FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Već vidim da će i Zekić skakati po živcima nastavi li forsirati ublehu u vidu Ristovskog.
Svako ko je gledao FKS bar 3-4 puta prošle sezone zna da se taj lik odavno oprostio od profesionalnog fudbala.
Svako ko je gledao FKS bar 3-4 puta prošle sezone zna da se taj lik odavno oprostio od profesionalnog fudbala.
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Evo ga krenuli smo, bravo majstore
-
Pitaristok
- Kontakt:
Vidi se da nekako ne zainteresovano igra, ali nije njegova loša reakcija ni u jednom golu, drugi renato napustio poziciju ode za onim tamo na autGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jul 2026, 10:08Već vidim da će i Zekić skakati po živcima nastavi li forsirati ublehu u vidu Ristovskog.
Može li link u PP?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Tri pozadi, a Beganović i Mujkić na wing bekovima, bit će ovo još jedna mučna i teška sezona...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Mozemo li nekome pokloniti Mujkica ? Bez obabeze da nam ista plate.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sa tri pozadi igramo dobro ali evo danas sa 4 lose.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
Pitaristok
- Kontakt:
-
johntravolta123
- Kontakt:
Izgleda da ce Mujkic biti standardan (nazalost) kao U21
Hem los na stoperu hem kao wingback
Ne može biti dobro. Pet godina foriraš hebeni sistem sa 3 pozadi, a u rosteru nemaš kvalitetne wing bekove koji su možda i najbitnije karike tog sistema. To je šizofreno.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nije on više U21. Od ove sezone je 2005 godište.johntravolta123 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 10:16Izgleda da ce Mujkic biti standardan (nazalost) kao U21
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Mujkic nije u21 visejohntravolta123 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 10:16Izgleda da ce Mujkic biti standardan (nazalost) kao U21
Hahah kakav likPitaristok je napisao/la: ↑04 jul 2026, 10:13Ti majstore ne gledaš utakmicu, gledaš neke crtiće, u 16min tri puta je ispo, loše postavljanje
Ne gledam ali zato da gledam ne bih ga zvao tarabom zbog te tri greške, možeš misliti pogriješio, strašno, sram ga bilo
Hoćemo li ga klupirati ili ćemo ga otjerati? Renato tarabo odlazi
Počeli ste srati
-
johntravolta123
- Kontakt:
Nisam znao taj infoDoktorXabaras je napisao/la: ↑04 jul 2026, 10:20Nije on više U21. Od ove sezone je 2005 godište.johntravolta123 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 10:16Izgleda da ce Mujkic biti standardan (nazalost) kao U21
Taman da tu bude ovaj novi Dajcer kao 3 stoper a onda U21 trazit na drugoj poziciji
Nismo mi losi u ovoj tekmi odkako smo okrenuli u 3 nazad
Kontrolisemo utakmicu steta 2 glupa gola i ove stative sto ne udje
Zadnja izmjena: johntravolta123, dana/u 04 jul 2026, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Vrhbosnian
- Kontakt:
U zadnjoj liniji ne zna se ko je gori. Reakcije kod golova baš amaterske.
Beganović skreće loš šut koji ide u gol aut, prema našem golu...
Ristovski ne znam jel ima manje volje za igru ili fizičke spreme...
Beganović skreće loš šut koji ide u gol aut, prema našem golu...
Ristovski ne znam jel ima manje volje za igru ili fizičke spreme...
-
rimljanin90
- Kontakt:
Kupresak badminton igra inace. Pa jel vidis ti da ne mozemo igrati 4 nazad? Odma krenes igrat kad promijenis na 3, ne znam ko je ovdje sizofren
Stanite, pa zar nisu pametnjakovići sa foruma tvrdili da imamo odbranu na nivou Dinama i da ne treba dovoditi više nikoga, otkud sad kritike i kmečanje odjednom
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nevezano za ovu utakmicu al nije mi jasno zasto su ostavili Ristovskog, nista nije pokazao proslu sezonu cak sta vise imao kikseva ,pretrcavalli ga igraci radnika,rudara itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

.png)