Osporavani Leclerc pokazao da itekako zna voziti. Samo da ne kiksa u utrci, podijum bi mu dobro dosao da vrati samopouzdanje. Lewis sporiji u kvalama danas, no ima sansu za pobjedu itekako, tempo je na razini Antonellija. Za malca se nema sta reci - sampion ove sezone 99%.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Potop dvojice zvaljavih britanaca - Norrisa i Russela. Prvi pokazuje da nije zasluzio da bude sampion a drugi da nije uopste potencijal za takvo sto.
Osporavani Leclerc pokazao da itekako zna voziti. Samo da ne kiksa u utrci, podijum bi mu dobro dosao da vrati samopouzdanje. Lewis sporiji u kvalama danas, no ima sansu za pobjedu itekako, tempo je na razini Antonellija. Za malca se nema sta reci - sampion ove sezone 99%.
Po Maxovim izjavama nakon Austrije dalo se naslutiti da ovdje da će se ovdje mučiti. Hadjaru svaka čast
Kimi šampion, neka vozi rekreativno do kraja osvaja. Mali je apsolutna zvjer. Russel se provali pred sopstvenom publikom, da nije bilo poklona u Austriji od strane FIA-e i Red Bulla, ne bi ni tu pobijedio, bio bi 3. tek.
Ovaj McLarenov livrey baš top izgleda
Kimi šampion, neka vozi rekreativno do kraja osvaja. Mali je apsolutna zvjer. Russel se provali pred sopstvenom publikom, da nije bilo poklona u Austriji od strane FIA-e i Red Bulla, ne bi ni tu pobijedio, bio bi 3. tek.
Ovaj McLarenov livrey baš top izgleda
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Maks će vjerovtno iz boksa sutra, problemi sa motorom kroz kvalifikacije, gubio znagu na pravcima, pa će komplet zamjenu praviti.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Max ipak ne starta iz boxa. Mislim da je to glupa odluka, isto i za Mclaren.
Mogli su sve promjeniti i opet na kraju utrke su minimum P7-8. Ni sa ovih pozicija, ne vidim da mogu bolje od P5.
Mogli su sve promjeniti i opet na kraju utrke su minimum P7-8. Ni sa ovih pozicija, ne vidim da mogu bolje od P5.
-
fukareSjever
- Kontakt:
Mislim da i ako bude startao iz boxa da ce objava biti 30 min prije utrke... Mada ih generalno ne razumijem svaku godinu na pocetku mnogo zaostaju a onda kako ide sezona budu bolji ali nedovoljno... Bolje da zrtvuju jednu sezonu nego ovako svake godine
Nikad nije bio bolje plasiran od 5. mjesta.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pa zar trka nije trebala poceti u 15:00?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bit ce u 15 kod domacina
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
564 000 gledalaca ova 3 dana vikenda 
Ode Piastri. Mclaren je ocajan.
Hahah.. da je Russell bio na mjestu Lewisa - ne bi dobio kaznu.
Hahah.. da je Russell bio na mjestu Lewisa - ne bi dobio kaznu.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bravo, Kimi 
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ja kada komentator kaže sjajan manevar..tačno bi sam sebe ciglom opalio...pravac 2 km ..brži 20 km na pravcu ,samo dadne žmigavac i obiđe..šta je tu sjajno...nebitno ko je Kimi,Max,Luis. .eto ubio Kimi Luisa frajer ga hladno obiđe na pravcu..uz toliko brži bolid,vidi i ko nikad nije gledao koliko je frajer dominantniji.....sjajan manevar. E jbt i sport i komentar
Valjda ih pace na hardu ne usere
Ne moze me niko ubijediti da Russella ne sabotiraju iz ekipe. Nevezano za odlicne nastupe Kimmia, ali da ne moze odgovoriti tempu drugih ekipa, nema sanse. Prekvalitetan je vozac da te stvari ne moze uciniti. Razumijem kad u RB to ne mogu Hadjar, ranije Lawson i slicni, to je manjak kvalitete, ali da Russell ne moze odgovoriti ovakvom Verstappenu ili ovima ispred, nema sanse.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Moguce je i to.Napapijri je napisao/la: ↑05 jul 2026, 16:27Ne moze me niko ubijediti da Russella ne sabotiraju iz ekipe. Nevezano za odlicne nastupe Kimmia, ali da ne moze odgovoriti tempu drugih ekipa, nema sanse. Prekvalitetan je vozac da te stvari ne moze uciniti. Razumijem kad u RB to ne mogu Hadjar, ranije Lawson i slicni, to je manjak kvalitete, ali da Russell ne moze odgovoriti ovakvom Verstappenu ili ovima ispred, nema sanse.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Max potencijalno 2 stajanja.
Hamilton bas gubi sad.
Hamilton bas gubi sad.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)