Jos gore da se glupan unosi u lice, a dao samo gol za smanjenje rezultata
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Carlu je na kraju Neymar ispao alibi.
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
34 % posjed lopte brazila, od 1966. Se mjeri posjed, Brazil nikad nije bio ispod 40% u svojoj historiji, ovo dovoljno govori kako je grohnuo Brazil, nema vise onih generacija Bebeto- Romario - Dunga ili Rona- Ronaldinjo.
Cim su ti u srwdini ovi mesari iz Njuke znas koliko je sati.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Brazil je solidna ekipa, ali šanse za osvajanje prvenstva su izgubili onog trenutka kada je Anceloti pozvao Neymara. Obožavaju ga u Brazilu, a lik nije ni među 10 najboljih brazilaca u historiji. Odigrao 4 svjetska prvenstva i najpoznatiji po epskoj blamaži protiv Njemače iako nije ni igrao tu utakmicu.
A Norveška bi vrlo lahko mogla do finala. Prolaze ili Mexico ili Englesku i onda za finale sa Argentinom koja je lošija od Brazila, ali ima Mesija
A Norveška bi vrlo lahko mogla do finala. Prolaze ili Mexico ili Englesku i onda za finale sa Argentinom koja je lošija od Brazila, ali ima Mesija
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Prelijepi prizori.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Koji **** je ova oyebina Ordegard kapiten ispred Halanda? Kakav je to kretenizam
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovdje nema nikakvog iznenađenja. Brazilski nacionalni tim nema kvalitet već 20 godina. Konstantno nazaduju.
S druge strane Norvezani konstantno napreduju.
S druge strane Norvezani konstantno napreduju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pored zivog Gabrielafeniksptica je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:14Bruno da puca penal pored drugih je odluka dostojna ispadanja.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:24Pored zivog Gabrielafeniksptica je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:14Bruno da puca penal pored drugih je odluka dostojna ispadanja.![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
fudbal se kako sto smo svjedoci prpmjenio drastivno, i nije on vise ekskluzivmo pravo brazilca, njemca i italijana, kao tri najtrofejnije nacije - svabe su to donekle shvatile pa idu ili ppkusavaju ici u korak, brazilci slabije a italijani nikako, prije je brazil prptiv norveske i slicnih odmaro igrace, danas bogami nema razlikeqaa18 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:2134 % posjed lopte brazila, od 1966. Se mjeri posjed, Brazil nikad nije bio ispod 40% u svojoj historiji, ovo dovoljno govori kako je grohnuo Brazil, nema vise onih generacija Bebeto- Romario - Dunga ili Rona- Ronaldinjo.
Sto kazu od dva zla oni odabrali veceArvid je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:24Pored zivog Gabrielafeniksptica je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:14Bruno da puca penal pored drugih je odluka dostojna ispadanja.![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Vinicius navikao na protekciju kod sudija ali nije ovo Real pa da mu sviraju svako skakanje na nos i mahanje rukama.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ocigledno je btio izvuc neki incident na provokaciju, to im je bila zadnja nada.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako ovo englezi prodju idu do finala.
- invincible1921
- Kontakt:
Kakvo neugodno pitanje za viagru
nedim se pogubio ne zna sta da kaze
=\_1921_/=
Razmišlja da li da priča iz ličnog iskustva ili sa sportske strane. Hahhaahahainvincible1921 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:29Kakvo neugodno pitanje za viagrunedim se pogubio ne zna sta da kaze
Pa pogledaj im veznu liniju. Propali Casemiro i igraci Newcastela, Bournemoutha. Prije takvi nisu ni dobijali poziv u Brazil, jer se nisu mogli ugurati medju sve one zvijezde Milana, Barce, Reala, Uniteda, Intera…
A i godine cine svoje. Kad im pogledas prvu postavu danas 5 igraca preko 30 godina.
A i nemaju klasicnog spica WC kvalitete vec 10 godina.
A i godine cine svoje. Kad im pogledas prvu postavu danas 5 igraca preko 30 godina.
A i nemaju klasicnog spica WC kvalitete vec 10 godina.
-
rimljanin90
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:09Kakva karijera, imao jednu uspješnu sezonurimljanin90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:08Neymarova karijera>norveskaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:04Lik se unosi i smije golmanu u facu a reprezentacija mu ispada sa SP. I ovo ko fol neki lider.![]()
- trunks1946
- Kontakt:
Nista, u krpe lagano.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter, random11 i 17 gostiju.