FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nemoj tako sad ce ti 12 avgusta skup narkomana biti na grbavici takozvani prodigy svira taj dan na svetom stadionu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
Mirvic potvrdio da nije ulozio marke u klub, kao i to da nije imao namjeru ulagati nego zaduzenje napraviti preko domace banke. Mrs kauboju.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Ma mogu nam qrac pusit ko i dosadašnjih 100 godina svi. Da te ispravim samo, Yebem ti mater sanine, yebem vam mater zeljovci koji ste ga doveli.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:56Kakva sprdancija, nismo mozda svjesni sad, al ovo je tolika mrlja za nas klub da ce nas sprdat i za 100 godina.
Hvala Sanine hvala Zeljovci.
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Ko kaže da nije?dubioza144 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:57Ovo sto je on ispiso o nasem klubu kao da mu je brat piso
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
-
perodeformero
- Kontakt:
Kako nije rekao yebote godinama preživljavaš od donacija ustaša i četnika, evo suta treba ustaša da ti se uvali u upravni odbor, javno ga je prozvao! I ti isti tebe usput čitavo vrijeme koriste kao sredstvo za obračun sa onima kojima je ova država u srcu, daj baLevin je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:56Ništa nije rekao a da i sam nisi mogao zaključiti ako si dobro pratio dešavanja.perodeformero je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:54Pa evo ogolio do u detalje odnos kluba sa četničko-ustaškom komponentom u savezu
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Strasno sta smo sebi dozvolili.SamLake je napisao/la: ↑05 jul 2026, 23:00Ma mogu nam qrac pusit ko i dosadašnjih 100 godina svi. Da te ispravim samo, Yebem ti mater sanine, yebem vam mater zeljovci koji ste ga doveli.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:56Kakva sprdancija, nismo mozda svjesni sad, al ovo je tolika mrlja za nas klub da ce nas sprdat i za 100 godina.
- dubioza144
- Kontakt:
A sve smo ovo mogli imat prije 2 godine
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
On je ogolio sebe i sve uposlenike unazad 15 godina, lahko se moze izvuc lista svih imena. Sutra ako se ijedno od tih imena nadje na spisku skupstinara, onda se trebamo sami ugasit.perodeformero je napisao/la: ↑05 jul 2026, 23:01Kako nije rekao yebote godinama preživljavaš od donacija ustaša i četnika, evo suta treba ustaša da ti se uvali u upravni odbor, javno ga je prozvao! I ti isti tebe usput čitavo vrijeme koriste kao sredstvo za obračun sa onima kojima je ova država u srcu, daj baLevin je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:56Ništa nije rekao a da i sam nisi mogao zaključiti ako si dobro pratio dešavanja.perodeformero je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:54
Pa evo ogolio do u detalje odnos kluba sa četničko-ustaškom komponentom u savezu
- dubioza144
- Kontakt:
Ako neko ima firmu i treba mu jak investitor nek mi se obrati strasne ideje imam
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Pa druže taj "ustaša" je najviše doprinjeo klubu u posljednje dvije-tri godine otkako se mota po klubuperodeformero je napisao/la: ↑05 jul 2026, 23:01Kako nije rekao yebote godinama preživljavaš od donacija ustaša i četnika, evo suta treba ustaša da ti se uvali u upravni odbor, javno ga je prozvao! I ti isti tebe usput čitavo vrijeme koriste kao sredstvo za obračun sa onima kojima je ova država u srcu, daj baLevin je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:56Ništa nije rekao a da i sam nisi mogao zaključiti ako si dobro pratio dešavanja.perodeformero je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:54
Pa evo ogolio do u detalje odnos kluba sa četničko-ustaškom komponentom u savezu
Zadnja izmjena: Arma00, dana/u 05 jul 2026, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Pa sve mentalni patuljci, evo još pišu, sad se kao ibrete. Vrati postove kad je bila skupština. Smrću se javno prijetilo skupštinarima ako se PROPUSTI OVA PRILIKA. Pola ih je nestalo sa foruma pola se pere nekim glupim postovima, pola prešlo na treći forum sami sa sobom pišu, da im ko ne smeta sa mozgom. Sad udara moronima na partiotizam, ništa lakše nego kretena udarit na to, lafo sarađuješ sa četnicima i ustašama. Sanine kurvin sine.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 23:02Strasno sta smo sebi dozvolili.SamLake je napisao/la: ↑05 jul 2026, 23:00Ma mogu nam qrac pusit ko i dosadašnjih 100 godina svi. Da te ispravim samo, Yebem ti mater sanine, yebem vam mater zeljovci koji ste ga doveli.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:56Kakva sprdancija, nismo mozda svjesni sad, al ovo je tolika mrlja za nas klub da ce nas sprdat i za 100 godina.
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Ušli smo u mirnu luku napokon!
Sigurne ruke, skupštinari su tu!
Hvala vam što gledate samo interes FK ŽELJEZNIČARA! i što ne gledate pomoćni teren ili nešto tako, Bože sacuvaj!
Sigurne ruke, skupštinari su tu!
Hvala vam što gledate samo interes FK ŽELJEZNIČARA! i što ne gledate pomoćni teren ili nešto tako, Bože sacuvaj!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Šta ima loše u kreditu? Ima loše samo u tome kako se potroši.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Koji ce nam k onda tad "investitor" mogo je kredite dizat i Tuna, Badzak, ja ti ovaj onaj
Kao prvo, savez nije ni ustaški a ni četnički. Ne vidim šta je problem posuditi novac od Saveza. Danas je Vico Predsjednik a jučer je bio Begić. Je li i on ustaša ili četnik? Sutra, ko zna ko će biti.perodeformero je napisao/la: ↑05 jul 2026, 23:01Kako nije rekao yebote godinama preživljavaš od donacija ustaša i četnika, evo suta treba ustaša da ti se uvali u upravni odbor, javno ga je prozvao! I ti isti tebe usput čitavo vrijeme koriste kao sredstvo za obračun sa onima kojima je ova država u srcu, daj baLevin je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:56Ništa nije rekao a da i sam nisi mogao zaključiti ako si dobro pratio dešavanja.perodeformero je napisao/la: ↑05 jul 2026, 22:54
Kao drugo, generalni sponzor ti je WWIN. Do njihovog dolaska je Grupa skupljala novac klubu jer nismo mogli da nađemo adekvatnog sponzora. Vjerovatno su ae tu i tamo i od njih posuđivale pare pa to koristi kao argument.
Treće, Ćubela je više u Sarajevu i Olovu nego u drugim dijelovima BiH.
Nejse, mnogo je toga upakovao da bi sebe oprao i mnogo ljage bacio na klub. Yebli ga oni koji su ga doveli.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- dubioza144
- Kontakt:
Djej onaj sto propisuje tablete sad su potrebne bas
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ako nam je sudbina u ovih 55 skupstinara i njihovih nalogodavaca mozemo se odmah ugasiti.
Zaboravite nekakve legende i vojnike kluba ,pun mi je q njihove ljubavi, legende naseg kluba su obicni navijaci koji zive za Zeljeznicar bez ikakvih licnih interesa.
Mi smo malo zapeli u vremenu ,furamo neku furku kao neko ce doci kod nas iz neke ljubavi , uloziti 100 miliona, tim novcima ce upravljati skupstinari,mi cemo pjevati NIKOM TE NEDAMO. E pa jbg , to moze samo u bajkama!
Mi moram krenuti od nule i rijesiti se zla u klubu.
Zaboravite nekakve legende i vojnike kluba ,pun mi je q njihove ljubavi, legende naseg kluba su obicni navijaci koji zive za Zeljeznicar bez ikakvih licnih interesa.
Mi smo malo zapeli u vremenu ,furamo neku furku kao neko ce doci kod nas iz neke ljubavi , uloziti 100 miliona, tim novcima ce upravljati skupstinari,mi cemo pjevati NIKOM TE NEDAMO. E pa jbg , to moze samo u bajkama!
Mi moram krenuti od nule i rijesiti se zla u klubu.