Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Sad su svima jasnije suze i taktika Barbareza onaj dan, kakve li bi bile posljedice da smo slučajno ponizili i izbacili SAD, a oni vrše patronat nad BiH. Čestitke još jednom našim momcima i poseban respekt Sergeju. Veliki ste u očima svih Bosanaca i Hercegovaca.
Ovo je gore takmicenje od OI u Berlinu 1936. godine. Fudbal je sam po sebi odlican, ali sav popratni sadrzaj je grozan. Plus festival rasizma od strane botova narandzastog krmeta na onom poganom twitteru.
I dalje ne vjerujem da je ovom forumu bilo likova koji su se radovali kad je izbore uzeo...
I dalje ne vjerujem da je ovom forumu bilo likova koji su se radovali kad je izbore uzeo...
Zadnja izmjena: Venom, dana/u 05 jul 2026, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
Srce, čast i ponos!
Infantinov privatni pušač qrca, tog lika niko za ozbiljno ne uzima
I found freedom. Losing all hope was freedom.
The saddest thing in life is wasted talent.
Rio vara zenu na samrti ,Giggs guzi bratovu zenu ,Scholes kcerci lize stopala.Cantona za kojeg su svi mislili da je najludjo je ustvari najnormalniji
A nijedna nece igrati to finale
Sto se tice Belgije, mogu joj samo popusit. Taj Balogun je prosjecan napadac - a ovi se nece braniti, kao mi.
Nista im taj levat iz Monaca nece pomoci protiv belgijske odbrane, tako da dzaba i ovo sramotno ukidanje suspenzije... koliko se o njemu prica ko da je Messi jbt
Nije bitno ko je, bitno je poslati poruku.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ma ja ne vidim sto je toliko skandal za ponistenje utakmice suspenzije. Budimo realni,start jest za crveni,ali buduci da nije bilo namjere da uopste napravi faul,nije isao na protivnika,lik je jednostavno trcao i bio u duelu,bez i trun namjere da napravi faul,a kamoli tezi prekrsaj,nekako je ovo rjesenje i najrealnije. Start kao start je preruzno izgledao da bi bio samo zuti,a previse je za crveni i suspenziju. Ovo je bas po mjeri.
Najsmjesnije od svega da je to uradjeno za nekog tamo Baloguna 

Da je to neki igrac, pa hajd.
Da je to neki igrac, pa hajd.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Prestani pratit fudbal, mršš klošaruMocvara1991 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 20:59Ma ja ne vidim sto je toliko skandal za ponistenje utakmice suspenzije. Budimo realni,start jest za crveni,ali buduci da nije bilo namjere da uopste napravi faul,nije isao na protivnika,lik je jednostavno trcao i bio u duelu,bez i trun namjere da napravi faul,a kamoli tezi prekrsaj,nekako je ovo rjesenje i najrealnije. Start kao start je preruzno izgledao da bi bio samo zuti,a previse je za crveni i suspenziju. Ovo je bas po mjeri.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakva skupina mongoloida na forumu, cuj najgore prvenstvo ikada, a skoro da nije bilo loše tekme. Od ovih zadnjih ono iz 2010. i 2018. je valjda 10x lošije od ovog prvenstva. Čak bih rekao da je ovo prvenstvo jedno od boljih ikad.
Znaci za Norvesku i Belgiju sigurno navijamo
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Pa nije problem, problem je sto ovo nikad nikome drugom ne bi uradili.Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 20:59Ma ja ne vidim sto je toliko skandal za ponistenje utakmice suspenzije. Budimo realni,start jest za crveni,ali buduci da nije bilo namjere da uopste napravi faul,nije isao na protivnika,lik je jednostavno trcao i bio u duelu,bez i trun namjere da napravi faul,a kamoli tezi prekrsaj,nekako je ovo rjesenje i najrealnije. Start kao start je preruzno izgledao da bi bio samo zuti,a previse je za crveni i suspenziju. Ovo je bas po mjeri.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
napapijri1987
- Kontakt:
Tako je. Nadam se da ce i tebe neko autom zapucati u neki zid i da na sudu kaze:"Druze sudija ja sam za papucicu gasa mislio da je kvacilo i eto kontao da jos malo pritisnem papucicu kvacila. Ne znam sta je ovom liku bilo ali ja nisam htio da ga autom udarim,nisam Allaha mi".Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 20:59Ma ja ne vidim sto je toliko skandal za ponistenje utakmice suspenzije. Budimo realni,start jest za crveni,ali buduci da nije bilo namjere da uopste napravi faul,nije isao na protivnika,lik je jednostavno trcao i bio u duelu,bez i trun namjere da napravi faul,a kamoli tezi prekrsaj,nekako je ovo rjesenje i najrealnije. Start kao start je preruzno izgledao da bi bio samo zuti,a previse je za crveni i suspenziju. Ovo je bas po mjeri.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Takodjer, meni je ovo najbolje prvenstvo koje sam pratio a inace mi je vecina sporta s godinama losije i manje zanimljivo, kako bi mi ovo tek bilo dogra pratiti da sam tinejdzerJayCatwright je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:01Kakva skupina mongoloida na forumu, cuj najgore prvenstvo ikada, a skoro da nije bilo loše tekme. Od ovih zadnjih ono iz 2010. i 2018. je valjda 10x lošije od ovog prvenstva. Čak bih rekao da je ovo prvenstvo jedno od boljih ikad.
Ono u Kataru je imalo mozda i kvalitetniji fudbal jer je bilo u sred sezone, ali nije imao sav ambijent kakav prati ovo SP
Don't believe the hype.
Dugo nesto gluplje nije napisano,a nije da nije bilo biseraMocvara1991 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 20:59Ma ja ne vidim sto je toliko skandal za ponistenje utakmice suspenzije. Budimo realni,start jest za crveni,ali buduci da nije bilo namjere da uopste napravi faul,nije isao na protivnika,lik je jednostavno trcao i bio u duelu,bez i trun namjere da napravi faul,a kamoli tezi prekrsaj,nekako je ovo rjesenje i najrealnije. Start kao start je preruzno izgledao da bi bio samo zuti,a previse je za crveni i suspenziju. Ovo je bas po mjeri.
Ova odluka je ruganje nogometu, ruganje navijačima. SRAMOTA
audere est facere!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: kouadio, Pensioner26 i 13 gostiju.