Pauzirao je zbog kartona. Licina igrao haman desno krilo. Povremeno sam bacao oko na utakmicu, odmah se vidi da mali ima nesto u sebi, ali opet nije odigrao nista posebno.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
-
adrenaline323
- Kontakt:
Dobar transfer Krdzalica u Tenerife valjda se uspije nametnuti.
-
1993Sajo1993
- Kontakt:
Samin Mujovic u Gladbach
Vidim na Transfermarktu da je Šved
al mozda bude kakvog hajra za nas
Vidim na Transfermarktu da je Šved
po mom misljenju je dobar potencijal, nadam se da ce se snaci u segundi.adrenaline323 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 20:04Dobar transfer Krdzalica u Tenerife valjda se uspije nametnuti.
ne podcjenjuje, zaboravio sam gabordobijeli je napisao/la: ↑04 jul 2026, 08:48Čelik ?? Zasto se decko podcjenjuje ima 19 godina igrao u Lensu koji drugi u Francuskoj s 19 godina, odigrao 10 tak utakmica drugu polusezonu.RaZuti je napisao/la: ↑04 jul 2026, 02:56Smajlović, Košpo, Muharemović, kakve mlade defanzivce imamoGeneral505 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 01:52Ovaj momak je idealno rjesenje za toliko osjetljivu poziviju defanzivnog veznog i mislim da ce ga tu i koristiti sS.
Extra jak vidi se, brz, okretan, okomit, jako jako tehnicki dobar dakle ima sve ono sto mi nemamo u vezi a sto nam je potrebno i bas mene licmo obradovalo kada sam vidio ovaj video
Puno bolja opcija od šunjicaa koji nema ni blizu ovakve karakteristike i koji se moze preselit na klup i koji nekako djeluje izolovan od svega kao da se od prvog dana nije uklopio.
Naravno, me ozbiljnijem nivou ne bi mogao ovako lako taditi ovo ali bitno da ima sve sve potrebo za jako dobrog igraca.
Tubic s klupe ovjerio pobjedu Schalke II na pripremnoj
Neki Kian Todorovic zabio hetrik za Herthu na pripremnoj
Hamzic branio 90 minuta za Tirol 0:0 prtiv Gornika
Neki Kian Todorovic zabio hetrik za Herthu na pripremnoj
Hamzic branio 90 minuta za Tirol 0:0 prtiv Gornika
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zinedin u Olympiacos za 6M eura. Kao što sam pisao skoro.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Znaci nece u turskog giganta nego u grckog giganta. Dobro nije dosao u crnogorski gigant iz Titograda.Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 21:09Zinedin u Olympiacos za 6M eura. Kao što sam pisao skoro.
Ne razumijem ovo nikako al hajd... pa bolje da je u Bodo Glimtu zavrsio ako je vec imao priliku.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Turska je groblje za mlade igrače i mirovinski dom. Momak je izabrao Olympiacos ponajviše jer je ekipa prepuna mladih igrača iz različitih krajeva.231983 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 21:18Znaci nece u turskog giganta nego u grckog giganta. Dobro nije dosao u crnogorski gigant iz Titograda.Romagnoli13 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 21:09Zinedin u Olympiacos za 6M eura. Kao što sam pisao skoro.
Ne razumijem ovo nikako al hajd... pa bolje da je u Bodo Glimtu zavrsio ako je vec imao priliku.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Olympiacos je PSG za sve klubove skandinavije.
odlican transferRomagnoli13 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 21:09Zinedin u Olympiacos za 6M eura. Kao što sam pisao skoro.
- Beduin
- Kontakt:
Kako god, stepenica je vise. Nek on odigra tamo par odlicnih sezona i mi bi opet bili na konju. Ako vrijedi, sigurno ce se nametnuti i ostvariti kvalitetniji transfer kasnije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ako je Dedo uspio iz tamo nekog Fjorda preći u Olympiakos, što ne bi iz Oympiakosa u nek top klub.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobar transfer, velika sansa za njega 
Nije to nigdje potvrdjeno da ide u Olimpyiakos ali sam iznenadjen da je Olympiakos igrao 1/16 lige pevaka, proslo mi je to neopazeno. Dobili su Ajaxa Leverkusena i koga jos ne.
Odlicna ekipa, nadao sam se bolje ali Olimpijakos je po ovome sasvim dobra ekipa.
Odlicna ekipa, nadao sam se bolje ali Olimpijakos je po ovome sasvim dobra ekipa.
nama treba jedan stoper pored tarika koji zna s loptom i koji tik brzi, ne mora biti usain bolt. to da imamo cak bi moglo visoko da stojimo. tarik je ono ok ali to mu je mana jedina. nemoj mi vise one krampe nepokretljive , nije ovo 78a
gledam onog kospo i smajlovica, opet krampe poput radeljica
gledam onog kospo i smajlovica, opet krampe poput radeljica
jel iko gledao ovog malica u sturm-u? vidim igrao stopera par puta. a ima tehniku, samo ne znam mnogo o njemu
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Imali smo jednog takvog, al opsihren il šta već 
Pošteno, pa kako bude.
ali malic ima 1,86 igra beka, znaci ima neku tehniku i brzinu, a tamo stoji da je i stoper i defanzivni vezni. mozda za 2-3 godina da bude perfektan za tu poziciju. ali osim katar i ono protiv austrije nisam puno vidio.
Zna li ko vise sta o Bilalovicu iz Aberdeen ima li tu ikakvog potencijala za nesto vise.
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, General505, Google [Bot], tuzlanskinacin, ultrasstyle_tz i 30 gostiju.