Hvala družeCeMa je napisao/la:http://thepiratebay.org/torrent/3630903alacious je napisao/la:Daj nek' mi neko dadne dobar link/da radi 100%) za PES 6..po mogucnosti torrent...al' moze i ovako
ja sam skidao sa ovoga...100% radi....zauzima oko 300 MB samo...ako vec nisi skinuo, ovaj skini
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
pa gdje si ?Funjai je napisao/la:ajd neko da razbijem mahmurluk
eu2, room Funjai
tu sam, ajd pozuri da jednu odigramo 
Ima li drH - a, je li igra više ligu on, vidim ne javlja se na vamo na pes chatu
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ima li nekoga da odigramo?
- -Barcelona-
- Kontakt:
hajd ja cu probati uci,ako uspijem jer mi net nesto nevaljaNK/RK Krivaja je napisao/la:Ima li nekoga da odigramo?
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
eu 2, room krivaja
care, posto vidim da si ti skidao pes6 sa iste stranice ko i ja, jeli u tebe ima komentatora i ima li ti slika na onoj pocetnoj stranici (ono kad biras oces li exbition game, master ligu, trening itd)...NK/RK Krivaja je napisao/la:eu 2, room krivaja
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Nema, zbog tog ii jest 300mb ili koliko već, nema komentatora i muzike 
- Goalgetter
- Kontakt:
Sigurno si skinuo RIP verzijuNK/RK Krivaja je napisao/la:Nema, zbog tog ii jest 300mb ili koliko već, nema komentatora i muzike
moze danas poslije utakmice united vs chelsea? ... javi mi se na msn [email protected]majestic24 je napisao/la:anderson kad cemo igrati utakmicu 18 kola???
Glory Glory Man United!
jest, i on i ja s istog linka skidaliGoalgetter je napisao/la:Sigurno si skinuo RIP verzijuNK/RK Krivaja je napisao/la:Nema, zbog tog ii jest 300mb ili koliko već, nema komentatora i muzike
aj daj mi neki link da skinem pes6 a da ima komentator, muzika i sve ono sto je normalno da ima
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ove utakmice nisu još odigrane, možda je neko zaboravio
:
Everton - Wolfsburg
Celtic - Marseille
Udinese - Fiorentina
Everton - Wolfsburg
Celtic - Marseille
Udinese - Fiorentina
Prijatelju sta da odigramo AHHAHAHHAHAHCospy89 je napisao/la:Canyon jesi tu da odigramooo ???
pa karaon vodi udineseCospy89 je napisao/la:Udinese-Fiorentina????
hahah karao,canyon joj uvijek vas mjenjam ne bitno brate sorry,,,KARAON gdjee si covjece???
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
ee karaon se pojavio pa et ipak stignemo odigrati tekmu
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.