Grupa je bila po mjeri inace je ne bi ni prosli.Tu se ocekivalo da prodjemo i tako je i bilo.Isto tako da su i Talijani prosli na SP i njima bi bila po mjeri i oni bi vjerovatno s ove nase pozicije otisli u drugi krug,jer bi i oni vjv dobili samo Katar ovdje.doe182 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:00
Ima drug itekako vez ko je prosao a naravno i skim je igrao. To su price onog Hrvata sa HRT koji je navijao za Italiju da prodje jer bi inace bila najgora skupina unpovjesti SP. A kao Italija bi bolje prosla, malo sutra. A grupa nije nimalo laka . Prolaz i skim: Pa engleska eto igrala sa kongom jedva, njemacka sa paragvajem ispala, svicerska sa alzirom glat. Kao god kombinujes od prilike ti ispada onako kakvi su rezultati. A sta ako Amerika prodje do finala? Hocemo li reci da smo se dobro nosili sa naj boljim na svijetu ili smo opet realno 40. ? Meni se isto dosta toga nedopada jer imamo igrace koji su napadacki nastrojeni a igramo bunkere. Ali kada nas jake ekipe po stranama zatvore nemamo kvalitet u sredini. Ipak smo tacno tu gdje na kraju sracunaju koje smo mjesto zauzeli.
Sto se tice realno 40. mjesta uzmi fino sve ekipe na turniru i vidi koga bi mi to dobili.A Amerika nece doc do finala,Belgija ce ih vec odradit kad im Lukaku siluje stopere koji su im najslabiji dio tima a koje mi nismo ni testirali ,tako da se ne moras brinut sta cemo u tom slucaju pricat