najdraza pobijeda u Serie A, fantasticnosarajlija89 je napisao/la:Mazzarri imao sastanak s Juventusom?
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3213.html
Del Neri ostani !!!![]()
[youtube][/youtube]
Na danasnji dan...
Juventus je osiguarao 28. scudetto, pobjedom u Milanu...
FORZA GRANDE JUVE....
ajmo danas x u Udinama ili pobjeda domacina...
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Fantastican je to par bio Del Piero- Trezeguet...
evo ga Udinese-Lazio 2-0:D
evo ga Udinese-Lazio 2-0:D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
ja nesto citam, al ne znam je li ovo tacno, Del Neri: "ostajem 100%"
jbo ti nas 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
ija sam to skoro procito negdje,, izgleda da ce biti takoJuveSissoko je napisao/la:ja nesto citam, al ne znam je li ovo tacno, Del Neri: "ostajem 100%"jbo ti nas
valjda vec znao unaprijed da uzmamo to 4, mjesto?
Sjecam se te strasne utakmice,kakvu smo tada generaciju imali,Del Piero,Emerson,Trezege,Nedved,Điđi,Canavaroo
[youtube][/youtube]
Obratite paznju na 3 minutu,Zambrota rizikuje da pognjeci jaja,zapuca se u stativu da bi spasio gol,to su igracine,a ne sad sve glumci
[youtube][/youtube]
Obratite paznju na 3 minutu,Zambrota rizikuje da pognjeci jaja,zapuca se u stativu da bi spasio gol,to su igracine,a ne sad sve glumci
Rotor Volgograd...
udinese-lazio 2-1 nista od LP ni ove sezone
del neri out
del neri out
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma dobro, odgovara nama i pobjeda Udinesa donekle...
Sutra ako dobijemo, definitivno smo blize LP nego proslo kolo...
Udinese ima tekme sa Chievom i Milanom....treba nam jedan poraz ili dva remija...
Lazio igra sa Genovom i Leceom..jedan kiks nam treba
Roma sa Cataniom I doriom..jedan kis nam treba
Naravno, sve to pod uslovom da mi dobijemo ove 3
Roma je tu najveca konkurencija...valjda ce kiksat jednu majku im...ne valja sto catania dobi danas,nece imati imperativ sljedece kolo.Mada, mozda i bolje sto su rastereceni...ko zna..
Pocinjem vjerovat u kikseve rivala
samo, problem je sto ne vjerujem u nas toliko...
Sutra ako dobijemo, definitivno smo blize LP nego proslo kolo...
Udinese ima tekme sa Chievom i Milanom....treba nam jedan poraz ili dva remija...
Lazio igra sa Genovom i Leceom..jedan kiks nam treba
Roma sa Cataniom I doriom..jedan kis nam treba
Naravno, sve to pod uslovom da mi dobijemo ove 3
Roma je tu najveca konkurencija...valjda ce kiksat jednu majku im...ne valja sto catania dobi danas,nece imati imperativ sljedece kolo.Mada, mozda i bolje sto su rastereceni...ko zna..
Pocinjem vjerovat u kikseve rivala
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Iako je bilo dosta špekulacija oko odlaska Luigija Delnerija sa klupe Juventusove nogometne momčadi na kraju ove sezone, čini se da se to ipak neće dogoditi. Barem tako tvrdi sam talijanski stručnjak...mdss je napisao/la:udinese-lazio 2-1 nista od LP ni ove sezone
del neri out
- Osjećam da ću biti trener Juventusa i iduće sezone. Sada se moramo koncentrirati da pokušamo uhvatiti mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Moramo do kraja redati pobjede i nadati se da momčadi ispred nas neće osvojiti puno bodova - izjavio je Delneri.
- sarajlija89
- Kontakt:

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- JuveSissoko
- Kontakt:
mogao bi se Moggi vratit u Juve ovo ljeto, Pompillo, jaran njegov tako rece, kazna mu istice za mjesec dana, sem naravno ako FIGC ne nabaci jos kakvu samo njima znanu, tako se to radi
Didier Deschamps?? mozda cak i on
- sarajlija89
- Kontakt:
To bi znacilo i povratak Velikog Juventusa....ajde Boze, pomozi...makar malo nepravde da se ispravi...
Čitao sam i ja nešto, ako ne ovo onda naredno sigurno, a Marotta će dobiti neku drugu poziciju u klubu, eh kad bi u tome bilo istine bilo bi odličnoJuveSissoko je napisao/la:mogao bi se Moggi vratit u Juve ovo ljeto, Pompillo, jaran njegov tako rece, kazna mu istice za mjesec dana, sem naravno ako FIGC ne nabaci jos kakvu samo njima znanu, tako se to radi![]()
sarajlija89 je napisao/la:

- sarajlija89
- Kontakt:
Magicni ne troluj
Eno, poslali su vojsku u Napulj radi problema sa smecem....budi i ti drustveno koristan i solidaran

Eno, poslali su vojsku u Napulj radi problema sa smecem....budi i ti drustveno koristan i solidaran
- JuveSissoko
- Kontakt:

volio bih novu triadu, Nedved, Marotta, Moggi
Sto ti se ne svidja malo reality checka?sarajlija89 je napisao/la:Magicni ne troluj![]()
![]()
Eno, poslali su vojsku u Napulj radi problema sa smecem....budi i ti drustveno koristan i solidaran![]()
Jbga, Napulj propada zbog debeloguzih sa severa.
- JuveSissoko
- Kontakt:
veoma pouzdan guru rece da DD dolazi sa Sakhom u Juve, uh previse je prica i pricica, mogla bi se knjiga izdat, treba sacekat tamo kraj Jula pa ce to sve jasnije bit, rado bih da prespavam do Jula pa da se probudim 
- JuveSissoko
- Kontakt:
01. Juventus 6-2-3 (14:9) 20 points (-1 match against Napoli)
02. Roma 6-2-4 (14:15) 20 points
03. Milan 5-4-2 (16:9) 19 points (-1 match against Udinese)
04. Udinese 5-1-5 (20:22) 16 points (-1 match against Milan)
05. Inter 4-1-6 (14:18) 13 points (-1 match against Napoli)
06. Napoli 4-0-6 (15:18) 12 points (-2 matches against Inter and Juventus)
07. Lazio 3-2-7 (15:19) 11 points
ovako je kad bi Seria A ove godine brojala samo ove timove, eto gdje smo izgubili LP, protiv druge postave Leccea i protiv Cesene i slicnih, eee Del Neri Del Seri
02. Roma 6-2-4 (14:15) 20 points
03. Milan 5-4-2 (16:9) 19 points (-1 match against Udinese)
04. Udinese 5-1-5 (20:22) 16 points (-1 match against Milan)
05. Inter 4-1-6 (14:18) 13 points (-1 match against Napoli)
06. Napoli 4-0-6 (15:18) 12 points (-2 matches against Inter and Juventus)
07. Lazio 3-2-7 (15:19) 11 points
ovako je kad bi Seria A ove godine brojala samo ove timove, eto gdje smo izgubili LP, protiv druge postave Leccea i protiv Cesene i slicnih, eee Del Neri Del Seri
ja ne mogu da shvatim kako neko ko voli i navija za juve želi da se čovjek koji je uništio juve i italijanski fudbal preuzme ponovo juve? pa to je čovjek koji je juventus unazadio bar 20 godina, osvijestite se, nema nikakve zavjere protiv juventusa. jednostavno dok se juve iz temelja ne promijeni nema napretka džaba sva pojačanja.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
JuveSissoko je napisao/la:ja nesto citam, al ne znam je li ovo tacno, Del Neri: "ostajem 100%"jbo ti nas
Uh, tesko nama. Ima da nas nema.
Al, ne kontam stvarno kako moze ostat'.
Ako se vratimo na pocetak sezone.. na pocetku samom je Andrea zatrazio dobre rezultate ove sezone.
Od ekipe se trazilo da se dobro pokaze u Europa Ligi, ( nula pobjeda), isto tako trazilo se da se Cup Italije dobro odradi, ( Ispali smo prije nego sto je pocelo biti uzbudljivo), i na kraju kvalifikacija CL, u najmanju ruku je bila MUST, ( gotovo nemoguca misija).
Znaci, Del Seri nije apsulutno niti jednu kriteriju ispunio koja mu je bila zadana na potpisivanju ugovora. Zato, misljenja sam, da ce Uprava totalno izgubiti povjerenje navijaca Juvntusa, ako odluce dati Del Seru jos jednu sansu.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.