FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ristovski i Gojković su prespori. Njih dvojica ne smiju igrati zajedno jer je to propuh u odbrani. Meite nije fudbaler, samo bezveze zauzima mjesto stranca.
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 04 jul 2026, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
rimljanin90
- Kontakt:
-
johntravolta123
- Kontakt:
Za klasu bolji od Mujkica koji se sjebe kad primi loptu u gradnji napada i ne zna sta ce sa njomFort je napisao/la: ↑04 jul 2026, 11:35Pretpostavljam da Mardoza igra za smiješne pare, ako u obzir uzmemo plate ovih "provjerenih" igrača a isporučuje isto a možda čak i bolje od ovih navikanih. Uz sve njegove mane koje ima al mi djeluje ko igrac za razliku od nekih. Skoro sam piso jedan od rijetkih iz odbrane koji zna odigrat okomit pas u fazi izgradnje, koliko se kritikuje ispade najlošiji u odbrani a daleko je on od toga.
Ne bi se slozio da se Marodza prepadne nego fino odigra ili povuce loptu
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ne treba odgovarati nickovima koji se samo javljaju nakon porazajohntravolta123 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 11:39Za klasu bolji od Mujkica koji se sjebe kad primi loptu u gradnji napada i ne zna sta ce sa njomFort je napisao/la: ↑04 jul 2026, 11:35Pretpostavljam da Mardoza igra za smiješne pare, ako u obzir uzmemo plate ovih "provjerenih" igrača a isporučuje isto a možda čak i bolje od ovih navikanih. Uz sve njegove mane koje ima al mi djeluje ko igrac za razliku od nekih. Skoro sam piso jedan od rijetkih iz odbrane koji zna odigrat okomit pas u fazi izgradnje, koliko se kritikuje ispade najlošiji u odbrani a daleko je on od toga.
Ne bi se slozio da se Marodza prepadne nego fino odigra ili povuce loptu
Ma ja nista nisam skonto iz danasnje generalke ko će nam biti prva postava u četvrtak. Ima li neko da mi napiše potencijalni prvi tim. Ovaj danac i kolumbijac, za sada mi nisu neka prevaga. U svakom slučaju,ulaznica je spremna..idemo navijati svim srcem pa šta bude.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Majke mi neam pojma sta ocekivati u cetvrtak ,mislim da ni igraci ne znaju ko ce sta igrati. Ima jos do pocetka prvenstva do tad ce se iskristalisati neka okosnica tima,sad je ovo sve konfuzno sto je i normalno puno novih igraca. Vamos Rajvosa.
- muhamedhulk
- Kontakt:
banic
kosi, maroodza, gojkovic, ristovski, hujber
cimirot, elezi
ljaljic
mikic, kerim.
ovo je za fince moja zelja.
kosi, maroodza, gojkovic, ristovski, hujber
cimirot, elezi
ljaljic
mikic, kerim.
ovo je za fince moja zelja.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma nije ovo ni bila generalka. Zekić je rekao poslije Sutjeske da će zarotirat, uostalom igrali smo prije malo više od dva dana jednu utakmicu, tako da ovo danas ne treba baš uzimat za ozbiljno. Zekić je dosta stvari novih rekao igračima koji su to pokušali sprovesti ali im je teško prolazilo.
Ništa. Sve ono što je već viđeno u prethodnih 5 sezona. Stalne rotacije, promjene sistema od utakmice do utakmice, igrači van forme i na neprirodnim pozicijama , minimalna i mizerna minutaža za juniore itd. Ako se nešto epohalno ne promijeni, to je ukratko naša sljedeća sezona.bordobijeli je napisao/la: ↑04 jul 2026, 11:45Majke mi neam pojma sta ocekivati u cetvrtak ,mislim da ni igraci ne znaju ko ce sta igrati. Ima jos do pocetka prvenstva do tad ce se iskristalisati neka okosnica tima,sad je ovo sve konfuzno sto je i normalno puno novih igraca. Vamos Rajvosa.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Banic
Dajcer/Marudza Gojkovic Ivanisevic
Kosi Cimirot Elezi Kupresak
Ljajic
Mikic Barisic/Carbalo Keremeh
Dajcer/Marudza Gojkovic Ivanisevic
Kosi Cimirot Elezi Kupresak
Ljajic
Mikic Barisic/Carbalo Keremeh
Alejku mu selam
pobjeda = par komentara
poraz = hiljade stručnjaka
poraz = hiljade stručnjaka
-
johntravolta123
- Kontakt:
Uopce ovo nije lose kako se ovdje pokusava prikazat
Idemo u cetvrtak po pobjedu
Idemo u cetvrtak po pobjedu
Nego ovi Zelenotorci njih 6-7 istiće ugovor. Neka neko javi Mamiću.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ti oćigledno ne gledaš Svjetsko Prvenstvo na Areni.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Komentari debila na fb kao da smo od BSK-a izgubili na Koševu na otvaranju sezone, a ne kao da smo igrali pripremnu, u 10h, dva dana nakon jedne pripremne, kontrolisali utakmicu, zrinjski nam ništa nije kreirao i primili dva gol iz naših greški. Sve to govori da veze nemamo o fudbalu i da su levati navijači rezultata, a ne kluba jer niko voljenom klubu ne postavlja kuke, dok sezona još uopšte nije ni krenula.
Jest, ja do danas nisam 7 postova napisao u zadnje dane. Nego ne gumo ovih 1700 komentara kad izgubimo fakin pripremnu utakmicu i 4 komentara pobjedimo pripremnu. I svi su strucnjaci i treneri poslije poraza pa cak i u pripremnoj.Stroj1946 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 11:16Šta ima kontradiktoran, izgleda da opet nisi shvatio poentu. Napisao je gore bordobijeli, da igrača gdje god staviš isti klinac. Probo ne probo, on zna ili ne zna.nokee je napisao/la: ↑04 jul 2026, 11:07Druze kontradiktoran si. Sam sebi iskontriras. Prvo kazes da na osnovu ovoga sto si vidio na pripremnoj utakmici sezona nece biti dobra, ili ce biti kao prosla, nebitno. Onda kazes nek se proba, pripremne su. De se odluči.Stroj1946 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 10:57
Vazda ista priča kad.su pripreme, to su pripreme, nek se proba, nek promjene. Problem nisu pripreme, ni rezultati na pripremam, ni igra, ni trener, nego stvar u tome da nijedne pripreme ili ne postoje ni jedne pripreme na svijetu koje mogu promjeniti kvalitet ili ne kvalitet jednog igrača. On ako je limitiran, on je limitiran i na pripremama i u 23 kolom prvenstva. Svejedno. Problem je taj što isti klocevi od igrača igraju i dalje i isto pokazuju što smo već vidjeli prošle i pretprošle sezone.
Ja ti samo kazem da su pripremne da se proba i da igra i postavka na terenu apsolutno ne mora nista značiti u takmicarskoj utakmici.
I necu dalje, nebitno. Vazda ista prica za fakin PRIPREMNU utakmicu. Jok trebamo biti nabrijani i igrati sa 11 najjačih 90 minuta..
I usput ti si neko glasilo za kritike na igru ovdje na pdfu. Kad god neko nešto napiše ti se ukažeš. Jer to moramo isto razmišljati, ili nisam ja to upratio nešto, NISAM UPUĆEN, NIJE MI JAVIO NIKO!
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
ne bi bilo lose vratiti besima, provjereno ime za ovu ligu vec je bio kod nas ne treba se prilagođavati a bolji od nekih trenutno nasih
Besim Gojkovic Dajcer - lijepo bi ovo bilo
Besim Gojkovic Dajcer - lijepo bi ovo bilo
Ma vracao ne bih nikog, ali ako bi se kojim slucajem razmisljalo o nekom od ovih iz Veleza, onda prije Pidro nego Besim…
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Kakav crni besim,najvise golova primali iz prekida kad je on igro.
Fale bekovi to nam je najveci problem.
Fale bekovi to nam je najveci problem.
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 21 gost.