U pravu si, sve vrhunske reprezentacije:):)denimen99 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 16:11Nas si zaboravio, trpao je I nas veliki Ronaldo.XYZA je napisao/la: ↑04 jul 2026, 10:12Prijatelju ima li koja reprezentacija da ih trpa Ronaldo? Ili mora cekati kvalifikacije( najbolji strijelac u historiji kvalifikacija) da trpa San Marino, Andoru, Lihtenstajn, Maltu, Farske otoke, Luxemburg, Latviju, Litvaniju...( halali ako sam koga zaboravio).
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Ma 100%, bolje u svakom sportu. Sa svim manama donose se ispravnije odluke za barem 50%, i samim tim je bolje.DamirT je napisao/la: ↑04 jul 2026, 17:32Opet su se neke stvari popravile sa VAR-om. Ako nista makar oni ociti ofsajdi i slicno. Yebes emocije kad te pokrade na pravdi Boga, bas kao sa tom Nigerijom. Pa Real sta je pobjeda ostvario zbog toga sto "nije bio ofsajd" i ostali.jestamaji je napisao/la: ↑04 jul 2026, 17:28a ja ne razumijem kako neko ko voli fudbal može biti za var, to sranje ubija emocije u korjenu i na najboljem putu je da uništi fudbal kakvim ga znamo
da ga koriste kako treba ok, ali ti maloumni kreteni i odvratna ignorantna gov.na iz fife očito isu u stanju napraviti ništa smisleno
Zaj.ebi ti draz sporta kad budes zakinut. Desi se i sad ali sigurno rijedje. Ono Lampard kad je dao cist gol (precka), pa nisu svirali, se desavalo cesto u razlicitim situacijama, ne znam kako to moze biti bolje.
- JayCatwright
- Kontakt:
- signalidunapark
- Kontakt:
Upravo tako.alemsa je napisao/la: ↑04 jul 2026, 18:37Ma 100%, bolje u svakom sportu. Sa svim manama donose se ispravnije odluke za barem 50%, i samim tim je bolje.DamirT je napisao/la: ↑04 jul 2026, 17:32Opet su se neke stvari popravile sa VAR-om. Ako nista makar oni ociti ofsajdi i slicno. Yebes emocije kad te pokrade na pravdi Boga, bas kao sa tom Nigerijom. Pa Real sta je pobjeda ostvario zbog toga sto "nije bio ofsajd" i ostali.jestamaji je napisao/la: ↑04 jul 2026, 17:28
a ja ne razumijem kako neko ko voli fudbal može biti za var, to sranje ubija emocije u korjenu i na najboljem putu je da uništi fudbal kakvim ga znamo
da ga koriste kako treba ok, ali ti maloumni kreteni i odvratna ignorantna gov.na iz fife očito isu u stanju napraviti ništa smisleno
Zaj.ebi ti draz sporta kad budes zakinut. Desi se i sad ali sigurno rijedje. Ono Lampard kad je dao cist gol (precka), pa nisu svirali, se desavalo cesto u razlicitim situacijama, ne znam kako to moze biti bolje.
Siguran sam da su Sj. Irci uživali u romantici prije VARa kad im je Henry rukom davao golove u baražu.
Ova dvica kanade isti onaj zvaljo srdjan stanic, otac ga hebo 
Al pletu Kanadjani
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
et. laka grupa, prolazna 
Kakav presing kanadjana
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kanada i Amerika bas nezgodni protivnici domacini,agresivni,udaraju ,trce ko ludi a nisu bas levati ni s loptom ima kvaliteta. Ko god misli da smo imali lagane protivnike grdno se vara.
-
rossonero85
- Kontakt:
rossonero85 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 12:32Šta mislite može li ova Kanada iznenaditi Maroko? Tek ćemo večeras vidjeti njihove stvarne mogućnosti i potencijal.
Pa imamo sad duple emocije, jednog kad zabijes, drugi put kad ti var ponisti. Sve emocija do emocijejestamaji je napisao/la: ↑04 jul 2026, 17:28a ja ne razumijem kako neko ko voli fudbal može biti za var, to sranje ubija emocije u korjenu i na najboljem putu je da uništi fudbal kakvim ga znamo
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Saibari out I da prodju protiv francuza nemaju šta tražiti
- signalidunapark
- Kontakt:
Eh zbog tih "emocija" ne odosmo na Euro 2012., pa je Francuska romantično utakmicu završila s 11 igrača, a trebala je s 10, i onda je još romantičnije sviran penal zbog starta izvan 16.jestamaji je napisao/la: ↑04 jul 2026, 17:28a ja ne razumijem kako neko ko voli fudbal može biti za var, to sranje ubija emocije u korjenu i na najboljem putu je da uništi fudbal kakvim ga znamo
Ah ta romantika.
summa summarum talijani ne bi uopste prosli ovu nasu grupu. sa zalutalim trenerom (vrv ne bi mijenjali rina) i precijenjenim rosterom bi zavrsili na 3p. kanada i u ovoj tekmi pokazuje da je ozbiljna repka (mada se to i ranije znalo)
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Brate izadji iz ormara, precesto pominjes muski polni organ, prihvamo te kakav god bioDinGospo21 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 16:10Username enobarca mi odgovara na komentar, i gle čuda i on u ustima ima Mesijev qurac. De malo odvadite mu qurac iz usta, što je previše, previše je. Naravno da je takvim likovima Messi najveći, jer ga bacaju na njega redovno. Ali do su ti dupli aršini, da Messi prne da centru na ovom forumu bi svršavali na to, i ja sa takvim likovima idem u neke diskusije. Drkanje na golove na Svjetskom prvenstvu, tj u historiji istog, a Mbappe koji ima dva manje i večeras igra, može već večeras prestići to, ali to je nebitano jer Messijev qurac za njih je izuzetan.enobarca je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:58Upravu si, Ronaldo se nije tetovirao da moze dati krv, kakva ljudska gromada i naravno zbog toga je GOAT nogometa, cak je neku noc prije slobodnog udarca proučio bismilu, kakva ljudina.DinGospo21 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:21
Cionista **** nikad neće biti najveći, a da malo je i rasista.
Kakvi levati 95% igraca im u ligama petice igrabordobijeli je napisao/la: ↑04 jul 2026, 19:20Kanada i Amerika bas nezgodni protivnici domacini,agresivni,udaraju ,trce ko ludi a nisu bas levati ni s loptom ima kvaliteta. Ko god misli da smo imali lagane protivnike grdno se vara.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Maroko vec ceka penale
nisu presli centra
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa tako se ovdje predstavljali nasi protivnici .bvsic je napisao/la: ↑04 jul 2026, 19:30Kakvi levati 95% igraca im u ligama petice igrabordobijeli je napisao/la: ↑04 jul 2026, 19:20Kanada i Amerika bas nezgodni protivnici domacini,agresivni,udaraju ,trce ko ludi a nisu bas levati ni s loptom ima kvaliteta. Ko god misli da smo imali lagane protivnike grdno se vara.
Sto se Maroko malo ne ugleda na Capo Verde?? Jesu ih gledali sinocu uopste??? Kad moze Capo Verde mogu i oni
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat