Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Sreca pa ameri pretresaju torbe igracima, izvadili bi ovi na klupi kakvu utoku sad
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ali ovo je daleko zabavnija utakmica nego da su raspale Švabe prošle. Napeto do zadnje sekunde. Njemačkoj bi strpali tri komada do poluvremena i onda bi gledali uspavanku do kraja.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kakvi klosari igraju za Paragvaj,jako pogana ekipa.
Sudiju poslati kuci zajedno sa njima,0 žutih kartona za Paragvaj je krivicno djelo za jednog sudiju u jednoj ovakvoj predstavi.
Odavno mi nije bilo draze vidjeti da neko ispadne nego kao ovi balvani veceras,sramota.
Fudbal opet pobjedio.
Sudiju poslati kuci zajedno sa njima,0 žutih kartona za Paragvaj je krivicno djelo za jednog sudiju u jednoj ovakvoj predstavi.
Odavno mi nije bilo draze vidjeti da neko ispadne nego kao ovi balvani veceras,sramota.
Fudbal opet pobjedio.
Od cijelog Paragvaja jedino mi je zao ovog njihovog golmana. Branio je odlicno i ovu tekmu i jedini je prisao korektno Mbapeu da mu cestita, vjerovatno ocekujuci to rukovanje s njim sto bi pamtio do kraja zivota i ovaj ga izignorisa totalno.
fakking galarza haha
koji lik, morao sam sada guglati da vidim gdje levat igra, ovo simeone mora dovesti u madrid:-)
koji lik, morao sam sada guglati da vidim gdje levat igra, ovo simeone mora dovesti u madrid:-)
Samo neka stize argentinskog pacova.

Kako bi ove Francuze nasaketala Kolumbija.Vezni red im ne postoji,u odbrani sve kanturine osim ovog Upamecana,lik je strvina.Steta sto se ne krizaju jer bi ih ovi tempom raskovali uz uzavrelu glavu kad poludi…
Zrijeb je ocaj.
Donji dio zrijeba haoticno lud i jak.Toliko užarenih ekipa,dok su gore vise manje sve jasnoce.
Dva dark horsea turnira Kolumbija i Mexico uz Argentinu,Brazil i Engleze bas djeluje kao opste ludilo.Ne mogu prognozirati ni polufinalistu a kamoli finalistu.
Zrijeb je ocaj.
Donji dio zrijeba haoticno lud i jak.Toliko užarenih ekipa,dok su gore vise manje sve jasnoce.
Dva dark horsea turnira Kolumbija i Mexico uz Argentinu,Brazil i Engleze bas djeluje kao opste ludilo.Ne mogu prognozirati ni polufinalistu a kamoli finalistu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Iskreno meni najbolja utakmica s uzivanjem sam gledao. Znam sad ce reci krkanluk ovo ono al meni je ovo top utakmica. Koliko god Paragvajci bili gadljivi ja bi volio da i mi malo imamo ovog ratnickog mentaliteta .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 05 jul 2026, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne kontam kako ljudi ovo ne shvataju, ovo je najbolji moguci tip utakmice u fudbaluBoixosNois1899 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 01:13Ali ovo je daleko zabavnija utakmica nego da su raspale Švabe prošle. Napeto do zadnje sekunde. Njemačkoj bi strpali tri komada do poluvremena i onda bi gledali uspavanku do kraja.
- SalvadorCabanas
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Seljak iz Nigerije
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ovu Francusku niko nije napao na prvenstvu. Španija će im prvo sakriti loptu, a onda im testirati i odbranu. Pitanje je hoće li zabiti jer su tupi u napadu bez Nica. Naravno i Francuska će u tom eventualnom duelu dolaziti do šansi mnogo lakše nego ovdje, ali daleko od toga da su nepobjedivi. S Marokom će već biti interesantno.Elrond je napisao/la: ↑05 jul 2026, 00:02Ma puci ce ovaj bunker bar jednom.
Ali ovo je dokaz da se Francuska nece bas prosetati do finala. Na stranu monstruozan napad, ova ekipa itektako ima limitiran ostatak sastava, pogotovo vezni red.
A nisam bas siguran da ce ova cetvorica naprijed funkcionisati protiv Maroka, a pogotovo ne protiv Spanije.
- JayCatwright
- Kontakt:
Mexico - Engleska ce biti top utakmica, najbolja utakmica osmine, tu tek ocekujem ludilo, steta lošeg terminaJoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2026, 01:15Kako bi ove Francuze nasaketala Kolumbija.Vezni red im ne postoji,u odbrani sve kanturine osim ovog Upamecana,lik je strvina.Steta sto se ne krizaju jer bi ih ovi tempom raskovali uz uzavrelu glavu kad poludi…
Zrijeb je ocaj.
Apsolutno.JayCatwright je napisao/la: ↑05 jul 2026, 01:16Ne kontam kako ljudi ovo ne shvataju, ovo je najbolji moguci tip utakmice u fudbaluBoixosNois1899 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 01:13Ali ovo je daleko zabavnija utakmica nego da su raspale Švabe prošle. Napeto do zadnje sekunde. Njemačkoj bi strpali tri komada do poluvremena i onda bi gledali uspavanku do kraja.
Nema saginjanja.
Jaci si,bolji si,vrijedis 40x vise ali propisat ces krv.
Paragvaj je odigrao ono sto je mogao,izginuli,dali dusu.Bas su Francuzima pokazali da nema jeftinih golova i sansi.
Nesto je Ornstein pisao da bi je mogli pomjeriti zbog vremenskih neprilikaJayCatwright je napisao/la: ↑05 jul 2026, 01:17Mexico - Engleska ce biti top utakmica, najbolja utakmica osmine, tu tek ocekujem ludilo, steta lošeg terminaJoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2026, 01:15Kako bi ove Francuze nasaketala Kolumbija.Vezni red im ne postoji,u odbrani sve kanturine osim ovog Upamecana,lik je strvina.Steta sto se ne krizaju jer bi ih ovi tempom raskovali uz uzavrelu glavu kad poludi…
Zrijeb je ocaj.
posteno od paragvaja, ispali su, nisu osutali na gol, niko od francuza nije povrijedjen, omrzli se svima, imar ce satisfakciju da kazu kako su napatili francusku, trofej "napatili smo ih"JoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2026, 01:17Apsolutno.JayCatwright je napisao/la: ↑05 jul 2026, 01:16Ne kontam kako ljudi ovo ne shvataju, ovo je najbolji moguci tip utakmice u fudbaluBoixosNois1899 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 01:13Ali ovo je daleko zabavnija utakmica nego da su raspale Švabe prošle. Napeto do zadnje sekunde. Njemačkoj bi strpali tri komada do poluvremena i onda bi gledali uspavanku do kraja.
Nema saginjanja.
Jaci si,bolji si,vrijedis 40x vise ali propisat ces krv.
Paragvaj je odigrao ono sto je mogao,izginuli,dali dusu.Bas su Francuzima pokazali da nema jeftinih golova i sansi.
- JayCatwright
- Kontakt:
Cini mi se da je poslije toga Ben Jacobs pisao da nema pomjeranjaArvid je napisao/la: ↑05 jul 2026, 01:19Nesto je Ornstein pisao da bi je mogli pomjeriti zbog vremenskih neprilikaJayCatwright je napisao/la: ↑05 jul 2026, 01:17Mexico - Engleska ce biti top utakmica, najbolja utakmica osmine, tu tek ocekujem ludilo, steta lošeg terminaJoeBleck je napisao/la: ↑05 jul 2026, 01:15Kako bi ove Francuze nasaketala Kolumbija.Vezni red im ne postoji,u odbrani sve kanturine osim ovog Upamecana,lik je strvina.Steta sto se ne krizaju jer bi ih ovi tempom raskovali uz uzavrelu glavu kad poludi…
Zrijeb je ocaj.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Kaunas, MaroonBjelave, StevieG8 i 23 gosta.