Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
vec zadrzavaju a 20ta minuta, dvije minute prodjose ovog faula
Gledaj ovog futavca Almirona
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sad bi fotelja strucnjaci vikali igraj lopte sta se braniš
.
Ako su Kanada i Francuska isto onda tvoj post ima smislabordobijeli je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:24Sad bi fotelja strucnjaci vikali igraj lopte sta se braniš.
Gospodska utakmica Paragvaja za sada, respect za ovo. Ljudi neće centra da prelaze i u rijetkim momentima kada to mogu.
Da smo se bogdom dodavali, nama se bunker sveo na to natrpaj 5 u odbranu u liniju i jos stavi 5 ispred njih, nek se rasporede kako gdje ko hoće i po mogućnosti rupetina između odbrane i sredine
Paragvaj od prve sekunde ceka penale 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najbolji napad planete vs ultimate haramball
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Lopta vec u korneru, on je nabija u publiku, joj
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Paragvaj gori od nas. Parkirali tri autobusa, ocam.
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 04 jul 2026, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Hej mati sad dosli ljudi da kritikuju Paragvaj za bunker protiv j3bene Francuske ,a mi nismo igrali bunker bukv samo protiv Katara 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jesi i smorio sa Turcima više. Bezveze ekipa. Da su bili bolji prošli bi dalje i to je to.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- JayCatwright
- Kontakt:
Ovo je pravi bunker, a ne kao ono sto su nasi igrali.
Ako si se vec opredjelio da se branis, onda 5 nazad niko ne izlazi. Ispred cetvorica, koja se povlace maximalno i jedan napadac koji ce pokusati ometati zacetak akcija.
Ja mislim da niko ne konta sta je Barbarez pokusavao igrati sa 2 beskorisna napadaca. Mi niti smo se branili, niti smo igrali i pouisavali graditi nesto smisleno.
Ako si se vec opredjelio da se branis, onda 5 nazad niko ne izlazi. Ispred cetvorica, koja se povlace maximalno i jedan napadac koji ce pokusati ometati zacetak akcija.
Ja mislim da niko ne konta sta je Barbarez pokusavao igrati sa 2 beskorisna napadaca. Mi niti smo se branili, niti smo igrali i pouisavali graditi nesto smisleno.
paragvaj kad predje centar nemaju ppjma sta trebaju raditi
Pa drugo je sto mi nismo znali igrat bunker,al to nam je bio naumElrond je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:31Ovo je pravi bunker, a ne kao ono sto su nasi igrali.
Zepa se bolje branila.
Pa šta ćeš drugo protiv ovih.
A ovdje svrsavali kad je Paragvaj izbacio Njemacku. Htjeli ste, izvolite.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
bordobijeli
- Kontakt:
Paragvaj tradicionalno ovako igra na SP . Cvrsto agresivno,prgavo, a naprijed brzina. Imaji dresove i mentalitet Dijego Simeone.darker10 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:25Ako su Kanada i Francuska isto onda tvoj post ima smislabordobijeli je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:24Sad bi fotelja strucnjaci vikali igraj lopte sta se braniš.
![]()
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 04 jul 2026, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, aqarius, ArtemisFowl, Austinpowers, b00t, Beli98, Bosnjo22, bvsic, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, darker10, Fudo, Godfather, haklamas, invincible1921, inzomni, J1897, Kaunas, KockarVicin007, kouadio, Kylian, lakilone, Lavcina, Maestro^^, nerkolfc, s4mke, Saurman, Shategabri, soccerfan, spursman, StevieG8, Suki46, THEC, tuzlanskinacin, visarionovich i 272 gosta.