo svi beskičmenjaci i "ko nas bre zavadi" botovi. Za razliku od vas, ustaško-cionističkim provokatorima i fašistima ću uvijek odgovoriti adekvatnom mjerom.Elrond je napisao/la: ↑04 jul 2026, 08:37Ja mislim da si ti pogrijesio forum.rossonero85 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 02:36Šta se ovaj ustaški cionista uzrujao hahahaha ko ti drma kavez smrade fašistički! Forza Portugal!![]()
Proci ce ti zivot u mrznji i kompleksima.![]()
I da, ljudi su ipak malo komplikovaniji da bi ih se trpalo u "jugoslovene", "jugobalije, ustaše ili četnike...
Opet klosari argentinski na guzove, nevjerovatno sretna repka. Ni blizu najjacih nisu. Ako ih ne rokne Egipat, Kolumbija ce sigurno. Bravo za Cape Verde. 
Panj Messi ponovo trpa amatere.
Panj Messi ponovo trpa amatere.
-
rossonero85
- Kontakt:
Slažem se, ali nisam neko ko će šutjeti na konstantne provokacije ustaških smradova koji su se nakotili po forumu, pa se onda uvrijede ko zadnje pichke kad im odgovoriš istom mjerom, a jednako gadni su mi i ovi šatro bosanski liberali koji ih brane, a istovremeno napadaju ljude koji ne navijaju za Hrvatsku i etiketiraju ih kao "bošnjačke radikale" i nacionaliste. Mjesec dana trpim ovdje uvrede i jednih i drugih jer zaboga ne navijam za Vatrene - odmah sam bošnjački nacionalista, šovinista, mrzitelj i šta sve ne jer pobogu ne navijam za Modrića i ostale koji zajedno sa Tompsonom na dočeku pjevaju "Herceg Bosno srce ponosno". E pa neće vam proći ovo izjednačavanje i trpanje u isti koš.signalidunapark je napisao/la: ↑04 jul 2026, 09:09Tvoj je problem što se pecaš na provokacije, i što misliš da si ispao pametniji, zaje.baniji ili bolji što debilima odgovaraš na njihovom nivou komunikacije, a zapravo su te doveli da se valjaš u blatu s njima. Ovaj forum je ionako preopterećen trollovima i maloumnicima, a za njih je samo jedan lijek, a to je "lista gnjavatora" i ignore.rossonero85 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 09:01Nisam iznenađen da jugobalijski poltroni i beskičmenjaci brane ustaške smradove koji po čitav dan i noć provociraju i podjebavaju politikom, pa kad im se odgovori istom mjerom, onda ide kuknjava i tužakanje. Nešto ne vidim da si se javljao kad ovo ustaško pseto non stop provocira, nego se javljaš samo kad treba da prozoveš nacionalistom i mrziteljem nekoga ko ne navija za Hrvatsku. Srećom nismo svi beskičmenjaci i "ko nas bre zavadi" botovi. Za razliku od vas, ustaško-cionističkim provokatorima i fašistima ću uvijek odgovoriti adekvatnom mjerom.Elrond je napisao/la: ↑04 jul 2026, 08:37
Ja mislim da si ti pogrijesio forum.
Proci ce ti zivot u mrznji i kompleksima.![]()
I da, ljudi su ipak malo komplikovaniji da bi ih se trpalo u "jugoslovene", "jugobalije, ustaše ili četnike...
I ne pričam samo ja ovdje o politici, samo odgovaram na provokacije ustaško-cionističkih fašista i separatista. I da, ovo nisu nikakvi komplikovani ljudi, ovi jadovi su školska definicija ustaša, četnika i jugobalija sa dna kace i treba ih nazivati pravim imenom.
U pravu si za "listu gnjavatora", uredno se ažurira svaka 24 sata.
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 04 jul 2026, 09:53, ukupno mijenjano 4 puta.
Jadni su ljudi koji citav zivot u mrznji provedu.
Znas kako kazu, nacionaloscu se ponose najvise oni koji nemaju sa cim drugim u zivotu.
Pusti ba ljude da pisu o fudbalu i prvenstvu, haj na politicki forum i tamo opleti koliko te volja.
Znas kako kazu, nacionaloscu se ponose najvise oni koji nemaju sa cim drugim u zivotu.
Pusti ba ljude da pisu o fudbalu i prvenstvu, haj na politicki forum i tamo opleti koliko te volja.
Da nema rosonjera nebi ni Bosne bilo, na internetu doduše
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Rossonero i Evander u svadji. Two retards fighthing. 
-
rossonero85
- Kontakt:
Ne vidim da na bilo koji način sprečavam i sputavam ljude da pišu o fudbalu i prvenstvu, pišem i ja čitavu noć o utakmicama, ali i odgovaram na ustaško-cionističke provokacije. Znači nisu vam problem ustaški provokatori, već ja i nas još nekoliko koji odgovaramo na te provokacije hahahaha. Ispade da su HDZ ujkani divni i krasni i non stop pričaju samo o fudbalu, a samo ja pričam o politici i nacionalizmu i unosim razdor.
Kakvo jadno i bijedno spinovanje, izvrtanje i izjednačavanje, ali me to uopšte ne iznenađuje.
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 04 jul 2026, 09:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.