Jok, dok se NoDi ne oglasi saopcenjem, a mozda obavi i ocevid...Lik je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:37Pa jel sad opet smijemo jesti u Žeksu, znal se šta?Vanja8 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:32Ko da ga nabije s noge na nogu ?
Jedino smo im mi pitari govorili sta ce se desiti, a onda se pojavi @NoDi, pa ovdje na forumu pise VAZNA SAOPSTENJA, tipa, Ne nasjedajte na provokacije, uskoro se ocekuju ozbiljni potezi pitara kako bi se srusio dogovor izmedju Zelje i Sanina...
Pa onda udari po jadnom ZEKS~u, ni krivom ni duznom...![]()
![]()
![]()
![]()
I ti ocekujes da ga, u toj histeriji najbogatijeg kluba, najskupljeg igraca na TM, otimanja fudbalera jednom Olympiakosu, neko nabije nogom...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel NoDi aminovao da nisu više toksični?
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sad kolektivno svi u znak zahvalnosti moraju drmnuti jedan maxi mix. Ja ga od danas bojkotujem.Vanja8 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:49Jok, dok se NoDi ne oglasi saopcenjem, a mozda obavi i ocevid...Lik je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:37Pa jel sad opet smijemo jesti u Žeksu, znal se šta?Vanja8 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:32
Ko da ga nabije s noge na nogu ?
Jedino smo im mi pitari govorili sta ce se desiti, a onda se pojavi @NoDi, pa ovdje na forumu pise VAZNA SAOPSTENJA, tipa, Ne nasjedajte na provokacije, uskoro se ocekuju ozbiljni potezi pitara kako bi se srusio dogovor izmedju Zelje i Sanina...
![]()
![]()
![]()
I ti ocekujes da ga, u toj histeriji najbogatijeg kluba, najskupljeg igraca na TM, otimanja fudbalera jednom Olympiakosu, neko nabije nogom...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Pravo da ti kazem onaj dan kad je Nodi zapoceo bojkot Zeksa, ja sam odmah otisao da pojedem durum.Lik je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:37Pa jel sad opet smijemo jesti u Žeksu, znal se šta?Vanja8 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:32Ko da ga nabije s noge na nogu ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Vas zena maltretira i ne mozete joj nista, a bojkotujete evo 5 godina. Kad naruci doner iz zeksa, ima da joj donesete u vip hotelu na racun fks
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prije 5 godina u ovo doba, Ismir Mirvić nije ni bio investitor FKS, hajmo dalje.
Zoran Zekić se nikad ne bi vratio u klub bez da je dotična apsolutno napustila klub.
U dvije rečenice si uspio dva puta slagati, golem si NoDi.
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
A dobro jest naša akcija jaka bila kad su letke u SCC u bacili kontra Ajle 
Jel se oglasilo ministarstvo znanosti iz srbije, sta oni kazu o svemu?
Ipak su oni najupuceniji u desavanja na ćacilend areni
Ipak su oni najupuceniji u desavanja na ćacilend areni
- jurisicduska
- Kontakt:
Kao i obično postavljate pogrešna pitanja.
Pravo pitanje koje sebi trebate postaviti je slijedeće :
U kakvom je stanju klub kad da odriješene ruke i u stvarnosti preda ključeve kluba čovjeku za kojeg se pretpostavlja da bi investirao (ulagao, pozajmljivao) da sam pravi statut, postavlja ljude na rukovodeće pozicije, upravlja klubom bez ikakve garancije ?
Ja bih rekao beznadežnom. Očajnom. Kako god.
U kakvom je stanju klub kad da odriješene ruke i u stvarnosti preda ključeve kluba čovjeku za kojeg se pretpostavlja da bi investirao (ulagao, pozajmljivao) da sam pravi statut, postavlja ljude na rukovodeće pozicije, upravlja klubom bez ikakve garancije ?
Drugim riječima bili su u tolikom qrccu, da je bilo daj šta daš. A sada ko fol bili stabilni, samo ih Mirvić sj.bao.jurisicduska je napisao/la: ↑05 jul 2026, 15:48Kao i obično postavljate pogrešna pitanja.
Nikom te ne damo
, a žive od politike i pomozi ba broja
. I ovdje nadju nekog podjebavat, hoce nesto sve džaba , doveli lika da daje pare a da se nistq ne pita zadnjih 15 godina nikqkvih prihoda nemaju ni evrope ni prodaje igraca i kako žive zahvaljujuci ovoj trojci vlasti i neđadu kolđi.. veoma si golem zeljkane, mene bi stid bilo da je tako. Godinama zive na racun uistrb gradjana i prosijacenja po bijelom svijetu 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ti si ponajviše kriv za ovu situaciju u Željezničaru. Ti si lagao navijače tog kluba da je Mirvić najbolje što se desilo Željezničaru. Nodi lažove.
- svrakino1921
- Kontakt:
Air tractori, angažovani na gašenju požara, danas, 5. jula, zbog jakog vjetra i nepovoljnih vremenskih uslova morali su sletjeti na Sarajevski aerodrom.
"Njihovo djelovanje je prvobitno bilo planirano sa Mostarskog aerodroma, ali snažni udari vjetra onemogućili su sigurno polijetanje i slijetanje.
Na Aerodromu Sarajevo pružena im je sva potrebna logistička podrška. Profesionalna vatrogasna jedinica Kantona Sarajevo – ispostava aerodrom, odmah je pristupila procesu punjenja air tractora vodom, kako bi se akcija gašenja nastavila bez odlaganja.
U akciju će se aktivno uključiti i naš v.d. izvršni direktor za saobraćaj, gospodin Amadeo Mandić, bivši borbeni pilot. Upravo zbog složenosti i težine zadataka gašenja požara, air tractorima najčešće upravljaju bivši borbeni piloti, čije iskustvo u zahtjevnim letnim operacijama predstavlja ključnu prednost u ovakvim misijama.
Ovakva saradnja pokazuje spremnost institucija da se prilagode izazovima i pruže maksimalnu podršku u borbi protiv požara, koji ugrožavaju ljude, imovinu i prirodu", saopćeno je sa sarajevskog aerodroma.

"Njihovo djelovanje je prvobitno bilo planirano sa Mostarskog aerodroma, ali snažni udari vjetra onemogućili su sigurno polijetanje i slijetanje.
Na Aerodromu Sarajevo pružena im je sva potrebna logistička podrška. Profesionalna vatrogasna jedinica Kantona Sarajevo – ispostava aerodrom, odmah je pristupila procesu punjenja air tractora vodom, kako bi se akcija gašenja nastavila bez odlaganja.
U akciju će se aktivno uključiti i naš v.d. izvršni direktor za saobraćaj, gospodin Amadeo Mandić, bivši borbeni pilot. Upravo zbog složenosti i težine zadataka gašenja požara, air tractorima najčešće upravljaju bivši borbeni piloti, čije iskustvo u zahtjevnim letnim operacijama predstavlja ključnu prednost u ovakvim misijama.
Ovakva saradnja pokazuje spremnost institucija da se prilagode izazovima i pruže maksimalnu podršku u borbi protiv požara, koji ugrožavaju ljude, imovinu i prirodu", saopćeno je sa sarajevskog aerodroma.

Vazda je znao.Virtu4l je napisao/la: ↑19 dec 2025, 16:28Sve u svemu, ako se ovo dogodi i ako se potpiše taj Ugovor, poprilično sam siguran da nam slijede neka bolja vremena koja smo toliko dugo čekali.
Sanin Mirvić mi djeluje kao veoma ozbiljan poslovan čovjek, dijametralan bratu koji vodi ove sa Kobilje Glave. Naravno da itekako zna gdje je ovaj griješio i ne vjerujem da bi sebi dozvolio slične greške.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Jel krep‘o ????

„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Nema virte već heftama, da mu se nije ne do Bog sta desiloNoProfit je napisao/la: ↑05 jul 2026, 16:51Vazda je znao.Virtu4l je napisao/la: ↑19 dec 2025, 16:28Sve u svemu, ako se ovo dogodi i ako se potpiše taj Ugovor, poprilično sam siguran da nam slijede neka bolja vremena koja smo toliko dugo čekali.
Sanin Mirvić mi djeluje kao veoma ozbiljan poslovan čovjek, dijametralan bratu koji vodi ove sa Kobilje Glave. Naravno da itekako zna gdje je ovaj griješio i ne vjerujem da bi sebi dozvolio slične greške.
Dize se prasina ⚫️🔴
NoProfit je napisao/la: ↑05 jul 2026, 16:51Vazda je znao.Virtu4l je napisao/la: ↑19 dec 2025, 16:28Sve u svemu, ako se ovo dogodi i ako se potpiše taj Ugovor, poprilično sam siguran da nam slijede neka bolja vremena koja smo toliko dugo čekali.
Treba malo vremena da se saberu svi dugovi iz Sarajeva. javit će se kad završi.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
…i maestralno procijeniti situacijuNoProfit je napisao/la: ↑05 jul 2026, 16:51Vazda je znao.Virtu4l je napisao/la: ↑19 dec 2025, 16:28Sve u svemu, ako se ovo dogodi i ako se potpiše taj Ugovor, poprilično sam siguran da nam slijede neka bolja vremena koja smo toliko dugo čekali.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
fks74 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 16:05Drugim riječima bili su u tolikom qrccu, da je bilo daj šta daš. A sada ko fol bili stabilni, samo ih Mirvić sj.bao.jurisicduska je napisao/la: ↑05 jul 2026, 15:48Kao i obično postavljate pogrešna pitanja.