Namjere cetnika ti iskrene, tu si i zavrsio.Venom je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:10Jednako ih ne volimo, koliko ne volimo vas. Razlika je u tome sto su njihove namjere iskrene kakve god bile, ono u svakom momentu se zna sta se od njih moze ocekivat i sta se moze dobit. Nisu licemjeri i lazni borci za dobrobit fudbala u BiH.Noke995 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:00Pa opste poznata stvar da zenicani vole vise sve srpske i hrvatske klubove nego Sarajevo i Zelju.
Samo u startu ovo treba presjecat ove lazi i mitove, nismo i nikad necemo zaboravit sve sudijske bezobrazluke i lakrdije u korist ovog jadnog kluba iz BL.
Na stranu sto cesto imaju i dobar tim, ne moze lakrdije nista opravdat i legalizovat.
Stimac kakva god budala bio, za vecinu stvari je u pravu.
Zekic dok nije bio kod nas, jako bitno sto je sve iznosio na podcastima.
Svi su upoznati s lopovlukom i to je bitno, proslava titule pred 1000 ljudi je najveci dokaz sta ljudi misle o tome.
A dodjes ovdje ne mozes stranicu procitat da nema mitomana i nekih ironicnih tekstova.
Vi da ste na njihovm mjestu, radili bi apsolutno iste stvari i sa vecim zarom bi ih branili. Nije ko da to vec nismo gledali kako od vas, a tako i od vasih komsija. Uostalom ne znam sto se zalis, na racun talova sa tim "neprijateljima" ste dva kupa dobili.
Bas je uzivanje gledati kako vam bacaju kosti da vas mogu drzati na lancu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MNON
Jesu, znam kakvi su i to ne sakrivaju. Spinuj i izvrci kad ne moze nista drugo.Noke995 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:14Namjere cetnika ti iskrene, tu si i zavrsio.Venom je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:10Jednako ih ne volimo, koliko ne volimo vas. Razlika je u tome sto su njihove namjere iskrene kakve god bile, ono u svakom momentu se zna sta se od njih moze ocekivat i sta se moze dobit. Nisu licemjeri i lazni borci za dobrobit fudbala u BiH.Noke995 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:00Pa opste poznata stvar da zenicani vole vise sve srpske i hrvatske klubove nego Sarajevo i Zelju.
Samo u startu ovo treba presjecat ove lazi i mitove, nismo i nikad necemo zaboravit sve sudijske bezobrazluke i lakrdije u korist ovog jadnog kluba iz BL.
Na stranu sto cesto imaju i dobar tim, ne moze lakrdije nista opravdat i legalizovat.
Stimac kakva god budala bio, za vecinu stvari je u pravu.
Zekic dok nije bio kod nas, jako bitno sto je sve iznosio na podcastima.
Svi su upoznati s lopovlukom i to je bitno, proslava titule pred 1000 ljudi je najveci dokaz sta ljudi misle o tome.
A dodjes ovdje ne mozes stranicu procitat da nema mitomana i nekih ironicnih tekstova.
Vi da ste na njihovm mjestu, radili bi apsolutno iste stvari i sa vecim zarom bi ih branili. Nije ko da to vec nismo gledali kako od vas, a tako i od vasih komsija. Uostalom ne znam sto se zalis, na racun talova sa tim "neprijateljima" ste dva kupa dobili.
Srce, čast i ponos!
Pa haj Boga ti postavi sudijske greske u korist nas od kad postojimo,ja cu ti ih vise izvuci u korist Borca zadnje 3 sezone.Venom je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:15Jesu, znam kakvi su i to ne sakrivaju. Spinuj i izvrci kad ne moze nista drugo.Noke995 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:14Namjere cetnika ti iskrene, tu si i zavrsio.Venom je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:10
Jednako ih ne volimo, koliko ne volimo vas. Razlika je u tome sto su njihove namjere iskrene kakve god bile, ono u svakom momentu se zna sta se od njih moze ocekivat i sta se moze dobit. Nisu licemjeri i lazni borci za dobrobit fudbala u BiH.
To sto pricas moras dokazat, pa pokrali su te u kupu kao drugoligasa, o cemu pricas?
Sta imam spinovat u raspravi s navijacem Celika, uz duzno postovanje jer svako voli svoj klub i misli da je najbolji na svijetu ali de malo realnosti.
MNON
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Genijalno!Jednako ih ne volimo, koliko ne volimo vas
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- svrakino1921
- Kontakt:
Jesu pokrali su nas i svako je znao da ce nas pokrast, isto kao sto je svako znao da ce nam policija tamo psovat majku balijsku. Kazem oni su dno i to ne sakrivaju.Noke995 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:21Pa haj Boga ti postavi sudijske greske u korist nas od kad postojimo,ja cu ti ih vise izvuci u korist Borca zadnje 3 sezone.
To sto pricas moras dokazat, pa pokrali su te u kupu kao drugoligasa, o cemu pricas?
Sta imam spinovat u raspravi s navijacem Celika, uz duzno postovanje jer svako voli svoj klub i misli da je najbolji na svijetu ali de malo realnosti.
Vi ste u talu sa njima samo sto dobijate vrlo mali dio kolaca, pa tu nastaje problem. Za to ti nije kriv niko iz Zenice, nego ljudi koji donose odluke u ime kluba za koji navijas.
Srce, čast i ponos!
- BatistutA19
- Kontakt:
Bas je se Celik borio 6 godina protiv kriminala i zbog tog kriminala otiso gdje je zasluzio i vratio se zdrav i cist i stabilan da bi davo bodove nekom da bi ispo iz lige opet..Da li je to tebi realno to ?Rudar i Posusje davali bodove da ispadnu ,dok god tako razmisljas uvijek ce vas gazit Zrinjski ,Borac ispadat u prvim kolima u Europi.Mada ne znam ni za koga navijas ali nisi realan kad kazes tako za Celik.Dodje Zrinjski demolira Zelju 0-3 dodje Borac dobije Sarajevo bez problema i onda drugi kriv.Da si ti meni zdrav i ziv ali nije to bas tako sve kako ti tvrdis,premalo klubova da bi ti nesto kalkuliro i sebe zaebes na kraju i ispadnes.ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑04 jul 2026, 14:13Prosle sezone: Rudar, Široki, Sloga, Posušije, Radnik ove sezone samo ce Rudara zamjeniti BSK a Posušije Čelik.
Ma šuti kinoSvra buraz, ovo ti je ona poslovica "Rugao se lonac loncu..." Nek i kod nas u ponedjeljak ne uđe kakvih para i u goroj smo situaciji. Smiješi nam se borba za opstanak sa njima.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:28
Mostarci u problemima
Velež potvrdio pet velikih odlazaka iz kluba, suspenzija na registraciju od FIFA-e još na snazi!
P.S.
Šta im uradi moj Željo
GOLEM SI ŽELJO
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
- svrakino1921
- Kontakt:
Kontradintoran si, pises bez ikakvih dokaza druze.Venom je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:30Jesu pokrali su nas i svako je znao da ce nas pokrast, isto kao sto je svako znao da ce nam policija tamo psovat majku balijsku. Kazem oni su dno i to ne sakrivaju.Noke995 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:21Pa haj Boga ti postavi sudijske greske u korist nas od kad postojimo,ja cu ti ih vise izvuci u korist Borca zadnje 3 sezone.
Vi ste u talu sa njima samo sto dobijate vrlo mali dio kolaca, pa tu nastaje problem. Za to ti nije kriv niko iz Zenice, nego ljudi koji donose odluke u ime kluba za koji navijas.
Kazes da smo i da bi isto radili da imamo priliku, pa evo opet te pozivam da vratis sve sezone u kojima smo uzeli titulu.
Gubili smo bodove od Celika, Slobode, Goska, Zelje, Tuzla City..
Borac krene u sezonu sa unaprijed upisanim bodovima protiv ekipa iz RS-a eventualno izgube 1/2 boda.
MNON
- BatistutA19
- Kontakt:
Je li u Europi dokazu i Zrinjski i Borac je li i tamo sudije imaju ,,ja bi vise volio Sarajevo da bude prvak 100 puta a ti ispadnes od Azerbejdzana ili odes nekoj prosjecnoj Krajovi nabiju te 4-0 ,ovi egal igraju sa Astonom Vilom,dobiju Utreht ,ne obrukaju se Cristal Palacom ili Borac sa Rapidom ili sa Panatanaicosom i onda ti neko kriv.
Necemo mi ispast ne sekiraj se ako ispadnemo nije smak svijeta a necemo ni davat bodove nikom osim ko nas neko nadigra ok to je posteno ali prepustat nekom ko sto ovaj kaze to necemo nikad i nikom.
Kvalifikacije za ulazak u grupnu fazu su promijenjene ako niste upratili, ako si prvak imas laksi put hiljadu puta nego sto je to prije bilo, davno ste igrali ovu ligu svasta se promijenilo.BatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:42Je li u Europi dokazu i Zrinjski i Borac je li i tamo sudije imaju ,,ja bi vise volio Sarajevo da bude prvak 100 puta a ti ispadnes od Azerbejdzana ili odes nekoj prosjecnoj Krajovi nabiju te 4-0 ,ovi egal igraju sa Astonom Vilom,dobiju Utreht ,ne obrukaju se Cristal Palacom ili Borac sa Rapidom ili sa Panatanaicosom i onda ti neko kriv.
Necemo mi ispast ne sekiraj se ako ispadnemo nije smak svijeta a necemo ni davat bodove nikom osim ko nas neko nadigra ok to je posteno ali prepustat nekom ko sto ovaj kaze to necemo nikad i nikom.
I zamisli od tad kad su promijenjene vise nikad bosnjacki klub nije ni blizu bio.
O cemu pricas “realni” ?!
MNON
- svrakino1921
- Kontakt:
BatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:42Je li u Europi dokazu i Zrinjski i Borac je li i tamo sudije imaju ,,ja bi vise volio Sarajevo da bude prvak 100 puta a ti ispadnes od Azerbejdzana ili odes nekoj prosjecnoj Krajovi nabiju te 4-0 ,ovi egal igraju sa Astonom Vilom,dobiju Utreht ,ne obrukaju se Cristal Palacom ili Borac sa Rapidom ili sa Panatanaicosom i onda ti neko kriv.
@Bati dobrodošao i dobro si to rekao Pitarima
Ustvari rekao si istinu - sve te nabrojane utakmice su se desile
Samo nisi rekao a ja znam da ti to znaš al nećeš da kažeš jer si gospodin čovjek - da Pitari imaju sigurno 3.mjesto na tabeli - da reprezentacija trenira u njihovom kampu i onda to kompenziraju tako što ne plaćaju kazne Savezu od strane svojih navijača koji te kazne naprave i odigra se neka prijateljska utakmica reprezentacije na Koševu i tako se stadion od novca Saveza i općine Centar pripremi za utakmice CL prva dva pretkola
Izvini što sam iskoristio tvoj post da ja ovo ubacimo ovdje
Svaka čast što si im rekao istinu jer ovdje im niko ne smije ni replicirati
@Batistuta, buraz, malo se raspitaj ili ako znas reci nam klub koji je usao u grupne faze kroz kvalifikacije ?BatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:42Je li u Europi dokazu i Zrinjski i Borac je li i tamo sudije imaju ,,ja bi vise volio Sarajevo da bude prvak 100 puta a ti ispadnes od Azerbejdzana ili odes nekoj prosjecnoj Krajovi nabiju te 4-0 ,ovi egal igraju sa Astonom Vilom,dobiju Utreht ,ne obrukaju se Cristal Palacom ili Borac sa Rapidom ili sa Panatanaicosom i onda ti neko kriv.
Jos jedno pitanje, Borac prosle godine nije bio prvak, od koga ono ispade ?
Pa sad i ovo da te pitam, pogledaj evropski put Krajove, malo bolje, pa onda reci da je klub prosjecan...
Još jedan od onih idiota. laganje i varanje to je DNK Želje.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:55
Samo nisi rekao a ja znam da ti to znaš al nećeš da kažeš jer si gospodin čovjek - da Pitari imaju sigurno 3.mjesto na tabeli - da reprezentacija trenira u njihovom kampu i onda to kompenziraju tako što ne plaćaju kazne Savezu od strane svojih navijača koji te kazne naprave i odigra se neka prijateljska utakmica reprezentacije na Koševu i tako se stadion od novca Saveza i općine Centar pripremi za utakmice CL prva dva pretkola
Izvini što sam iskoristio tvoj post da ja ovo ubacimo ovdje
Svaka čast što si im rekao istinu jer ovdje im niko ne smije ni replicirati
Dosao realni bosnjo da nas poduci kako je do nas.Vanja8 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:58@Batistuta, buraz, malo se raspitaj ili ako znas reci nam klub koji je usao u grupne faze kroz kvalifikacije ?BatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:42Je li u Europi dokazu i Zrinjski i Borac je li i tamo sudije imaju ,,ja bi vise volio Sarajevo da bude prvak 100 puta a ti ispadnes od Azerbejdzana ili odes nekoj prosjecnoj Krajovi nabiju te 4-0 ,ovi egal igraju sa Astonom Vilom,dobiju Utreht ,ne obrukaju se Cristal Palacom ili Borac sa Rapidom ili sa Panatanaicosom i onda ti neko kriv.
Jos jedno pitanje, Borac prosle godine nije bio prvak, od koga ono ispade ?
Pa sad i ovo da te pitam, pogledaj evropski put Krajove, malo bolje, pa onda reci da je klub prosjecan...
Uopste ne treba ni pricati o Evropi kad nacin na koji se dodje do te pozicije u kvalifikacijama je smijesan.
MNON
- BatistutA19
- Kontakt:
Znam ja prijatelji kako se ulazi i sistem igranja ali ti pricam o imenima klubova i njihove jacine sa kim igraju egal utakmice.Noke995 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:47Kvalifikacije za ulazak u grupnu fazu su promijenjene ako niste upratili, ako si prvak imas laksi put hiljadu puta nego sto je to prije bilo, davno ste igrali ovu ligu svasta se promijenilo.BatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:42Je li u Europi dokazu i Zrinjski i Borac je li i tamo sudije imaju ,,ja bi vise volio Sarajevo da bude prvak 100 puta a ti ispadnes od Azerbejdzana ili odes nekoj prosjecnoj Krajovi nabiju te 4-0 ,ovi egal igraju sa Astonom Vilom,dobiju Utreht ,ne obrukaju se Cristal Palacom ili Borac sa Rapidom ili sa Panatanaicosom i onda ti neko kriv.
I zamisli od tad kad su promijenjene vise nikad bosnjacki klub nije ni blizu bio.
O cemu pricas “realni” ?!
Pusti mi to bosnjacki ti ko kad odbijen statut Zelji glupani pisali udar na drzavu i bosnjake i nastimo im Zrinjski i Sarajevo boje se jakog Zelje pa vidis ti razmisljanja .
Pa kako ces igrat grupu kad ispadnes od slovenaca ,azerbejdzanaca i slicnih velesila ,treba proci malo i ozbiljnije ekipe .
Ja bi volio svi da igraju grupe da dizu drzavni koeficijent
- Threeplanetrees
Ovaj Batistuta neka verzija Čelikovog Nodija
- BatistutA19
- Kontakt:
Udar na bosnjake 
sto kaze ovaj nije problem Vico nego je problem sto vi nemate svog Vicu tad bi sve gazili i ismijavali svakog i ne bi se bunili..
Prosjecna Craiova mlatne Mainza u toj istoj konferencijskog ligi, niste vi normalni ni sekundeBatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:42Je li u Europi dokazu i Zrinjski i Borac je li i tamo sudije imaju ,,ja bi vise volio Sarajevo da bude prvak 100 puta a ti ispadnes od Azerbejdzana ili odes nekoj prosjecnoj Krajovi nabiju te 4-0 ,ovi egal igraju sa Astonom Vilom,dobiju Utreht ,ne obrukaju se Cristal Palacom ili Borac sa Rapidom ili sa Panatanaicosom i onda ti neko kriv.
O kakvom postenju pricas 14 utakmica za redom je borac samo sirokog pobjedio. 14 UTAKMICA ZA REDOM. Isti taj siroki redovno mlatne i zrinjskog i sarajevo i zeljeznicar i velez
Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, Combattente87, DoktorXabaras, johntravolta123, Konzerva, NeSamSafetee, perodeformero, Resolute, rishovski i 17 gostiju.