Sa normalnim ljudima vodim sasvim normalnu konverzaciju na forumu, ali ne vodim sa ustaško-četničkim provokatorima i balijetinama koje im se uvlače u šupak. Šta je tu nejasno?Obdunsmen je napisao/la: ↑04 jul 2026, 13:08.rossonero85 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 02:50Odmah se nađoše balijetine da brane ustaško pseto i sve nas izjednače i strpaju u isti koš. Šta kaže ovaj fgr ghovnar "da hoćete obojica crknuti". Fuj bagro poltronska i beskičmenjačka, jednako ste gadni kao i ove uzp ustaše!
Evo je li ovo normalno. Upravo ti ne možeš da vodis normalnu komunikaciju na forumu. Ali eto sve je do odgoja, roditelji ti krivi
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
-
rossonero85
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- signalidunapark
- Kontakt:
Pa dali smo 5 golova u 4 utakmice na prvenstvu, i još 2 mrtvaca koja nismo zabili. Ne bi baš rekao da nismo imali plan za dati gol.darker10 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 13:12Pa sto psujete onda kad narod kaze da se moglo odigrati trunkicu organizovanije poput Verdea?Niko nije nezadovoljan sesnaestinom finale i niko ne kaze da se morala izbacit Amerika ,nabit Kanada i Svicarska nego da se moglo organizovanije i smislenije odigrat ,pogotovo u tom napadackom dijelu.signalidunapark je napisao/la: ↑04 jul 2026, 12:49
A bog ga je.bo više.
Niko ne kaže da je ovo dobro, nego da je dobro s obzirom kako je bilo prije nepune 2 godine, i nije realno očekivati eksponencijalni napredak. Ekipa nam je balava, manjkava i nebalansirana, ali na tome se radilo, na tome se radi i na tome će se radit.
Zaboli me ka.ra za Cabo Verde.
Po meni je malo bezveze igrat fudbal ako nemas bas nikakav plan da das gol ,a vi kako hocete haha
Slažeš se?
Sad me vuces za jezik.Tri gola poluamaterima,utjesni gol poslije odbijanca i gol iz kornera.signalidunapark je napisao/la: ↑04 jul 2026, 13:14
Pa dali smo 5 golova u 4 utakmice na prvenstvu, i još 2 mrtvaca koja nismo zabili. Ne bi baš rekao da nismo imali plan za dati gol.
Slažeš se?
Dvostruki uzastopni prvak Azije, sa bivšim selektorom Španske reprezentacije i Real Madrida ja bas ne bih nazvao poluamateri.darker10 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 13:16Sad me vuces za jezik.Tri gola poluamaterima,utjesni gol poslije odbijanca i gol iz kornera.signalidunapark je napisao/la: ↑04 jul 2026, 13:14
Pa dali smo 5 golova u 4 utakmice na prvenstvu, i još 2 mrtvaca koja nismo zabili. Ne bi baš rekao da nismo imali plan za dati gol.
Slažeš se?
- signalidunapark
- Kontakt:
A **** prijatelju, hajmo onda secirat ostale ekipe i kome, i kako su zabile.darker10 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 13:16Sad me vuces za jezik.Tri gola poluamaterima,utjesni gol poslije odbijanca i gol iz kornera.signalidunapark je napisao/la: ↑04 jul 2026, 13:14
Slažeš se?
Sa nasom pricom treba zavrsiti, sbb kbb. Mi smo pokazali sta smo mogli. Ako gledamo rezultat on je vrhunski, a igra je losa. Po svim statistikama i na vecini stranica mi smo oko 40-tog mjesta po ucinku. To i jest nasa realnost, a upali smo medju 32 zato sto je grupa prosjecna u odnosu na ostale. Igrali smo kako smo igrali, uzdali se u igru koja nas je dovde dovela sto je legitiman odabir.
Ono sto je po meni najlosije na sp za nas su dvije stvari, oni periodi kad smo visili izjednacenje od strane Katara, i ona igra sa igracem vise protiv Amerike. To je nedopustivo i lose.
Ono sto je po meni najlosije na sp za nas su dvije stvari, oni periodi kad smo visili izjednacenje od strane Katara, i ona igra sa igracem vise protiv Amerike. To je nedopustivo i lose.
HrvatskojXYZA je napisao/la: ↑04 jul 2026, 10:12Prijatelju ima li koja reprezentacija da ih trpa Ronaldo? Ili mora cekati kvalifikacije( najbolji strijelac u historiji kvalifikacija) da trpa San Marino, Andoru, Lihtenstajn, Maltu, Farske otoke, Luxemburg, Latviju, Litvaniju...( halali ako sam koga zaboravio).
Sve na mjestu.sljivo je napisao/la: ↑04 jul 2026, 13:44Sa nasom pricom treba zavrsiti, sbb kbb. Mi smo pokazali sta smo mogli. Ako gledamo rezultat on je vrhunski, a igra je losa. Po svim statistikama i na vecini stranica mi smo oko 40-tog mjesta po ucinku. To i jest nasa realnost, a upali smo medju 32 zato sto je grupa prosjecna u odnosu na ostale. Igrali smo kako smo igrali, uzdali se u igru koja nas je dovde dovela sto je legitiman odabir.
- Wilshere10
- Kontakt:
Hvala Bogu pa ispadose ovi zelenortski nafakasi. Onaj lik i dalje trci po Ameriki i Kanadi jer ne vjeruje da je zabio onakav gol. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Kylian dictador
Kakav banger! MEGA HIT! LJETO 2026
Kakav banger! MEGA HIT! LJETO 2026
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Grupa prosjecna? Svicerska prosla, Kanada prosla, ko je prosao iz hrvatske grupe? Engleska jedva, ko je iz njemacke? Svi ispali. Gdje je ta realnost? Da se nepostavlja cijelo prvenstvo kao na bajramskom turniru da svako pomalo zaigra i naivnih gresaka neiskusnih igraca malo manje moglo je i vise ali aBd polako svi uce pa i Barbarez. Svabe npr. bi u nasoj grupi jedino 3 boda uzeli Kataru i isli doma kao i zadnja 2 svijetska. Ako ti se igra nesvidja, a nije ni meni ne znaci da smo 40. mi smo oko 28-30 i to je todarker10 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 13:49Sve na mjestu.sljivo je napisao/la: ↑04 jul 2026, 13:44Sa nasom pricom treba zavrsiti, sbb kbb. Mi smo pokazali sta smo mogli. Ako gledamo rezultat on je vrhunski, a igra je losa. Po svim statistikama i na vecini stranica mi smo oko 40-tog mjesta po ucinku. To i jest nasa realnost, a upali smo medju 32 zato sto je grupa prosjecna u odnosu na ostale. Igrali smo kako smo igrali, uzdali se u igru koja nas je dovde dovela sto je legitiman odabir.
Favoriti za osvajanje
Francuska - igracki najjaca ekipa
Argentina - Messi, cigancenje, nafaka, sudije
Spanija - Trener, Yamal, ekipa, prizemnost
Englezi - jako tesko, ali opet s Tuchelom i Kaneom sve je moguce
Iz sjene vrebaju Maroko i Kolumbija.
Francuska - igracki najjaca ekipa
Argentina - Messi, cigancenje, nafaka, sudije
Spanija - Trener, Yamal, ekipa, prizemnost
Englezi - jako tesko, ali opet s Tuchelom i Kaneom sve je moguce
Iz sjene vrebaju Maroko i Kolumbija.
Kakve veze ti ima ko je prosao?Treba vidit druze ko je s kim i igrao .Ovi sto su prosli iz nase grupe su najrealnije gledano imali i najlakse protivnike u ovoj jucer zavrsenoj fazi.doe182 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 13:59
Grupa prosjecna? Svicerska prosla, Kanada prosla, ko je prosao iz hrvatske grupe? Engleska jedva, ko je iz njemacke? Svi ispali. Gdje je ta realnost? Da se nepostavlja cijelo prvenstvo kao na bajramskom turniru da svako pomalo zaigra i naivnih gresaka neiskusnih igraca malo manje moglo je i vise ali aBd polako svi uce pa i Barbarez. Svabe npr. bi u nasoj grupi jedino 3 boda uzeli Kataru i isli doma kao i zadnja 2 svijetska. Ako ti se igra nesvidja, a nije ni meni ne znaci da smo 40. mi smo oko 28-30 i to je to
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Može li Paragvaj zaustaviti ovu Francusku, baš me zanima to danas. Ako pokazu defenzivu sve je moguće
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
RobertHrkac555 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 14:46Može li Paragvaj zaustaviti ovu Francusku, baš me zanima to danas. Ako pokazu defenzivu sve je moguće
Ima drug itekako vez ko je prosao a naravno i skim je igrao. To su price onog Hrvata sa HRT koji je navijao za Italiju da prodje jer bi inace bila najgora skupina unpovjesti SP. A kao Italija bi bolje prosla, malo sutra. A grupa nije nimalo laka . Prolaz i skim: Pa engleska eto igrala sa kongom jedva, njemacka sa paragvajem ispala, svicerska sa alzirom glat. Kao god kombinujes od prilike ti ispada onako kakvi su rezultati. A sta ako Amerika prodje do finala? Hocemo li reci da smo se dobro nosili sa naj boljim na svijetu ili smo opet realno 40. ? Meni se isto dosta toga nedopada jer imamo igrace koji su napadacki nastrojeni a igramo bunkere. Ali kada nas jake ekipe po stranama zatvore nemamo kvalitet u sredini. Ipak smo tacno tu gdje na kraju sracunaju koje smo mjesto zauzeli.darker10 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 14:07Kakve veze ti ima ko je prosao?Treba vidit druze ko je s kim i igrao .Ovi sto su prosli iz nase grupe su najrealnije gledano imali i najlakse protivnike u ovoj jucer zavrsenoj fazi.doe182 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 13:59
Grupa prosjecna? Svicerska prosla, Kanada prosla, ko je prosao iz hrvatske grupe? Engleska jedva, ko je iz njemacke? Svi ispali. Gdje je ta realnost? Da se nepostavlja cijelo prvenstvo kao na bajramskom turniru da svako pomalo zaigra i naivnih gresaka neiskusnih igraca malo manje moglo je i vise ali aBd polako svi uce pa i Barbarez. Svabe npr. bi u nasoj grupi jedino 3 boda uzeli Kataru i isli doma kao i zadnja 2 svijetska. Ako ti se igra nesvidja, a nije ni meni ne znaci da smo 40. mi smo oko 28-30 i to je to
Razocarali su me igraci CPVa ovim potezom… Jedan od razloga sto su izgubili, kad imas ovakav preveliki respekt prema nekom protivnickom igracu nema sanse da prodjes dalje. Jer se tebi vec pred kraj utakmice pocne motati po glavi da li ces se uspjeti slikati i pozdraviti sa njim. To je stvar sportske psihologije.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024, nerkolfc, Venom i 9 gostiju.