Ahahahhahaha cim sam napisao ma ljepota
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Nemoj me pogresno shvatiti, nisam nista lose mislio, halali ako si se nasao uvrijedjenim. Samo sam htio reci da ne nudis neko objasnjenje za svoj post. Ja sam nastojao pruziti neko objasnjenje u pogledu Russella.jelle je napisao/la: ↑05 jul 2026, 16:55Tvoj je zato super inteligentan post da neko nekog sabotira zato sto ne moze pratiti tempo drugog vozaca![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Bez obzira merc,je i dalje najbolji bolid na gridu ...crveni moraju još naći brzine ako uopšte misle da malo zakuhaju sezonu...
Kimi lavljeg srca 
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Druze, Russel je preglup vozac, neinteligentan. Ne pamti se vozac koji je imao bolji bolid a ovako los rezultat. Jedino u cemu je Russel dobar je kmecanje.Napapijri je napisao/la: ↑05 jul 2026, 17:14Nemoj me pogresno shvatiti, nisam nista lose mislio, halali ako si se nasao uvrijedjenim. Samo sam htio reci da ne nudis neko objasnjenje za svoj post. Ja sam nastojao pruziti neko objasnjenje u pogledu Russella.
Kako klosar Russell srece ima. Pu jbt.
-
KennyKFCLofton
- Kontakt:
Kako ova dvojica ništa ne primjećuju. Prije nego je Kimi rekao da ima problem oni nisu primjetili da mu je zaostatak skočio na 4,9sec.
Sad ne primjećuju da je Colapintov zaostatak u odnosu na Kimia skočio s 0,9 na 2,9sec i da je Kimi brži već pričaju da bi trebao da odustane....
Sad ne primjećuju da je Colapintov zaostatak u odnosu na Kimia skočio s 0,9 na 2,9sec i da je Kimi brži već pričaju da bi trebao da odustane....
Ode Maximilijan
Jao haosa 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako se ne povuce SC Hamilton popusi poziciju
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da je Leclerc ovako izletio svi bi pisali da je luzer, da ne zna voziti itd, Max isto grešku radi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Gledaj sad opet kazna za Hamu 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bukvalno ..a i Hamilton je debil ako dobije jos jednu kaznuUnofficialpage je napisao/la: ↑05 jul 2026, 17:23Da je Leclerc ovako izletio svi bi pisali da je luzer, da ne zna voziti itd, Max isto grešku radi.
Druze, Russell je najinteligentiji vozac koji se pojavio na gridu u zadnjih 10-20 godina, proguglaj malo njegov uticaj na voznje kad je strategija u pitanju, posebno u vrijeme kada je mijenjao odluke svog tima u utrkama gdje je izvlacio vise od toga sto je Mercedes tada nudio.edo07 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 17:19Druze, Russel je preglup vozac, neinteligentan. Ne pamti se vozac koji je imao bolji bolid a ovako los rezultat. Jedino u cemu je Russel dobar je kmecanje.
Evo i sada je on odlucio da ne ulazi u boks, sto mu potencijalno moze donijeti drugo mjesto.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- AshburtonG
- Kontakt:
A idioti iz FIA trebaju uvest pravilo da je svaki ovakav incident u zadnjih 5 krugova jednostavno RF i to je to. Ove gluposti ne znam da iko zeli.
Ma ovo se teze silji Russellu. Jbt 5 sekundi Lewisu nizasta na startu, sad nece ni pustit zadnji krug. Tezi klosarluk.jelle je napisao/la: ↑05 jul 2026, 17:26Bukvalno ..a i Hamilton je debil ako dobije jos jednu kaznuUnofficialpage je napisao/la: ↑05 jul 2026, 17:23Da je Leclerc ovako izletio svi bi pisali da je luzer, da ne zna voziti itd, Max isto grešku radi.
Nigdje veze jbt.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)