Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Nek ih je mbape ispisao ovim odbijanjem rukovanja...jbt ako mi ista ima iritantnije nego kad igras najprljavije moguce onda ocekujes respekt s druge strane...htjeli ste to, dobili ste to..u cemu je problem
=\_1921_/=
- DinGospo21
- Kontakt:
Smanji malo pušenje patuljka.enobarca je napisao/la: ↑04 jul 2026, 19:28Brate izadji iz ormara, precesto pominjes muski polni organ, prihvamo te kakav god bioDinGospo21 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 16:10Username enobarca mi odgovara na komentar, i gle čuda i on u ustima ima Mesijev qurac. De malo odvadite mu qurac iz usta, što je previše, previše je. Naravno da je takvim likovima Messi najveći, jer ga bacaju na njega redovno. Ali do su ti dupli aršini, da Messi prne da centru na ovom forumu bi svršavali na to, i ja sa takvim likovima idem u neke diskusije. Drkanje na golove na Svjetskom prvenstvu, tj u historiji istog, a Mbappe koji ima dva manje i večeras igra, može već večeras prestići to, ali to je nebitano jer Messijev qurac za njih je izuzetan.
- DinGospo21
- Kontakt:
AHAHHAHAHA, navijači Negreira FC su dokazano najgluplji navijači na svijetu. Osvojio super kup Francuske hahahahahha, i ljudi pišu zasluženo hahahhaha, Bože baci kamen i budi precizan. Igrao za PSG i osvojio super kup Francuske i najbolji je na svijetu, dan te **** kakvi mozgovi.Rajaz je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:18Osvojio ligu i kup. Dva trofeja naspram Mbappeovih 0 za Real Madrid ove sezoneArtemisFowl je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:02Šta je messi uradio u klubu kada je osvojio zadnji balon?
![]()
- Bazinga12345
- Kontakt:
Koliko se lik nervira zbog Messija i Ronalda 
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- DinGospo21
- Kontakt:
Jašta, ubi se od sekiracije.
Vidi se da je to svo tvoje znanje
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive
Osvrces se na postove poremecenog Makasa, bravo za tebe.DinGospo21 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 17:09AHAHHAHAHA, navijači Negreira FC su dokazano najgluplji navijači na svijetu. Osvojio super kup Francuske hahahahahha, i ljudi pišu zasluženo hahahhaha, Bože baci kamen i budi precizan. Igrao za PSG i osvojio super kup Francuske i najbolji je na svijetu, dan te **** kakvi mozgovi.Rajaz je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:18Osvojio ligu i kup. Dva trofeja naspram Mbappeovih 0 za Real Madrid ove sezoneArtemisFowl je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:02
Šta je messi uradio u klubu kada je osvojio zadnji balon?
![]()
Folarin Balogun available for USMNT vs. Belgium as red card ban suspended
Kakav idiotizam.. pa neka neko kaže da ovo svjetsko prvenstvo nije pod ogromnim uticajem politike i korupcije. Čista je sreća da Muharemoviću nije pukao zglob i da je nastavio igrati inače ne bi niko ni spomenuo da se karton poništi.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- akisarajevo92
- Kontakt:
tek sad vidim da Paragvaj jucer nije dobio niti jedan zuti karton, 0-3 u kartonima za Francuze
premalo se prica kako je ocito da su sudije dobile instrukcije da pustaju grublju igru na ovom SP, ali ipak..
premalo se prica kako je ocito da su sudije dobile instrukcije da pustaju grublju igru na ovom SP, ali ipak..
Don't believe the hype.
Ako je tako grublja igra da, a kad nekog dohvatis noktom bude penal, vidi portugal, i jos bar nekoliko penala. Vidi irnau sta su radili. Meni se prije svega cini da sh se sudije jucer srele, i da je bitnije da se porodica malo provede amerikom nego da se istrenira kriterij. Sutra ce doci neki drugi sudija koji ce zaklat nekog za puno manje nego sto je to paragvaj radio. Znaci bila su tri lakta i udaranje nakon zvizduka u tijelo igraca i nijedan zuti, ni var, nista. Da ne govorimo penal koji sam ja iz sobe vidio.
Dosla direktiva od Rubija. Ide klanje Belgije na najjace.
Celavom gmazu daj pare i osvojices svjetsko.
Celavom gmazu daj pare i osvojices svjetsko.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Kakva korupcija. Navijat cu za Belgiju vise nego sto sam za nas navijao.
Zadnja izmjena: marlostanf1eld, dana/u 05 jul 2026, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav cirkus
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za Belgiju cu navijati kao za BiH
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sve je jasno s ovim, ameri ce najmanje do polufinala
Protiv nas im nije trebao poguranac.
Ovo će biti gore nego Južna Koreja 2002. godine.
Ovo će biti gore nego Južna Koreja 2002. godine.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.