Vamos
Da, znam. Naravno da je tako ako/i kad francuzi dadnu. Ali sad zamisli da iz neke akcije, kornera itd PAR postige gol i povede s 1-0. Kakva bi tek onda utakmica bila.viKK je napisao/la: ↑05 jul 2026, 00:01Jedan gol je sve otprilike sto Francuzima treba. Bilo sta bukvalno, frljoka ili nesto iz daljine, ali ovi Paragvajci ako puknu u nekom trenutku, a tesko je zamislit da neće, to će im bit vjerovatno kraj jer će se morat dignut iz niskog bloka.GoldenLilies je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:58Malo me fascinara kako Paragvaj igra. Mislim, ne volim low block i samo igrati na kontru. Ali oni imaju nesta vise od toga. Borbenost, brze igrace, znaju i nesta napraviti. Jako su organizovani. Sad hoce li izdrazti, 90% nece.
nema ko, iz evrope ne mzoe, iz juzne ne moze, ostaje buranija da sudirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 00:05Jos sudija cist crveni ne dade onog debilu ciganskom, imaju jos i sudijsku protekciju citavu tekmu, ne znam gdje nadjose ovog iz Uzbekisatana, al se pogubio lik
Ko kaze da ne može, Simon Marciniak sudio finale prošlog SPsljivo je napisao/la: ↑05 jul 2026, 00:06nema ko, iz evrope ne mzoe, iz juzne ne moze, ostaje buranija da sudirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 00:05Jos sudija cist crveni ne dade onog debilu ciganskom, imaju jos i sudijsku protekciju citavu tekmu, ne znam gdje nadjose ovog iz Uzbekisatana, al se pogubio lik
Cigan teski. I protiv Njemacke kad god sam ga vidio u kadru, bio je na zemlji.
Ne uzivam, al me boli **** za Njemacku..Zasluzeno ispali ko sto ce i Paragvaj ovde zasluzeno ispast. Trebali bi proc samo zato sto su Njemacka, a svi ostali da budu statisti u korist velikihKajzer10 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:49Uzivajte u gospodstini.tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:48A eto bit ce nam krivo sto su izbacili favoriziranu reprezentaciju sa sasvim ok odigranom utakmicom
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Alucard, Bing [Bot], CAGarfia, klasik, KockarVicin007, lol89, MundijalVibes26, Sport90, Turo, Wilshere10 i 50 gostiju.