Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Ubuduće za svaki crveni treba da se timovi pozivaju na ovo, pa da niko nikad ne odradi suspenziju. Neka se lome zglobovi i noge, nema veze ha ja.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Poginuli svi tamo u Americi, sto ih ne sravni kakav tornado i cunami, fuj g.ovna

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Znaci sasvim je legitimno polomiti nekog igraca tipa Mesi, Mbape, Kane, mozda i prodjes dalje i onda kaznu odraditi nakon godinu u kvalama protiv San marina, kakva svinjarija od fife!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jos samo da uvedu da nakon crvenog ides na hladjenje ko u rukometu 2 minuta pa nazad na teren
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Vidim da se znaju, nasli article pod rednim brojem 280, i upotrijebe kad hoce, "po pravilima". Rade sta hoce, a uvijek se ograde.
Sve ti je to u 5 grama
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Samo dva puta u zadnjih 15 godina se ovo desilo, zbog Ronalda kako bi igrao na otvaranju WC i zbog Baloguna
FIFA have decided to hand Balogun a suspended one-game ban, which is in their powers as per Article 27. The red card stands but Balogun will play. This is the second time in history.
Cristiano Ronaldo also given a suspended ban before the tournament allowing him to play Portugal’s opening World Cup games.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Vraćaj nam Euro pa da uživamo. Kakav je ovo cirkus, krenuvši od ovih četvrtina za reklame pa do ovoga.
Ko yebe netalentovane sokerase koji ne znaju igraju sportovi gdje se treba koristiti mozak. Daj im američkog fudbala da trče i da se hrvaju.
Ko yebe netalentovane sokerase koji ne znaju igraju sportovi gdje se treba koristiti mozak. Daj im američkog fudbala da trče i da se hrvaju.
Jer su izraelske kujice i jer politika igra veliku ulogu. Ovo nikada na ovom mundijalu ne bi prošlo nikome drugom.alemsa je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:33Vidim da se znaju, nasli article pod rednim brojem 280, i upotrijebe kad hoce, "po pravilima". Rade sta hoce, a uvijek se ograde.
Sve ti je to u 5 grama
Vraćaj fudbal i najpopularniji i najbolji sport gdje pripada.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najjači su mi ovi sokeraši po tviteru, jučer krenuli pratiti fudbal i već znaju bolje od Colline šta je crveni a šta ne. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Samo je steta sto ih neko nas nije polomio muski. Mater im yebem sugavu. Ne docekali jutra.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jaranski, prestani u bilo kom smislu braniti majmune. Bezveze će tebe prozivati, a ti.. ni luk jeo.
Znaš kakav je forum.
The saddest thing in life is wasted talent.
Nije uvreda kad za debila kažeš da je de*il . Baviš se glupostima kad je jedino bitno da lik neće biti suspendovan nakon čistog crvenog kartona. To pridavanje značaja njihovom saopštenju je debilizam ozbiljnih razmjera.Sport90 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:27Ne znam zašto me vrijeđaš. Samo kazem da nije rečeno da nije bio crveni karton, vec suspenzija se nece sad odraditi. Evo kako tacno kazu:
"Primjenom člana 27. Disciplinskog pravilnika FIFA-e (FDC), izvršenje automatske suspenzije za igrača SAD-a Folarina Baloguna odlaže se na probni period od jedne godine."
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kakve uvrede ovdje padaju a svi kao vjernici
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ma ne branim, ovo je smijesno. Ja samo kazem da je sport entertainment, da ovi rade sta hoce i kako hoce (Fifa, Uefa, NBA, NFL itd). A ti se dzaba nerviras
Ove ce do polufinala gurati zivotom. Samo se nadam da ce ih nabiti Belgijanci, jer ni protiv nas nisu prikazali neku zavidnu igru. Vise su nas trkom dobili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo im prilike da skontaju.
The saddest thing in life is wasted talent.
Mediji su odmah nakon crvenog kartona krenuli sa narativom kako je crveni prestrog jer nije bilo namjere, što je suprotno čitavoj historiji fudbala kao igre gdje su se posljedice gledale kao i namjera pri ovakvim startovima. Ovo je vrlo lahko moglo biti pucanje Ahilove tetive i kraj vrhunske karijere za Tarika. Potpuni skandal! Dakle ne samo da su uradili ono što nikad ali baš nikad do Ronalda nisu radili to jest poništavali kartone na turniru već je sam crveni čist ko suza.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:28Ubuduće za svaki crveni treba da se timovi pozivaju na ovo, pa da niko nikad ne odradi suspenziju. Neka se lome zglobovi i noge, nema veze ha ja.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Wilshere10
- Kontakt:
Najgore sportsko takmicenje ikada je dobilo jos jednu dimenziju,
Rubio je prije neki dan rekao da mora postojati nacin da se ponisti najocitiji crveni karton ikada. I gle cuda, ponisten je. Ovaj WC je na granici regularnosti.
Rubio je prije neki dan rekao da mora postojati nacin da se ponisti najocitiji crveni karton ikada. I gle cuda, ponisten je. Ovaj WC je na granici regularnosti.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, nerkolfc, Proximic, s4mke i 24 gosta.