Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA kakav je ovo safety car
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Velid Spaho
**** vam rasel najmilije
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nema sretnijeg insana od Rasela na planeti
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Do kad ce stimati britanskoj placipicki

Kako su od 2022 bili u mišijim rupicama, čovjek zaboravi koliko su Hamiltonovi pušiku.rci iritantni i delulu
I kazu ne steli se, pa ne bi bilo mercedesa na podijumu da su pustili zqdnji krug. A nikakvog razloga nije bilo da se ne pusti. Ukradose ferariju 1-2 Nevjerovatno.
Btw svaka cast Leclercu , napokon od pocetka do kraja bez greske. Topi se ta prednost Kimija, mogao bi on na kraju i puknuti pod pritiskom. Iako je mali strasan vozac, to dokazuje i ovo sto se zeli boriti za 1 bod. Zna da svaki bod moze biti kljucan.
Btw svaka cast Leclercu , napokon od pocetka do kraja bez greske. Topi se ta prednost Kimija, mogao bi on na kraju i puknuti pod pritiskom. Iako je mali strasan vozac, to dokazuje i ovo sto se zeli boriti za 1 bod. Zna da svaki bod moze biti kljucan.
Da, jasno da je ovaj bio na mediumu koji je imao solidan broj krugova u sebi. Moja konstatacija je bila bazirana na losoj reakciji Leclerca usljed pritiska, a pritisak bi uslijedio odmah i mogao bi se prenijeti na par krivina sigurno. Nisu te gume bile ocajne.
P.S. Kad pricamo o sreci, zaboravlja se busenje gume kod Russella.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 05 jul 2026, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Sta kazu, prvo se SC povlaci a 8 sek kasnije se ne povlaci 
Mene bi bilo sramota bilo sta reci…
Mene bi bilo sramota bilo sta reci…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Zamisli ovo prvak bude. Ku.rcina od vozaca, britanski placko.
Bravo za Leclerca, treba ga pohvaliti. 100% cista utrka s njegove strane, dominantno od pocetka do kraja. Ma da mislim da bi ga Kimi stigao i prestigao, ali svakako zasluzeno.
Zao mi Lewisa, zasluzio je 2. mjesto ali bi svakako bio 3. da Kimi nije odustao, tako da je ovdje samo britanski placko profitirao, bravo FIA, je.bao vam Mercedes pomrle.
@Evander ne moze da dise, posrao ga Mclaren.
Bravo za Leclerca, treba ga pohvaliti. 100% cista utrka s njegove strane, dominantno od pocetka do kraja. Ma da mislim da bi ga Kimi stigao i prestigao, ali svakako zasluzeno.
Zao mi Lewisa, zasluzio je 2. mjesto ali bi svakako bio 3. da Kimi nije odustao, tako da je ovdje samo britanski placko profitirao, bravo FIA, je.bao vam Mercedes pomrle.
@Evander ne moze da dise, posrao ga Mclaren.
Zadnja izmjena: PSV, dana/u 05 jul 2026, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
De ba puste vozače za cijeli krug pa ne puste 1 krug. Mogli su dva pustiti bez problema. Nisam Ferrari fan, ali ukradena im je ovdje dvostruka pobjeda. Makar je dobro za šampionat. Kakvi pehovi za Maxa ovo nije humano. Dva podijuma Monako i Britanija i još te ekipa zezne u Austriji za pobjedu.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
Vidi se da je krivo Hamiltonu, shvatio je i on da je pokraden, samo pobjeze iz ove cool down prostorije. Bravo MaFIA. 
Ma ovo su zakinuli Hamiltona, da ne bi ova placi.picka kukao. Smijesno i zalosno. Ovako glup vozac zavrsi drugi.
Leclerc je dobar vozac, ali nije sampion.topnik1 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:18Pa Lec svakako i jeste vozac broj dva u Ferariju ja bi ga cak rotirao i s Beganovicem ,lik je trubaSHZ82 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 15:16pa vrlo moguce da Hamilton puno vise radi sa ekipom i prilagodjava bolid svom stilu voznje.
Leclerc mi djeluje da on ocekuje da mu Ferrari isporuci bolid sa kojim ce on biti brz.
Vidket cemo sta ce biti do kraja sezone ali po ovom sad sta gledamo Leclerc bi mogao postati vozac broj 2 pogotovo ako Hamilton uzme jos jednu ili dvije pobjede![]()
Imas dobre vozace koji kad imaju raketu to iskoriste i uzmu titulu, najsvjeziji primjer Norris, a istinski sampioni su zaista rijetki tipa Schumacher, Senna, pa mozemo reci Max i Luis jer 7 titula ne dodje samo onako, a vidimo da je ove godine uspio u Ferrariu malo preslozit stvari ali zbog godina nece imazi vremena dovesti sve do savrsenstva da izme i 8. titulu.
Ovo ostalo jednostavno ti se otvori imas dobro auto gas i dodje titula, naravno moras bit brz i dobar ne bas taraba.
ne pamtim kad je Max napravio ovoliko grešaka a nema ni pola sezone još
- akisarajevo92
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Kako je lijepo vidjet ove debilcice sto su godinama navijali protiv Lewisa, a ne za Maxa, kako sad pjene.
Steta sto Ferrari nije propustio Sir Lewisa, jer im je jedina to sansa da ponovo osvoje titulu u narednih 20 godina.
Lewis je izvukao koliko je mogao, s obzirom da su promijenili setup. Covjek je sporiji bio i na kvalama i u racepaceu u poredjenju sa vremenima u sprintu.
Leclerc odlicna voznja. Konacno se vratio.
Steta sto Ferrari nije propustio Sir Lewisa, jer im je jedina to sansa da ponovo osvoje titulu u narednih 20 godina.
Lewis je izvukao koliko je mogao, s obzirom da su promijenili setup. Covjek je sporiji bio i na kvalama i u racepaceu u poredjenju sa vremenima u sprintu.
Zasto ce pustati, uzeti i vise nego zasluzenu pobjedu Leclercu. Momak odvozio bez greske od pocetka do kraja i sta trebao je pustiti, a ima jos 12-13 trka do kraja. Pa jbt nije zadnje 3 da odöucuju pa da kaze ok ja cu raditi za timskog kolegu.AshburtonG je napisao/la: ↑05 jul 2026, 18:02Kako je lijepo vidjet ove debilcice sto su godinama navijali protiv Lewisa, a ne za Maxa, kako sad pjene.![]()
Ova pobjeda je trebala Leclercu da vrati samopouzdanje pred nastavak sezone. Ferari je bio dobar ovdje, odradili su sve bez greske i to se treba pohvaliti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)