rimljanin90 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 16:08
SamoTi4000 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 16:05
rimljanin90 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 15:56
Ma sta je on to bio Boga ti? Niti je kapitalno pojacanje niti se od njega ocekivalo Boga ti pitaj sta. Dobro odigrao za nas i bio je pojacanje. Jesi li ti siguran da si navijac Sarajeva?
Prvo mi objasni značenje kapitalno pojačanje?
Kapitalno je Ristovski pa je mudo od ovce.
90% vas pljujete našu djecu,Mujkić vam je prvi na nišanu,a kapitalnim pojačanjima muda gladite.
Da doveden je kao pojačanje,kao igrač zagrebačkog Dinama i kao neko ko će biti prvi stoper.Da je kao takav zadovoljio još bi bio tu.
Da nije možda doveden za rotacije?
E to tebi ću se pravdati čiji sam navijač.
Soldo koji je odigrao 4 utakmice za dinamo

, toliko o tome. Niko od nas ne pljuje "nasu djecu" vec pljuje mujkica koji je objektivno los. Prosle sezone sa zekicem je bio dobar jedino. Sta meni predstavlja sto je on nase dijete kad nista ne pruza na terenu. Ti si ocito onaj tip osobe: "Nema veze sto se krade, samo nek su nasi".
A koliko je odigrao ukupno u karijeri?
Čuj nije doveden kao pojačanje,a odma upao u prvih 11.
Ko su onda po tebi pojačanja?
Jel Rogić bio pojačanje ili je onako doveden,jel bio fula,pa se posegnulo za Rogićem 2 čitaj Banićem,jel on pojačanje il je isto doveden onako da se nametne?
Mujkić i svako naše dijete po kritikama je zadnji,jer je tako i plaćen,kontaš.
Imaš 20 igrača koji su prije u redu za kritike jer im se plaća da nešto urade i da oni nose breme odgovornosti to ti i Zekić stalno govori,da preuzmu odgovornost,da budu mangupi itd.Jok Rile kapitalac,svaki drugu utakmicu pas protivničkom igraču u noge.
Cimirot kapitalac prvom do sebe,Ljajić kapitalac dvije utakmice hvale odigrao.
Ali neee Mujkić ne pruža ništa na terenu.
Ja sam tip osobe koji ne uzdiže tuđe i ove sa strane bez osnova.