Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Posuđuju pare od saveza a manijaci pljuju savez, umjesto da im dignu neku parolu podrške ili zahvalnosti 

ja ti dam pare a ti mi psujem, ne ide to tako hahah
Dize se prasina ⚫️🔴
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Ogoli ih Mirva do kraja.
Sad ona pjesma Lešinara,Teška vremena Željo moj Vico vas je spasio u potpunosti dobiva na značenju.
Borci protiv režima i sistema
Jedino su navijači Sarajeva uvijek znali o kakvim se mitomanima i gadovima radi
Sad ona pjesma Lešinara,Teška vremena Željo moj Vico vas je spasio u potpunosti dobiva na značenju.
Borci protiv režima i sistema
Jedino su navijači Sarajeva uvijek znali o kakvim se mitomanima i gadovima radi
Evo druze poslije svega, ja necu nista napisati u vezi ovoga sta vam radi klub...Ferroviere1987 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:58Da das brundi da rezira blamiranje Zeljeznicara ne bi ovako bilo. Boze sacuvaj.
Jedino da preimenujemo u željezničar.ba
The saddest thing in life is wasted talent.
Gdje je onaj durmitorski magarac da nas malo uputi u finansije sebi brata napravio
- BatistutA19
- Kontakt:
Pa ja nisam znao da se od saveza moze novac pozajmit,ok od ovih privrednika,banki pozajmit ali od saveza e to nisam znao.U yebote ovo se bas zapetljalo i zakuhalo ..Ma brate ako nemozes Kanton zakon i lagano ko sto smo mi uradili a ne se blamirat bit sluga svima i kad se klupko odmota svi te ,ebu .Nek im je dragi bog na pomoci.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Sta uopste napisati poslije svega ovog, nije ni smjesno vise sta rade...Vanja8 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 23:19Evo druze poslije svega, ja necu nista napisati u vezi ovoga sta vam radi klub...Ferroviere1987 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:58Da das brundi da rezira blamiranje Zeljeznicara ne bi ovako bilo. Boze sacuvaj.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kad si zadnji put čuo to psovanje saveza i Vice od strane te navijačke grupee
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Gdje si Virto crnogorska kito
Vjeruj da nije, ovo je prosto da ne povjerujes...Ferroviere1987 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 23:22Sta uopste napisati poslije svega ovog, nije ni smjesno vise sta rade...Vanja8 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 23:19Evo druze poslije svega, ja necu nista napisati u vezi ovoga sta vam radi klub...Ferroviere1987 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:58Da das brundi da rezira blamiranje Zeljeznicara ne bi ovako bilo. Boze sacuvaj.
- trunks1946
- Kontakt:
Sto je najtužnije Sanin je najmanji krivac za rasulo u Željezničaru čovjek samo istinu izrekao. Nije Sanin posuđivao od saveza i ostalih …
orde del male
Koordinirani rad FK Željezničar i FK Sarajevo unutar institucija ne odgovaraju nikome
Najveća prijetnja svakom sistemu koji opstaje na podjelama jeste zajedništvo. Dok god su FK Željezničar i FK Sarajevo predstavljeni kao neprijatelji u svakom društvenom, političkom i poslovnom pitanju, energija javnosti troši se na međusobne sukobe umjesto na zahtjeve za odgovornošću onih koji upravljaju institucijama.
Sportsko rivalstvo je temelj identiteta oba kluba i ono treba ostati na terenu. Međutim, izvan terena, dva najveća sportska kolektiva u Bosni i Hercegovini dijele iste probleme: zastarjeli modeli upravljanja, politički uticaji, nedostatak profesionalizacije, ograničen pristup kapitalu i konstantno urušavanje vrijednosti sportskih institucija. Upravo zato saradnja na pitanjima od zajedničkog interesa sarajevskog fudbala predstavlja potencijalnu promjenu postojećeg poretka.
Kada bi dva najveća kluba zajedno insistirala na transparentnijem radu saveza, modernijem zakonodavnom okviru, većim ulaganjima u infrastrukturu, zaštiti interesa članova i razvoju domaćeg fudbala, nastao bi kantonalni savez najvećeg centra u BiH koji bi bilo nemoguće ignorisati. Takvo partnerstvo ne bi ugrozilo rivalstvo na terenu, nego bi ojačalo bosanskohercegovački fudbal kao cjelinu.
Ma ja mislim da se samo htio da pomiri sa burazom a ovo mu bio nacin .
Najveća prijetnja svakom sistemu koji opstaje na podjelama jeste zajedništvo. Dok god su FK Željezničar i FK Sarajevo predstavljeni kao neprijatelji u svakom društvenom, političkom i poslovnom pitanju, energija javnosti troši se na međusobne sukobe umjesto na zahtjeve za odgovornošću onih koji upravljaju institucijama.
Sportsko rivalstvo je temelj identiteta oba kluba i ono treba ostati na terenu. Međutim, izvan terena, dva najveća sportska kolektiva u Bosni i Hercegovini dijele iste probleme: zastarjeli modeli upravljanja, politički uticaji, nedostatak profesionalizacije, ograničen pristup kapitalu i konstantno urušavanje vrijednosti sportskih institucija. Upravo zato saradnja na pitanjima od zajedničkog interesa sarajevskog fudbala predstavlja potencijalnu promjenu postojećeg poretka.
Kada bi dva najveća kluba zajedno insistirala na transparentnijem radu saveza, modernijem zakonodavnom okviru, većim ulaganjima u infrastrukturu, zaštiti interesa članova i razvoju domaćeg fudbala, nastao bi kantonalni savez najvećeg centra u BiH koji bi bilo nemoguće ignorisati. Takvo partnerstvo ne bi ugrozilo rivalstvo na terenu, nego bi ojačalo bosanskohercegovački fudbal kao cjelinu.
Ma ja mislim da se samo htio da pomiri sa burazom a ovo mu bio nacin .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
Vicine kujice.
Zato sute i puse, ko zadnje kucke. Novac je u pitanju.
Zato sute i puse, ko zadnje kucke. Novac je u pitanju.
- FKS -
-
Pitaristok
- Kontakt:
U pravu je za ovo oko zajedničkog uticaja dva Sa kluba, dok nema u savezu predstavnika iz K. Sa, savez može radit šta hoće, ima smisla ovo što priča o slabljenju saveza K. Sarajevo
Onaj na temi Želje reče da se protiv njih vodi specijalni rat. Božme oprosti...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
primussucks
- Kontakt:
Volim realnu i poštenu pricu .Samo kako su vas vaš bivši golman i neke legende kluba ukopali,trbalo vam je dugo da se oporavite.Glupo je traziti razloge na drugim stranama.Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:17Mi dva puta dostojanstveno i časno ispali ni jednom nismo dozvolili da se blamiramo, Čelik dostojanstveno u kanton dok se ne sredi i evo vratili se nakon toliko borbe, Sloboda isto dostojanstveno dva tri puta u federalnu dok se i oni ne oporave, a pogledaj ti ovih podanika kako se to koprca i ponižava samo da bi izronilo i udahnulo zraka dok ne potonu zauvijek
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Sad čekamo očitovanje iz nk željezničar povodom optužbi za posuđivanje od saveza,i športskih prijatelja te da nam pojasne opstrukcije prilikom borbe u FSKS.
A i Magoda bi se mogao oglasiti po tom pitanju koji je bio direktno uključen,a znao je ovo sve za mitomane i opet im naše pare upumpava.
A i Magoda bi se mogao oglasiti po tom pitanju koji je bio direktno uključen,a znao je ovo sve za mitomane i opet im naše pare upumpava.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot], boki86, HeavyBassBlues, relativizam, Venom i 35 gostiju.

.png)