Ne znam bas,ovaj vas je puno defanzivniji od Wiliana.On je u Shakhtaru nesto kao poluspica,nije bas istureni napadac.Sad je li kvalitet za Engleske i da li se moze uklopiti u Wengerove planove...Bosco je napisao/la:Taj Willian je malo ušminkanija verzija Debilsona koliko sam čuo. U tom slučaju hvala, ali ne hvala.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Ma ne znam, ali Wenger je nedavno dao jednu optimističnu izjavu za službenu stranicu, pita ga novinar šta misli o tome Hazardu koji je rekao da mu je velika želja i san igrati za Arsenal, a na to Wenger odgovara nešto kao pokušat ću da mu ostvarim taj san na ljeto, ali ne želim da pričam o tome sad jer ne želim stvarati negativnu atmosferu u Lilleu jer se oni bore za titulu.chily-rz je napisao/la:Ma Hazard bi trebao biti prvi zbor,ali nece biti nimalo lako njega dovesti,poznavajuci Wengerovu politiku trgovanja,prakticki nemoguce.,Mislim da ga Lile nece pustiti ispod 20 M funti,osim ako mu ugovor nije pred istekom,imas li informaciju koliko je jos vezan ugovorom za Lile?Bosco je napisao/la:Taj Willian je malo ušminkanija verzija Debilsona koliko sam čuo. U tom slučaju hvala, ali ne hvala.
I Denilson je bio ofanzivni veznjak kad je došao.Johnyx95 je napisao/la: Ne znam bas,ovaj vas je puno defanzivniji od Wiliana.On je u Shakhtaru nesto kao poluspica,nije bas istureni napadac.Sad je li kvalitet za Engleske i da li se moze uklopiti u Wengerove planove...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samo u Arsenalu ofanzivni vezni postaju defanzivni i stoperi postaju ofanzivni vezni...
Celik!3,2,2.
- Megamon
- Kontakt:
Evo pocinje na SK utakmica.Nadam se dobroj predstavi i imam osjecaj da bi danas mog'o zabiti Wilshire 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ovaj Jack je pravi materijal za kapitena, samo rano mu je još dat kapitensku, ali ne sumnjam da će u sljedećih 5 godina biti kapiten.
- King Kenny
- Kontakt:
Ma za 2,3 godine on je kapiten...Bosco je napisao/la:Ovaj Jack je pravi materijal za kapitena, samo rano mu je još dat kapitensku, ali ne sumnjam da će u sljedećih 5 godina biti kapiten.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
A kakav smo gol primili ovo je vrh.
E moj Gibbsu, e moje dijete.
E moj Gibbsu, e moje dijete.
1:0 za domacine.Bas su mocni,nemaju poraza kuci ove godine.
Najteze gostovanje u ligi.
p.s. Da,Arsenal je ponovo primio gol nakon prekida.
Najteze gostovanje u ligi.
p.s. Da,Arsenal je ponovo primio gol nakon prekida.
- slani grad
- Kontakt:
ti ono bas dugo pratis EPL pa pises ovakve scenarijeArnelinho je napisao/la:Do 66. minute su imali i vodstvo na gostovanju kod Evertona (1-0), no još će morati proći vremena da se riješe opasnosti zvane Liverpool i Tottenham, koji također love četvrto mjesto i City. Naime, Mancinijeva momčad je na kraju poražena kod Evertona 2-1 nakon što je Distin u 66. izjednačio, a Osman u 72. donio pobjedu domaćinu.
Nesto sto nama godi, Everton pobijedio kod kuce, a ako Chelsea sutra pobijedi , a i mi, dolazimo u situaciju da smo na 3 boda od Chelsea i Man utd-a. Protiv Blackburna ce MUFC imati jako tesku tekmu, jer se bore za opstanak, dok Chelsea u zadnjem kolu igra sa Evertonom na Goodisonu, prije toga je jos jedna zajebana tekma sa Njukaslom , mada na Bridgeu.
MUFC ce pored one sa Blackburnom imati jos jednu , naizgled, lahku tekmu, protiv Blackpoola, al' sa ovima narandzastim nikad ne znas, oni uvijek samo i samo napadaju.![]()
Idealno:MUFC gubi sve tri, optimisticno: gubi 1 i remizira dvije, realno: uzima 6 do 9 bodova
Idealno: Chelsea gubi 2 i 1 pobijedi, optimisticno gubi 1 ,jednu nerijeseno i 1 pobijedi, realno: uzima od 6-9 bodova.
Ko zna, mozda Wenger i nije kakav se cini
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Malo statistike.Johnyx95 je napisao/la: p.s. Da,Arsenal je ponovo primio gol nakon prekida.
Arsenal - tim koji je najmanje golova primio u ligi iz igre
Arsenal - tim koji je najvise golova primio iz prekida u ligi
Jonesov gol je vrh zajeb.ancije na račun Arsenala. Lik se ušetao na 3 metra od gola i rebrom pospremio loptu u mrežu. Iz prekida naravno.
I 2:0
Još jedan gol u Arsenalovom stilu. Lopta se odbija od našeg igrača i vara golmana. Yaaaaay.
Još jedan gol u Arsenalovom stilu. Lopta se odbija od našeg igrača i vara golmana. Yaaaaay.
stoke dominira bar u prvom
čuj 2-0...stari, dobri arsenal na djelu...
Još prečku sad pogodiše ljudi.osgood je napisao/la:stoke dominira bar u prvomčuj 2-0...stari, dobri arsenal na djelu...
Ubi vas Stoke ocam'
Nije ovaj Stoke slucajno u finalu FA kupa!
Nije ovaj Stoke slucajno u finalu FA kupa!
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
Ma strasni su oni,nevjerovatnu atmosferu prave navijaci,a onda igraci se bore i daju sve od sebe.Svoje nedostatke sto se nogometnih vjestina tice,nadoknadjuju fenomenalnom borbenoscu.Nije cudno da Arsenal gubi na Britannia stadionu.Ne znam sta ste vi ovdje ocekivali,ali njih je veoma tesko dobiti na strani.Bosco je napisao/la:Još prečku sad pogodiše ljudi.osgood je napisao/la:stoke dominira bar u prvomčuj 2-0...stari, dobri arsenal na djelu...
Kraj prvog. Fasovali smo po ušima. I jesam očekivao nešto ovako jer ova ekipa nema više ni za šta igrat. Osim za čast i ponos. Koji je bitan tek Wilshereu i RvP-u.
Nadam se da nećemo fasovat više, a ja sad odo gledat svoje smogovce na djelu kako me isto nerviraju, tamo barem mogu psovat.
Nadam se da nećemo fasovat više, a ja sad odo gledat svoje smogovce na djelu kako me isto nerviraju, tamo barem mogu psovat.
Šta je ba ovo nije valjda Wenger izveo rekreativce 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hajd ti na zapad.AllGunsBlazing je napisao/la:Bosco hajd na jug.
A sto se tice tekme, sranje...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hajd mi plati kartuBosco je napisao/la:Hajd ti na zapad.AllGunsBlazing je napisao/la:Bosco hajd na jug.
A sto se tice tekme, sranje...Kiša će 100%, a ja sam već ko pomalo bolestan. Samo mi treba da pokisnem.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.