Jok, eto trenirace repka na pomocnom Zeljinom sa umjetnom travom...svrakino1921 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:55BatistutA19 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:42Je li u Europi dokazu i Zrinjski i Borac je li i tamo sudije imaju ,,ja bi vise volio Sarajevo da bude prvak 100 puta a ti ispadnes od Azerbejdzana ili odes nekoj prosjecnoj Krajovi nabiju te 4-0 ,ovi egal igraju sa Astonom Vilom,dobiju Utreht ,ne obrukaju se Cristal Palacom ili Borac sa Rapidom ili sa Panatanaicosom i onda ti neko kriv.
Necemo mi ispast ne sekiraj se ako ispadnemo nije smak svijeta a necemo ni davat bodove nikom osim ko nas neko nadigra ok to je posteno ali prepustat nekom ko sto ovaj kaze to necemo nikad i nikom.
@Bati dobrodošao i dobro si to rekao Pitarima
Ustvari rekao si istinu - sve te nabrojane utakmice su se desile
Samo nisi rekao a ja znam da ti to znaš al nećeš da kažeš jer si gospodin čovjek - da Pitari imaju sigurno 3.mjesto na tabeli - da reprezentacija trenira u njihovom kampu i onda to kompenziraju tako što ne plaćaju kazne Savezu od strane svojih navijača koji te kazne naprave i odigra se neka prijateljska utakmica reprezentacije na Koševu i tako se stadion od novca Saveza i općine Centar pripremi za utakmice CL prva dva pretkola
Izvini što sam iskoristio tvoj post da ja ovo ubacimo ovdje
Svaka čast što si im rekao istinu jer ovdje im niko ne smije ni replicirati
Ili bi mozda trebali trenirati u trening kampu, a pare Zelji uplatiti...
Ti koliko si se nakacio na sisu ovih institucija, bilo koja marka da ode negdje na drugu stranu, a da Zeljo od toga ne hajruje, hoces fraz da dobijes...