Tirol je najgori klub austrijske lige
Na transfermartku vrijede 6 miliona i njihov glavni golman ih je napustio ovo ljeto
Ako u ovim okolnostima Hamzic se ne moze izboriti za prvih 11
Iduci transfer mu je Stupcanica
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Tirol je najgori klub austrijske lige
Kako da neGhuraba je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:57Sta ovo opet imas potrebu da budes neki insajder, kao da smo zaboravili koliko si se ne tako davno provaljivao ovdje?Sindikat12 je napisao/la: ↑04 jul 2026, 23:27Polako drug, smanji ocekivanja, potencijal ima ali mora se jos radit… malo bolja verzija Hadzijee.. zanimljiv transfer mislim da ce se nametnut…
Javljaju da je bio na prosirenom spisku za SP….Brat Romanjoli te razotkri prije par dana, a taman sam bio pomislio da ti se sad moze vjerovati...
zato je bolje sto prije preci na formaciju sa jednim napadacem imali bi vise opcija ondadinoze je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:19Ma on i Licina su u ovom trenutku toliko daleko od nase reprezentacije da ih ne vrijedi ni spominjati.Drape je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:12Ne cijenim napadače iz Bundeslige i često su najgori igrači za svoje reprezentacije čak i oni što igraju za Njemačku i Austriju tako da sam bio spreman da podcijenim Pejčinovića prije gledanja. Ali on je 3 puta bolji igrač nego što sam očekivao i već sad bi bio naš najbolji napadač ako bi igrali samo sa jednim. Uzeti će ga neko za 40 miliona i još 10 miliona mogućeg bonusa za broj nastupa i golova.
Mi napadamo LN i kvalifikacije sa Tabakovicem i Lukicem, nadam se da ce Jovo sto prije naci bolji klub.
Na poziciji napadaca mozemo bas upasti u probleme ako se jedan od njih povrijedi jer nemamo zamjene.
Nemoj ba bubat, bili su 7 od 14 ekipa, na granici da se bore za Evropu. Posto s bili u ligi za ispadanje nakon toga, zavrsili su kao predzadnji vjerovatno usljed mentalnog pada nakon svega, ali svakkao su znali da je sansa 95% da ostanu, pa su vjerovatno miksali karte, testirali i to.
Da te ispravim, idući transfer su mu Sarajevo ili Željo.
Čeka da završi transfer u Real Sociedad I naravno novi poziv u reprezentaciju. Očekujem ga za otprilike dva mjeseca u novom naručenom intervjuu kod Marjana.
Ove treba svrstati u posebnu grupu historije bh fudbala, nepotisti. Ide on, ide Tin Susic.., za Tina se zna ko ga je ubacio za Dala nije politicki korektno reci tko njega gura koji lobi ..
Demirović, inače, igra odbojku.dinoze je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:19Ma on i Licina su u ovom trenutku toliko daleko od nase reprezentacije da ih ne vrijedi ni spominjati.Drape je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:12Ne cijenim napadače iz Bundeslige i često su najgori igrači za svoje reprezentacije čak i oni što igraju za Njemačku i Austriju tako da sam bio spreman da podcijenim Pejčinovića prije gledanja. Ali on je 3 puta bolji igrač nego što sam očekivao i već sad bi bio naš najbolji napadač ako bi igrali samo sa jednim. Uzeti će ga neko za 40 miliona i još 10 miliona mogućeg bonusa za broj nastupa i golova.
Mi napadamo LN i kvalifikacije sa Tabakovicem i Lukicem, nadam se da ce Jovo sto prije naci bolji klub.
Na poziciji napadaca mozemo bas upasti u probleme ako se jedan od njih povrijedi jer nemamo zamjene.
Jurkas sa 18 godina standardan za jaci klub od Tiroladedo26 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 16:01Nemoj ba bubat, bili su 7 od 14 ekipa, na granici da se bore za Evropu. Posto s bili u ligi za ispadanje nakon toga, zavrsili su kao predzadnji vjerovatno usljed mentalnog pada nakon svega, ali svakkao su znali da je sansa 95% da ostanu, pa su vjerovatno miksali karte, testirali i to.
Ljudi su imali nekoliko sezona dje su sredina tabele bili, i daleko da su najgori. Hamzicu je 19 godina, to je za golmana ko za fudbalera da imas 12. On akob ude prvi golman tamo, trebas skakat od srece i slavit 5 dana s jaranima.
Vasilj je do 24te igro u 3 ili 4 njemackoj ligi. X golmana se vrti po nizeligasima pa procepe, a nama smeta kad s 19 igra u Austrijskom bundesligasu, ko da smo mi Spanija.
Druze pobijedili su 18-0 amatersku ekipu koja je neka seoska liga.
Na stranu sto je pitar, steta karijere ja sam mislio dobacice bar do levela hadziahmetovica
Igrao je da, ali sada je u prvoj ligi Njemačke a to je najbitnije. I ako se tu pokaže naravno da ga se može pozvati. Tek mu je 23 godine, i najmlađi je od svih što imamo na sredini terena, osim Tahirovića.Atlanta je napisao/la: ↑05 jul 2026, 19:23Druze pobijedili su 18-0 amatersku ekipu koja je neka seoska liga.
To ti je isto da se nas 20 sa foruma skipi pa haj da odigramo prijateljsku sa njima. Covjek je sa 23 godine igrao u 4. ligi Njemacke
Da je njemu 18-19 pa da kazes treba stupit u kontakt sa njim
Ne igra tu ulogu u repki, jer nedostkom sredine povukli su ga skoro na centra i da pravi presing.insimadop je napisao/la: ↑05 jul 2026, 17:20Demirović, inače, igra odbojku.dinoze je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:19Ma on i Licina su u ovom trenutku toliko daleko od nase reprezentacije da ih ne vrijedi ni spominjati.Drape je napisao/la: ↑05 jul 2026, 14:12Ne cijenim napadače iz Bundeslige i često su najgori igrači za svoje reprezentacije čak i oni što igraju za Njemačku i Austriju tako da sam bio spreman da podcijenim Pejčinovića prije gledanja. Ali on je 3 puta bolji igrač nego što sam očekivao i već sad bi bio naš najbolji napadač ako bi igrali samo sa jednim. Uzeti će ga neko za 40 miliona i još 10 miliona mogućeg bonusa za broj nastupa i golova.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beduin, Lavcina, LenyYoro15, mukydesign, Shevko, Zeka i 55 gostiju.