Podsjećaju me na stranačke botove koji pljuju i vrijeđaju svakoga ko se usudi da kritikuje vlast. Gotovo identičan pattern i matrica ponašanja. Ako samo kažeš da igra može biti bolja jer imamo kvalitet i potencijal za to, odmah te zaskoči njih nekoliko da ti objasne da mrziš Barbareza, reprezentaciju i državu, iako si sto puta do sada čestitao na odlasku na Mundijal i prolasku grupe i ponovio da je ovo jedan od najvećih uspjeha u istoriji bh. fudbala. Kult ličnosti u stvaranju. Ova tema počinje da gubi smisao... sve do narednog poraza kada će mu likovi koji ga sada dižu u nebesa opet yebavati majku.Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:33Ovdje samo moras pisati da je Barabrez extra mega giga strucnjak, da je Muharemovic bezgrijesan i stoper za Real i Barcu, da je Kolasinac tenk, da je Radeljic sve kriv, Demirovic je trnokop..rossonero85 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:29Ne vidim da su ljudi na posljednjih nekoliko stranica yebavali porodična stabla igračima, majke, žene, djecu i željeli im smrt, pa ipak kaže da "pacovčine još orgijaju po temi". Prije će biti da se odnosi na one koji su uputili bilo kakvu kritiku kada je u pitanju igra naše reprezentacije jer je očito kritika ovdje postala zabranjena. Zato kažem, ako je sve savršeno, ključaj temu, nema potrebe za bilo kakvom diskusijom i razmjenom mišljenja.HariTz je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:21
Ne vrijeđa ovdje niko ljude zato što imaju drugačije mišljenje.. barem ne oni koji imaju barem 2 grama mozga i respekta prema drugoj osobi.
Ovdje se on obraća onim istim koji su pisali kilometre bljuvotina, yebavali porodična stabla igračima, majke, žene, djecu i željeli im smrt.![]()
I sad nova tema da nismo smjeli pobjediti USA i da smo zato igrali lose, nisu nam dali,dobili smo upute da i ne pomislimo napasti USA.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
rossonero85
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Pa normalno da idu pitanja jer ne znam da trenutno možemo dovesti bilo koga ko bi bio nadogradnja na trenutnu garnituru koju imamo. Možda i postoji neko, ali barem ja nisam upućen.rossonero85 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:51Rekao sam: "Ali odmah idu pitanja: Koga umjesto Barbareza? Niko ne traži smjenu Barbareza, nego promjenu taktike i pristupa igri koja je do sada u 90% utakmica."
Ne treba tjerati selektora, ali ne treba ni zatvarati oči i pretvarati se da je sve savršeno. Rezultat je odličan, igra je za khurac i to je činjenica. Ovdje je automatski popljuvan svako ko uputi bilo kakvu kritiku, bila ona konstruktivna, objektivna ili ne. Ide se iz krajnosti u krajnost, prije par mjeseci su mu yebavali sve po spisku i nazivali ga kockarom, a sad ne smiješ napisati ništa osim hvalospjeva.
Slažem se da je naša trenutna igra ispod nekog minimuma koji bismo željeli da vidimo. Vezni red, tranzicija, iznošenje lopte, nedostatak automatizama, uigranost... da ne idem dalje. Po meni je bilo nerealno to "pokušavati" tokom kvalifikacija za SP, koje, realno, niko nije ni očekivao. Pisao sam o tome u drugom kontekstu. Sada dolazi LN i moje mišljenje je da bismo trebali isprobati nova imena, igru s jednim napadačem i slično, pa čak i nauštrb rezultata. Mislim da ima prostora da ovo izgleda mnogo bolje, a ono što mi najviše ulijeva povjerenje jeste to što se SŠ ne libi isprobavati druge igrače, formacije, pa čak i nešto što od nas niko ne bi mogao ni zamisliti. Možda će upaliti, možda neće.
Tačno, ide se iz krajnosti u krajnost. Napišeš jedan ekstrem, dobit ćeš na to drugi ekstrem. Biraj s kim raspravljaš i s kim uopšte ulaziš u diskusiju. Je li uopšte vrijedno vremena ako znaš da je s druge strane neko ko će kontrirati samo da bi isprovocirao nešto?
Mene si, vjerujem nenamjerno, svrstao u tu neku drugu stranu, ali kao što vidiš, možemo razmijeniti mišljenja. Ne moramo se ni u čemu složiti. Stvar je percepcije, ali i toga da li ovoj reprezentaciji zaista želiš nešto dobro ili ovdje dolaziš liječiti frustracije jer nemaš gdje drugo.
-
rossonero85
- Kontakt:
Na istoj smo strani i svi želimo najbolje za reprezentaciju, da ne duljimo daljeHariTz je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:01Pa normalno da idu pitanja jer ne znam da trenutno možemo dovesti bilo koga ko bi bio nadogradnja na trenutnu garnituru koju imamo. Možda i postoji neko, ali barem ja nisam upućen.rossonero85 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:51Rekao sam: "Ali odmah idu pitanja: Koga umjesto Barbareza? Niko ne traži smjenu Barbareza, nego promjenu taktike i pristupa igri koja je do sada u 90% utakmica."
Ne treba tjerati selektora, ali ne treba ni zatvarati oči i pretvarati se da je sve savršeno. Rezultat je odličan, igra je za khurac i to je činjenica. Ovdje je automatski popljuvan svako ko uputi bilo kakvu kritiku, bila ona konstruktivna, objektivna ili ne. Ide se iz krajnosti u krajnost, prije par mjeseci su mu yebavali sve po spisku i nazivali ga kockarom, a sad ne smiješ napisati ništa osim hvalospjeva.
Slažem se da je naša trenutna igra ispod nekog minimuma koji bismo željeli da vidimo. Vezni red, tranzicija, iznošenje lopte, nedostatak automatizama, uigranost... da ne idem dalje. Po meni je bilo nerealno to "pokušavati" tokom kvalifikacija za SP, koje, realno, niko nije ni očekivao. Pisao sam o tome u drugom kontekstu. Sada dolazi LN i moje mišljenje je da bismo trebali isprobati nova imena, igru s jednim napadačem i slično, pa čak i nauštrb rezultata. Mislim da ima prostora da ovo izgleda mnogo bolje, a ono što mi najviše ulijeva povjerenje jeste to što se SŠ ne libi isprobavati druge igrače, formacije, pa čak i nešto što od nas niko ne bi mogao ni zamisliti. Možda će upaliti, možda neće.
Tačno, ide se iz krajnosti u krajnost. Napišeš jedan ekstrem, dobit ćeš na to drugi ekstrem. Biraj s kim raspravljaš i s kim uopšte ulaziš u diskusiju. Je li uopšte vrijedno vremena ako znaš da je s druge strane neko ko će kontrirati samo da bi isprovocirao nešto?
Mene si, vjerujem nenamjerno, svrstao u tu neku drugu stranu, ali kao što vidiš, možemo razmijeniti mišljenja. Ne moramo se ni u čemu složiti. Stvar je percepcije, ali i toga da li ovoj reprezentaciji zaista želiš nešto dobro ili ovdje dolaziš liječiti frustracije jer nemaš gdje drugo.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Vama je normalno da se Barbarezu i pojedinim igračima je.be mater i da se pišu najgore gadosti? To su pacovčine. I treba tim ljudima je.bavati majku na svakom koraku. Jer takvi neljudi i kur.vini sinovi ne bi igračima ni Barbarezu bilo šta rekli u četiri oka. Normalna diskusija i primjedbe su dobrodošle…ako imaju smisla i dolaze iz razumijevanja fudbala. Isto to važi i za Barbarezove advokate i branjenje pojedinih igrača. Ako se ne razumiješ u fudbal nemoj komentarisati i pisati gluposti.rossonero85 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:58Podsjećaju me na stranačke botove koji pljuju i vrijeđaju svakoga ko se usudi da kritikuje vlast. Gotovo identičan pattern i matrica ponašanja. Ako samo kažeš da igra može biti bolja jer imamo kvalitet i potencijal za to, odmah te zaskoči njih nekoliko da ti objasne da mrziš Barbareza, reprezentaciju i državu, iako si sto puta do sada čestitao na odlasku na Mundijal i prolasku grupe i ponovio da je ovo jedan od najvećih uspjeha u istoriji bh. fudbala. Kult ličnosti u stvaranju. Ova tema počinje da gubi smisao... sve do narednog poraza kada će mu likovi koji ga sada dižu u nebesa opet yebavati majku.Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:33Ovdje samo moras pisati da je Barabrez extra mega giga strucnjak, da je Muharemovic bezgrijesan i stoper za Real i Barcu, da je Kolasinac tenk, da je Radeljic sve kriv, Demirovic je trnokop..rossonero85 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:29
Ne vidim da su ljudi na posljednjih nekoliko stranica yebavali porodična stabla igračima, majke, žene, djecu i željeli im smrt, pa ipak kaže da "pacovčine još orgijaju po temi". Prije će biti da se odnosi na one koji su uputili bilo kakvu kritiku kada je u pitanju igra naše reprezentacije jer je očito kritika ovdje postala zabranjena. Zato kažem, ako je sve savršeno, ključaj temu, nema potrebe za bilo kakvom diskusijom i razmjenom mišljenja.![]()
I sad nova tema da nismo smjeli pobjediti USA i da smo zato igrali lose, nisu nam dali,dobili smo upute da i ne pomislimo napasti USA.
-
rossonero85
- Kontakt:
Slažem se, ali ponavljam da nisam vidio nikakvo yebavanje majke i familije na posljednjih nekoliko stranica, uglavnom je bila konstruktivna kritika šta bi se trebalo unaprijediti i usavršiti. Na kraju krajeva, vjerujem da je svima nama, ili barem velikoj većini, zajednički interes napredak reprezentacije i da budemo još bolji.MiranGlasnic je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:09Vama je normalno da se Barbarezu i pojedinim igračima je.be mater i da se pišu najgore gadosti? To su pacovčine. I treba tim ljudima je.bavati majku na svakom koraku. Jer takvi neljudi i kur.vini sinovi ne bi igračima ni Barbarezu bilo šta rekli u četiri oka. Normalna diskusija i primjedbe su dobrodošle…ako imaju smisla i dolaze iz razumijevanja fudbala. Isto to važi i za Barbarezove advokate i branjenje pojedinih igrača. Ako se ne razumiješ u fudbal nemoj komentarisati i pisati gluposti.rossonero85 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:58Podsjećaju me na stranačke botove koji pljuju i vrijeđaju svakoga ko se usudi da kritikuje vlast. Gotovo identičan pattern i matrica ponašanja. Ako samo kažeš da igra može biti bolja jer imamo kvalitet i potencijal za to, odmah te zaskoči njih nekoliko da ti objasne da mrziš Barbareza, reprezentaciju i državu, iako si sto puta do sada čestitao na odlasku na Mundijal i prolasku grupe i ponovio da je ovo jedan od najvećih uspjeha u istoriji bh. fudbala. Kult ličnosti u stvaranju. Ova tema počinje da gubi smisao... sve do narednog poraza kada će mu likovi koji ga sada dižu u nebesa opet yebavati majku.Mocvara1991 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:33
Ovdje samo moras pisati da je Barabrez extra mega giga strucnjak, da je Muharemovic bezgrijesan i stoper za Real i Barcu, da je Kolasinac tenk, da je Radeljic sve kriv, Demirovic je trnokop..
Pa bilo je ovdje par debila poput pase, fanatika i slicnih od kojih nisi mogao uci na pdf jer su **** sve zivo kockaru, cak su i uhvatili par normalnih na svoj mlin pa im se pridruzili. Ismijavale su se normalne stvari poput toga da selektor ode gledati Real-Rayo kako bi skautirao desnog beka Rumunije. To se preventivno sad sve zeli ukrotiti 
A argumenti su im kao da fudbalske lopte u zivotu vidjeli nisu, sto i vjerovatno jeste istina. Ako jesu tim jos tuznije koliko se ne razumiju.
A argumenti su im kao da fudbalske lopte u zivotu vidjeli nisu, sto i vjerovatno jeste istina. Ako jesu tim jos tuznije koliko se ne razumiju.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
KockarVicin007
- Kontakt:
Naš vrli stručnjak da vodi Norvešku, Haaland i Sorloth bi bili u vrhu napada, ostavivši tako promahu na sredini.
Najprije da je riječ o nerealnim očekivanjima. Kažeš nije savršeno, da jeste savršeno bili bi u rangu Španije. Tu smo gdje jesmo jer smo krenuli iz početka prije dvije godine i raspolažemo s čim raspolažemo.rossonero85 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:51Rekao sam: "Ali odmah idu pitanja: Koga umjesto Barbareza? Niko ne traži smjenu Barbareza, nego promjenu taktike i pristupa igri koja je do sada u 90% utakmica bila defanzivna i ziheraška."HariTz je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:40To što ih nema na posljednjih par stranica ne znači da ih nije bilo do prije neki dan, a bit će ih opet. Dugo sam na ovom forumu i otprilike su to isti profili ljudi.rossonero85 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 21:29Ne vidim da su ljudi na posljednjih nekoliko stranica yebavali porodična stabla igračima, majke, žene, djecu i željeli im smrt, pa ipak kaže da "pacovčine još orgijaju po temi". Prije će biti da se odnosi na one koji su uputili bilo kakvu kritiku kada je u pitanju igra naše reprezentacije jer je očito kritika ovdje postala zabranjena.
Drugo, @Sveti je i sam kritikovao SŠ, pa i Barbareza, kao i ovi ostali s kojima se ti navodno raspravljaš. To što se oni ne slažu s tobom i sada imaju neko mišljenje koje ti ne prihvataš ne znači da ti je zabranjeno kritikovati. Čak naprotiv, samo objektivna kritika može potaknuti javnost i medije na kritičko razmišljanje.
U svemu tome treba znati granicu između objektivnog razmišljanja, dobronamjerne kritike i poganluka, preseravanja i čega već ne.
Evo ti primjer. Skoro je neko napisao: "Ako LN bude ovaj haramball, on treba dobiti otkaz." Ja sam pitao: "Okej, koga onda umjesto Barbareza i ovog SŠ?" Mislim da si ti napisao: "Evo ih, odmah pitaju, a koga ćemo drugog." Zašto praviš dvije strane? Evo, drugačije mišljenje i želio bih da znam ko bi to u ovom trenutku bio bolji u slučaju da podbacimo u LN, koja je za manje od tri mjeseca. To čitamo još od prošle Lige nacija, kada su Barbareza tjerali i tražili njegovu ostavku nakon skoro svake utakmice. Na kraju se ispostavilo da bi to bila greška jer je očigledno da smo ostvarili pozitivan pomak i da naša reprezentacija danas izgleda bolje nego prije.
U cijeloj ovoj priči ima pozitivnih ali i negativnih stvari. Ja sam uvjeren da ima više pozitivnih.. Ali se treba definitivno pisati o svemu što trenutno mi mislimo da nije okej i šta bi moglo biti bolje.
Ne treba tjerati selektora, ali ne treba ni zatvarati oči i pretvarati se da je sve savršeno. Rezultat je odličan, igra je za khurac i to je yebiga činjenica. Ovdje je automatski popljuvan svako ko uputi bilo kakvu kritiku, bila ona konstruktivna, objektivna ili ne. Ide se iz krajnosti u krajnost, prije par mjeseci su mu yebavali sve po spisku i nazivali ga kockarom, a sad ne smiješ napisati ništa osim hvalospjeva.
Konstruktivna kritika je dobrodošla ali je više dobrodošla podrška ovim mladim momcima, selektoru i stručnom štabu koji bukvalno žive Bosnu i bosansku repku.
Dobronamjerni kritičari nedobronamjerno zaboravljaju da je SŠ uporedo sa kvalama i baražom odradio smjenu generacija i da je prvobitni plan stvaranje repke koja bi trebala biti konkurentna u kvalama za EP 2028 i po prvi put učestvovati na smotri najboljih euro-reprezentacija.
Plasman na Mundijal i prolazak grupe je samo zasluženi bonus za dobro odrađen posao jer smo tek na pola puta. Konstruktivna kritika je zdrava ali pljuvanje SŠ selektora, pojedinih igrača te nipodopštavanje ostvarenog uspjeha (baraž, prolazak grupe) je zlonamjerno.
Kvale za EP 2027 će biti pravi pokazatelj urađenog i završni ispit SŠ. Do tada samo podrška i jedno veliko hvala za predivna 3 mjeseca.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Selektora najviše vrijeđaju oni koji ga najviše vole i brane ga time da je bio prisiljen izgubiti. Neko mu rekao prije utakmice. Toliko smo loše izgledali da je ljudima logično objašnjenje da smo igrali pod prisilom da izgubimo.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ovo je klasičan primjer glupog komentara koji ne donosi nikakav kvalitet diskusiji.
Sad ce brzo septembar vidjet cemo hocemo li se raspasti kaö i 2014 godine nakon Brazila grupa je teska Poljska Svedska Rumunija nadam se par dobrih transfera i par növih igraca na krilima ovog usojeha da zaigraju
-
FerdinandF
- Kontakt:
Teško ćemo do eura, uer, ponavljam, do sad smo bili podcjenjeni, i nepoznanica. Sad vuse nismo, i prilicno smo provaljeni, plus zadićenost nakin svjetskog.
Vrlo teško...
Vrlo teško...
Ovo je samo pocetak, neki uvid u nase moguscnosti. Sigurno ce biti usavrsavanja, odnosno promjena koje su neophodne za iskorak.FerdinandF je napisao/la: ↑05 jul 2026, 23:54Teško ćemo do eura, uer, ponavljam, do sad smo bili podcjenjeni, i nepoznanica. Sad vuse nismo, i prilicno smo provaljeni, plus zadićenost nakin svjetskog.
Vrlo teško...
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- PeppermintSA
- Kontakt:
Mi ako ne uvedemo 5-6 novih igrača, teško da ćemo otići na Euro. Ovo je tanko. Dakle, moliti boga da sve ove ćatoviće, ličine, topaloviće, smajloviće, pejčinoviće itd. nafatamo, a da se oni budu razvijali kako treba i već i idućoj sezoni zaigraju ozbiljan seniorski fudbal. Tek tada možemo sa samopouzdanjem ući u kvalifikacije.FerdinandF je napisao/la: ↑05 jul 2026, 23:54Teško ćemo do eura, uer, ponavljam, do sad smo bili podcjenjeni, i nepoznanica. Sad vuse nismo, i prilicno smo provaljeni, plus zadićenost nakin svjetskog.
Vrlo teško...
kakva zasicenost buraz 2 velika takmicenja repka odigrala u historijiFerdinandF je napisao/la: ↑05 jul 2026, 23:54Teško ćemo do eura, uer, ponavljam, do sad smo bili podcjenjeni, i nepoznanica. Sad vuse nismo, i prilicno smo provaljeni, plus zadićenost nakin svjetskog.
Vrlo teško...
-
FerdinandF
- Kontakt:
U smislu tog da su kao jako mladi vec zagrebači po vrhovima karijera za jednog igrača.Sensei je napisao/la: ↑06 jul 2026, 01:03kakva zasicenost buraz 2 velika takmicenja repka odigrala u historijiFerdinandF je napisao/la: ↑05 jul 2026, 23:54Teško ćemo do eura, uer, ponavljam, do sad smo bili podcjenjeni, i nepoznanica. Sad vuse nismo, i prilicno smo provaljeni, plus zadićenost nakin svjetskog.
Vrlo teško...![]()
A i sav taj hajp i oni novinari itd...
- katalinski
- Kontakt:
Igracki su se stvari slozile , sad jedino da takticki nekako napredujemo.
Nesto nedostaje Barberezu.
Sušić kao da je imao pomoć od Osima 2012-2013, tako nešto treba Barbarezu.
Nesto nedostaje Barberezu.
Sušić kao da je imao pomoć od Osima 2012-2013, tako nešto treba Barbarezu.
Ajvatar
Petkovic dobio otkaz, sa ovim parama sto su zaradili na SP trebali da ga dovedu kao pomocnika za taktiku 
- invincible1921
- Kontakt:
Posto sad vec ce imat uigraniju ekipu, a i sto neko rece poslozilo se tako, mislim da ce sve izuzev 4 2 3 1 biti teski promasaj
Kerim---Mahmic---Esmir/Memic iza napadaca pa ko god on bio
Sto se tice rostera, ja bih se zahvalio iducim igracima:
Burnic - Vazda los nikad najgori....ustvari nije ni los nego nebitan....sad ce neko rec polivalentan,,,,ja bih rekao da je polivalentan da na svakoj poziciji bude bezveze
Mujakic - no comment, ako i dalje bude tu onda je otklonjena svaka dilema oko menadzerisanja
Radeljic - reko sam vise puta sta mislim o ovoj provali od igraca, treba Celika uigravati...i mladji je a i nije sigurno losiji
Malic - Dok ne pokaze nesto za klub nema ga smisla zvat, covjek je protiv katara imao jedan od gorih indvidualnih nastupa sto sam vidio,,,a nije prvi put da je ocajan..
Dzeko - Organizovat utakmicu legendi pred 35k na kosevu i zahvalit mu se na svemu sto je uradio za ovu drzavu kako i dolikuje istinskoj zivucoj legendi
Potencijalno: Sunjic - Ocajan nastup na SP, ok eto u defanzivi je nesto i igrao, ali nije kante da bi trpio odsustvo ikakve kvalitete prema naprijed. Zadrzati ga tu, ali aktivno raditi na njegovoj zamjeni.
Ja se samo nadam da je i Barba svjestan da su i ocekivanja sad porasla i da pored emocije i naboja treba malo i takticki poceti igrati i uigravati nesto. Ima solidan roster koji uz par popuna moze bit i odlican...nema fkt izgovora. Ako bude i dalje gurao isto sto smo do sad igrali, evo ja garantujem da opet nece proc....
Otezavajuca oklonost je sto je vrlo teska LN prije kvala,,,,ako se tu prospemo i krenemo lose u kvale, Sergej je bivsi nakon par tekmi u kvalama....ma ko vam pricao drugacije, to je neminovno. Tako da sve je do njega
Kerim---Mahmic---Esmir/Memic iza napadaca pa ko god on bio
Sto se tice rostera, ja bih se zahvalio iducim igracima:
Burnic - Vazda los nikad najgori....ustvari nije ni los nego nebitan....sad ce neko rec polivalentan,,,,ja bih rekao da je polivalentan da na svakoj poziciji bude bezveze
Mujakic - no comment, ako i dalje bude tu onda je otklonjena svaka dilema oko menadzerisanja
Radeljic - reko sam vise puta sta mislim o ovoj provali od igraca, treba Celika uigravati...i mladji je a i nije sigurno losiji
Malic - Dok ne pokaze nesto za klub nema ga smisla zvat, covjek je protiv katara imao jedan od gorih indvidualnih nastupa sto sam vidio,,,a nije prvi put da je ocajan..
Dzeko - Organizovat utakmicu legendi pred 35k na kosevu i zahvalit mu se na svemu sto je uradio za ovu drzavu kako i dolikuje istinskoj zivucoj legendi
Potencijalno: Sunjic - Ocajan nastup na SP, ok eto u defanzivi je nesto i igrao, ali nije kante da bi trpio odsustvo ikakve kvalitete prema naprijed. Zadrzati ga tu, ali aktivno raditi na njegovoj zamjeni.
Ja se samo nadam da je i Barba svjestan da su i ocekivanja sad porasla i da pored emocije i naboja treba malo i takticki poceti igrati i uigravati nesto. Ima solidan roster koji uz par popuna moze bit i odlican...nema fkt izgovora. Ako bude i dalje gurao isto sto smo do sad igrali, evo ja garantujem da opet nece proc....
Otezavajuca oklonost je sto je vrlo teska LN prije kvala,,,,ako se tu prospemo i krenemo lose u kvale, Sergej je bivsi nakon par tekmi u kvalama....ma ko vam pricao drugacije, to je neminovno. Tako da sve je do njega
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:23
Totalno bezličan igrač. Slažem se sa postom generalno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Bosnjo22, Confiance, DzaniMehmet, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Normus90, Principatus, random11, rimljanin90, Shevko, soccerfan, Zgemboo89 i 65 gostiju.