Bravo, moja podrska...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ipak mislim da prvo treba raskinuti ugovore i zaradit neke pare tako sa ovim igracima i trenerom.
Ma naci trenera muslimana...
Al pomocni da bude iz Irana npr, da obe varijante imamo za svaki slucaj
Sabahudin Zekic jedan je od nas
Pitam jučer momke u fan shopu dok sam kupovao karte kako ide prodaja. Kažu lete karte ko lude

I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
Ma meni se cini da su Zeku opet nacuturili sa pojacanjima u vidu agyekuma, caraballa i ostalih neprovjerenih igraca, na pozicijama gdje njemu bas treba provjeren igrac
Kako si to zaključio na osnovu 15-ak minuta ?belosevic23 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 20:32Ma meni se cini da su Zeku opet nacuturili sa pojacanjima u vidu agyekuma, caraballa i ostalih neprovjerenih igraca, na pozicijama gdje njemu bas treba provjeren igrac
Gledaj ti ko je nama trener, i kako da se igraci ugledaju na ovo. Logicno da ce lokat i izlazit, nargila cigare ovo ono
A i bordo mu dobro stoji...
Nije dzaba ona, "Boja fesa, boja dresa"...
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Meni jos uvijek nerealno da nismo doveli kako treba desnog beka i da cemo 4.sezonu uci sa Begom kao prvom opcijom.Hvala njemu na 100+ nastupa ali bas je kriza.
Po pobjedu u cetvrtak!
Po pobjedu u cetvrtak!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Rekao mu drug iz Butmirafks74 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 20:44Kako si to zaključio na osnovu 15-ak minuta ?belosevic23 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 20:32Ma meni se cini da su Zeku opet nacuturili sa pojacanjima u vidu agyekuma, caraballa i ostalih neprovjerenih igraca, na pozicijama gdje njemu bas treba provjeren igrac
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Ako si gledao Hujbera protiv Veleža i razumiješ ono što vidiš, jasno ti je bilo ko će biti startni bek ako bude zdrav.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jul 2026, 21:23Meni jos uvijek nerealno da nismo doveli kako treba desnog beka i da cemo 4.sezonu uci sa Begom kao prvom opcijom.Hvala njemu na 100+ nastupa ali bas je kriza.
Po pobjedu u cetvrtak!
A drug mu Anćeloti.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 22:15Rekao mu drug iz Butmirafks74 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 20:44Kako si to zaključio na osnovu 15-ak minuta ?belosevic23 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 20:32Ma meni se cini da su Zeku opet nacuturili sa pojacanjima u vidu agyekuma, caraballa i ostalih neprovjerenih igraca, na pozicijama gdje njemu bas treba provjeren igrac
Golmani: Banić, Mušija, Mujanić
Desni bek: Beganović, Hujber
Stoperi: Ristovski, Gojković, Ivanišević, Mujkić, Đurić, Maroodza, Mišković, Dajčer
Lijevi bek: Kuprešak, Kosi
DM/CM/AM: Ignatkov, Galešić, Mamas, Cimirot, Elezi, Ljajić, Meite, Senga, Telalović
LW/RW/ST: Kyeremeh, Živković, Barišić, Mikić, Agyekum, Caraballo, Ristić
Omladinci:
Zahirović
Dizdarević
Dreca
Hadžimehmedović
Leto
Vrban
31 igrač + 6 omladinaca
Po poziciji:
Golmani - 3
Desni bek - 2
Stoperi - 8
Lijevi bek - 2
CM/DM/AM - 9
LW/RW/ST - 7
U ove brojeve nisam računao omladince
Desni bek: Beganović, Hujber
Stoperi: Ristovski, Gojković, Ivanišević, Mujkić, Đurić, Maroodza, Mišković, Dajčer
Lijevi bek: Kuprešak, Kosi
DM/CM/AM: Ignatkov, Galešić, Mamas, Cimirot, Elezi, Ljajić, Meite, Senga, Telalović
LW/RW/ST: Kyeremeh, Živković, Barišić, Mikić, Agyekum, Caraballo, Ristić
Omladinci:
Zahirović
Dizdarević
Dreca
Hadžimehmedović
Leto
Vrban
31 igrač + 6 omladinaca
Po poziciji:
Golmani - 3
Desni bek - 2
Stoperi - 8
Lijevi bek - 2
CM/DM/AM - 9
LW/RW/ST - 7
U ove brojeve nisam računao omladince
Čuo sam da je za trenera juniora već imanovan neki trener iz Hrvatske i da Dupovac više ne vodi kadete da isto treba neko iz HR preuzeti. Prozivka i pripreme počinju 12.07.2026 pa ćemo vidjeti. Žao mi Amera jer je ubio ligu.Turo je napisao/la: ↑03 jul 2026, 16:40Svako ko prati U19 zna koliko je bio dobar.nadao sam se da će ove sezone dobiti određenu minutažu i učiti od Kupresaka.da su ga barem prodali. ako zaista samo tako ode, to će biti velika mrlja za Mamića i Mirvića – ili ko god je već odgovoran.
naravno, ne može se promovisati svaki mladi igrač.ali pustiti takvog igrača da ode – posebno za poziciju koja nam je zaista potrebna – bila bi ogromna greška.
Ostaje li TikTok zvijezda Eldin Čengić kao trener?
- trunks1946
- Kontakt:
Amer je dobar momak i istinski pitar, ali on netreba ubijati ligu nego razvijati i proizvoditi igrače , a svi znamo da su Hrvati u tome među najboljima ne samo na balkanu nego u Evropi.Sazg je napisao/la: ↑05 jul 2026, 09:06Čuo sam da je za trenera juniora već imanovan neki trener iz Hrvatske i da Dupovac više ne vodi kadete da isto treba neko iz HR preuzeti. Prozivka i pripreme počinju 12.07.2026 pa ćemo vidjeti. Žao mi Amera jer je ubio ligu.Turo je napisao/la: ↑03 jul 2026, 16:40Svako ko prati U19 zna koliko je bio dobar.nadao sam se da će ove sezone dobiti određenu minutažu i učiti od Kupresaka.da su ga barem prodali. ako zaista samo tako ode, to će biti velika mrlja za Mamića i Mirvića – ili ko god je već odgovoran.
naravno, ne može se promovisati svaki mladi igrač.ali pustiti takvog igrača da ode – posebno za poziciju koja nam je zaista potrebna – bila bi ogromna greška.
Ostaje li TikTok zvijezda Eldin Čengić kao trener?
orde del male
Trenutno korisnika/ca: BurekSasirom, DoktorXabaras, fera, nmkdak1ng, Vanja8 i 41 gost.