Premijer liga BiH - aktuelno
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Izgleda da Velež nije uspio skinuti zabranu te neće moći prijaviti pojačanja za utakmicu protiv Moldavaca.
Zanima me jedna potencijalno nezgodna situacija za Velež, je li tko upoznat.
Igrači Hrkać,Abdullah,Nukić,Halilović imaju ugovor do 30.6.2026. (prema TM), ukoliko nisu produživali ugovore prije 3.6. (dan kada je Velež dobio sankcije). Ako im je istekao ugovor 30.6. a rok za prijavu igrača za europske utakmice protiv Moldavaca je bio do 4.7. , jesu li četvorica igrača registrirana tj prijavljena za europska natjecanja jer je Velež i dalje pod zabranom registriranja?
Igrači Hrkać,Abdullah,Nukić,Halilović imaju ugovor do 30.6.2026. (prema TM), ukoliko nisu produživali ugovore prije 3.6. (dan kada je Velež dobio sankcije). Ako im je istekao ugovor 30.6. a rok za prijavu igrača za europske utakmice protiv Moldavaca je bio do 4.7. , jesu li četvorica igrača registrirana tj prijavljena za europska natjecanja jer je Velež i dalje pod zabranom registriranja?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Bravo legendo, kakav post i kakavo zapažanje, iskreno kapa do poda.HercegovinaCali je napisao/la: ↑04 jul 2026, 07:56Izgleda da Velež nije uspio skinuti zabranu te neće moći prijaviti pojačanja za utakmicu protiv Moldavaca.
Jeb.eš me ako sad portali ne budu pravili članak na osnovu ovoga što si napisao.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Navikli su krasti od raje sa forumaDoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jul 2026, 08:04Bravo legendo, kakav post i kakavo zapažanje, iskreno kapa do poda.HercegovinaCali je napisao/la: ↑04 jul 2026, 07:56Izgleda da Velež nije uspio skinuti zabranu te neće moći prijaviti pojačanja za utakmicu protiv Moldavaca.
Igrači Hrkać,Abdullah,Nukić,Halilović imaju ugovor do 30.6.2026. (prema TM), ukoliko nisu produživali ugovore prije 3.6. (dan kada je Velež dobio sankcije). Ako im je istekao ugovor 30.6. a rok za prijavu igrača za europske utakmice protiv Moldavaca je bio do 4.7. , jesu li četvorica igrača registrirana tj prijavljena za europska natjecanja jer je Velež i dalje pod zabranom registriranja?![]()
Jeb.eš me ako sad portali ne budu pravili članak na osnovu ovoga što si napisao.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- Threeplanetrees
Fifa ima jako precizna pravila za te situacije i to se ne tretira kao registracija jer je igrač već upisan u sistemu. Samo se produži ugovorna obaveza ili aktivira klauzula ako igrač ima opciju produženja za još jednu sezonu. Sigurno su produžili ako će moći igrati. Ali hvala vam na brizi vidim nervoza vas veća hvata nego nas. Ti si možda peti šesti komšija koji se javio i prati naše stanje sa zabranom. Treba li karta za četvrtak?HercegovinaCali je napisao/la: ↑04 jul 2026, 07:56Izgleda da Velež nije uspio skinuti zabranu te neće moći prijaviti pojačanja za utakmicu protiv Moldavaca.
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Prvom/drugom rečenicom si mi odgovorio što sam pitao.Threeplanetrees je napisao/la: ↑04 jul 2026, 08:18Fifa ima jako precizna pravila za te situacije i to se ne tretira kao registracija jer je igrač već upisan u sistemu. Samo se produži ugovorna obaveza ili aktivira klauzula ako igrač ima opciju produženja za još jednu sezonu. Sigurno su produžili ako će moći igrati. Ali hvala vam na brizi vidim nervoza vas veća hvata nego nas. Ti si možda peti šesti komšija koji se javio i prati naše stanje sa zabranom. Treba li karta za četvrtak?HercegovinaCali je napisao/la: ↑04 jul 2026, 07:56Izgleda da Velež nije uspio skinuti zabranu te neće moći prijaviti pojačanja za utakmicu protiv Moldavaca.
Hvala.
- Threeplanetrees
Ništa susjed tu sam uvijek za normalnu konverzaciju sa normalnim forumašima. Nema na čemuHercegovinaCali je napisao/la: ↑04 jul 2026, 08:56
Prvom/drugom rečenicom si mi odgovorio što sam pitao.
Hvala.
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Rožman iskusno otima FKS titulu prvaka pripremnih utakmica
muški su borovi žene su jele svi oni vole mostarske bijele
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Bilo je napeto do pocetka utakmice. Cestitam na zasluzenoj tituliMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 10:21Rožman iskusno otima FKS titulu prvaka pripremnih utakmica
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Je li ikad pod BB od samostalnosti bila tekma da nije bilo nacionalisticko/fasistickog navijanja i omalovazanja BiH?MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 03:19Jest na sjeveru Grbavice, pored zdenkeNoProfit je napisao/la: ↑04 jul 2026, 01:19Nije.SamoTi4000 je napisao/la: ↑03 jul 2026, 23:59
Jel se ono jedne godine palila hrvatska zastava na sjeveru![]()
Istina, ovo sramotno paljenje je bilo prije 15tak godina, nazalost.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Ne pokrećem raspravu, samo odgovaram. Sve pet.Argentina je napisao/la: ↑04 jul 2026, 10:41Je li ikad pod BB od samostalnosti bila tekma da nije bilo nacionalisticko/fasistickog navijanja i omalovazanja BiH?
Istina, ovo sramotno paljenje je bilo prije 15tak godina, nazalost.
muški su borovi žene su jele svi oni vole mostarske bijele
- BatistutA19
- Kontakt:
Manite nacionalizma ima ljepsih tema procice nam zivot u nebulozama
Ja da sam savez sve zestoko kaznjavat i klub i pojedince od povika protiv drzave,velicanje ratnih zlocinaca i isticanja svih zastava bespotrebnih znaci samo imas pravo stavit na ogradu zastavu ime svog kluba,ime navijacke skupine i ime svog grada to nikom nigdje nece smetat.
Prvo kazna za klub i zabrane navijackim skupinama npr zabrana u goste 1 utakmicu ako ponovis onda povecavat i novcane kazne za pojedince .Onda se cudimo zabranama policije gostujucim navijacima i volim kad zabrane kad su realno i navijaci idioti .
Sad ljepsa tema i mi docekasmo izvlacenje parova nakon 6 godina u Ponedeljak.Nemam nekih zelja sa svima valja igrat 4 puta ali et volio bi tzv lakseg 1 kolo u Zenici.
Ja da sam savez sve zestoko kaznjavat i klub i pojedince od povika protiv drzave,velicanje ratnih zlocinaca i isticanja svih zastava bespotrebnih znaci samo imas pravo stavit na ogradu zastavu ime svog kluba,ime navijacke skupine i ime svog grada to nikom nigdje nece smetat.
Prvo kazna za klub i zabrane navijackim skupinama npr zabrana u goste 1 utakmicu ako ponovis onda povecavat i novcane kazne za pojedince .Onda se cudimo zabranama policije gostujucim navijacima i volim kad zabrane kad su realno i navijaci idioti .
Sad ljepsa tema i mi docekasmo izvlacenje parova nakon 6 godina u Ponedeljak.Nemam nekih zelja sa svima valja igrat 4 puta ali et volio bi tzv lakseg 1 kolo u Zenici.
Kako ce savez kaznjavati kad mu je predsjednik jedan od onih koji ne vole državuBatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 11:51Manite nacionalizma ima ljepsih tema procice nam zivot u nebulozama
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kako ce savez kaznjavati kad mu je predsjednik jedan od onih koji ne vole državuBatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 11:51Manite nacionalizma ima ljepsih tema procice nam zivot u nebulozama
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Combattente87
- Kontakt:
- bromazepam
- Kontakt:
Slavi se presuđeni ratni zločinac koji veze nema ni sa gradom i klubom.
Kakvo civilizacijsko dno.
Kakvo civilizacijsko dno.
Santos sa Tušnja
Joj mojne mi tog lažnog patriotizma na baterije Fude ti. Nisam vidio da ste otjerali Vicu kad vam je došo u nicaZe da se priča o zakivanju dva eksera u Bilino Polje. A ako napravi novi stadion dobiće kip ispred njega. Isti taj Vico je godinama bio alfa i omega tog Borca tkd tišina.
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
- BatistutA19
- Kontakt:
Necu sad o tome o savezu ja ti samo mogu rec koliko god bio neko protiv predsjednika saveza Vice on je vise uradio kao svi dosad presjednici zajedno da ne nabrajam od lige 10,do obnove terena,i jos novih 19 terena koje ce bit ,do postavke Spahica,Barbareza i na kraju plasmanom na svjetsko prvenstvo.To su cinjenice koje ne moze niko.oborit a ja mu kapu skidam za gostovanje na RTRS i ko je gledo zna sta je reko.Zamjeram to nekad guranje Borca ali bez guranja Zrinjski i Borac su najbolji ,sve dok to ne priznamo nece ih niko.prestic.Ali nisam htio o tome nego o jacim kaznama i zabranama, bespotrebnim zastavama od sviju i pogrdnog skandiranja..rishovski je napisao/la: ↑04 jul 2026, 11:56Kako ce savez kaznjavati kad mu je predsjednik jedan od onih koji ne vole državuBatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 11:51Manite nacionalizma ima ljepsih tema procice nam zivot u nebulozama
Sad ljepsa tema i mi docekasmo izvlacenje parova nakon 6 godina u Ponedeljak.Nemam nekih zelja sa svima valja igrat 4 puta ali et volio bi tzv lakseg 1 kolo u Zenici.![]()
Eto imaju priliku u Europi i Velez i i Sarajevo gdje nema Vice pa cemo vidjet dokle ce ko dogurat..
Previse mi prebacujemo sa nase krivice na druge,kad se sjetim kad Zelji odbilo statut ljudi su pisali udar na drzavu ,na bosnjake,naruceno od Sarajeva,Zrinjskog,boje se jakog Zelje a ispostavilo se spasio ih covjek bukvalno od gasenja kluba i trebaju mu spomenik pred Grbavicom dignut.
Moramo prvo sebi pogledat u oci da bi nam bilo bolje svima isto sto je reprezentacija uradila i rekla dalje ne moze ovako i odmah je rezultat doso..Otiso sam siroko ali nema veze ionako niko ne pise nista.
Veći je problem netransparentnost. Generalno imaju vrlo čudan i nekorektan odnos prema navijačima. Roster je totalna misterija, ko je sada tu ostao, a ko otišao. Pripreme završavaju, Evropa pred vratima, a javnost uskrećena za relevantne i bitne informacije. Najvažnije je da su navijače obavijestili da će ulaznice plaćati po bezobrazno skupim cijenama.HercegovinaCali je napisao/la: ↑04 jul 2026, 07:56Izgleda da Velež nije uspio skinuti zabranu te neće moći prijaviti pojačanja za utakmicu protiv Moldavaca.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dobra proslava Lesinara za stogodisnjicu ako je to to. Kad bi gledali koje je obiljezavanje stogodisnjice bilo bolje, mislim da su navijaci Borca na petom mjestu odmah iza navijaca Veleza 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Threeplanetrees
svrakino1921 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 22:09Hvala brateThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 maj 2026, 21:57Ne sjecam se kako izgleda ali je paklen igrač. Krenuli ste ozbiljno. Može bit bio je kapiten
Hvala brate
.png)