Sendvicari i pjevac i navijaci. Sve u skladu i harmoniji.
Politicki pusaci qurca.
Sendvicari i pjevac i navijaci. Sve u skladu i harmoniji.
Svako jutro, uz jutarnju kaficu. Nije ni čudo da vas je lik izlevatio kad ste kolektivno retardirani.
Može vam u ovoj situaciji samo doći Alen Halilović pošto mu najmlađi brat igra u Veležu.
Vanja, i kod nas su bila slična saopstenja i onda odjednom nema nikoga u klubu, a dugovi da ne pričam, zar stvarno misliš da ce ovi reci sve kako jest, kad su isti ti sudionici u ovoj istoj pljački, pročitao sam i ja saopstenje, klasicno pranje samog sebe, svaljivanje krivice na drugog. Vjeruj mi ako su rekli nur da ima 5 miliona duga, znači racunaj 10Vanja8 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 12:14Po ovom saopstenju Zelje, situacija nije ni malo losa...
Bice tu jos transi od Jabera, sica se duguje Mirvicu, obaveze se redovno isplacuju, imovina nije pod hipotekom...Super
Bez ikakvog ste onda razloga digli dreku ovdje ko da se gasiti, a kod vas bolje stanje nego i u FKS, Zrinjskom i Borcu...
Sad ce i pojacanja, ne radi se vise u tisini, tako da je nama ugrozeno trece mjesto, a ne borba za opstanak...
U pravu je Duska bio, ne panicite bez veze, sacekajte uvijek zvanicnu...
Sretno kone...
Samo neka prate zvanicnuMarsiano je napisao/la: ↑05 jul 2026, 12:19Vanja, i kod nas su bila slična saopstenja i onda odjednom nema nikoga u klubu, a dugovi da ne pričam, zar stvarno misliš da ce ovi reci sve kako jest, kad su isti ti sudionici u ovoj istoj pljački, pročitao sam i ja saopstenje, klasicno pranje samog sebe, svaljivanje krivice na drugog. Vjeruj mi ako su rekli nur da ima 5 miliona duga, znači racunaj 10Vanja8 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 12:14Po ovom saopstenju Zelje, situacija nije ni malo losa...
Bice tu jos transi od Jabera, sica se duguje Mirvicu, obaveze se redovno isplacuju, imovina nije pod hipotekom...Super
Bez ikakvog ste onda razloga digli dreku ovdje ko da se gasiti, a kod vas bolje stanje nego i u FKS, Zrinjskom i Borcu...
Sad ce i pojacanja, ne radi se vise u tisini, tako da je nama ugrozeno trece mjesto, a ne borba za opstanak...
Sretno kone...
Ma vidi drug...Marsiano je napisao/la: ↑05 jul 2026, 12:19Vanja, i kod nas su bila slična saopstenja i onda odjednom nema nikoga u klubu, a dugovi da ne pričam, zar stvarno misliš da ce ovi reci sve kako jest, kad su isti ti sudionici u ovoj istoj pljački, pročitao sam i ja saopstenje, klasicno pranje samog sebe, svaljivanje krivice na drugog. Vjeruj mi ako su rekli nur da ima 5 miliona duga, znači racunaj 10Vanja8 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 12:14Po ovom saopstenju Zelje, situacija nije ni malo losa...
Sretno kone...
U ovom slucaju je BiH dokazala da je pravna drzava, cak su to navijaci Zelje prepoznali i podrzali ministra ...BatistutA19 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 12:38Zamisli da je ovaj budala sad uzeo onaj kredit sto pricaju 4 miliona ,potpiso 9 igraca ovih i svima dao ugovore i uradio ovo isto i otiso ..Tacno za HDZ glasajte i spomenik HDZ ministru slomenik dignit i ovom sto je odbio kredit potpisat i fih 9 igraca ..Ostali bi posle u klubu cistacica i isto bi dali kljuc Manijacima kao Robijasima i eto vam klub..Sreca pa nije i izvuci ce se Zeljznicar a yebo vas investitori sve lopov do looova.
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Giuseppe1, NazorUso, perodeformero i 27 gostiju.