Neki novi klinci kojima je klub u drugom planu.Arma00 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:25Nije to ni M od Manijaka nekadašnjih, uz dužno poštovanjeF1921B je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:21Dok se Manijaci ne skinu s plate uprave kojom su usutkani Zeljeznicar se nece vratiti. Manijaci su dosli u eru najdebilnije grupe u historiji, jer nevjerovatno je da klub propada a da oni sute i uzimaju lovu od majica. Klub ti zamalo ispadne, sutis, sad ko na pijaci evo ciganija, nista. E Boze sacuvaj
A ovi debili sto misle da se Zeljo otisnuo nizbrdo dolakom Mirvica su za proucavanja. Zeljo je u kanalu vec godinama. ako vam nije niko jos javio
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa trazila se potpuna neutralnost grupe . Grupa ostala neutralna oko citave situacije sa investitorom . Cak i u skupstini je grupa bila neutralna pa su ovdje pojedinci trazili da im ukinu mjesto jer nisu podrzali Sanina Mirvica.F1921B je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:21Dok se Manijaci ne skinu s plate uprave kojom su usutkani Zeljeznicar se nece vratiti. Manijaci su dosli u eru najdebilnije grupe u historiji, jer nevjerovatno je da klub propada a da oni sute i uzimaju lovu od majica. Klub ti zamalo ispadne, sutis, sad ko na pijaci evo ciganija, nista. E Boze sacuvaj
A ovi debili sto misle da se Zeljo otisnuo nizbrdo dolakom Mirvica su za proucavanja. Zeljo je u kanalu vec godinama. ako vam nije niko jos javio
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Za laku noc i kada se pitamo kad nam savez pravi igranku sa sudijama na sred Grbavice , klub suti , sad znate zasto 
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ako im uplatimo sta para mozda i parolu dignu da za Sanina "vise nema fotelje". Ko razumije shvatice.TMmanija2012 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:28Neki novi klinci kojima je klub u drugom planu.Arma00 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:25Nije to ni M od Manijaka nekadašnjih, uz dužno poštovanjeF1921B je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:21Dok se Manijaci ne skinu s plate uprave kojom su usutkani Zeljeznicar se nece vratiti. Manijaci su dosli u eru najdebilnije grupe u historiji, jer nevjerovatno je da klub propada a da oni sute i uzimaju lovu od majica. Klub ti zamalo ispadne, sutis, sad ko na pijaci evo ciganija, nista. E Boze sacuvaj
Ništa meni ovdje nije jasno. Kao prvo, nadji trenera koji će biti tu par godina a ne da sam napusti ili da mu se dadne otkaz nakon 5 kola pa će se sve ostalo igraditi. Drugo... gdje su djeca? Gdje su naše akademije, na čemu se radi? Na par pišljivih eura da se proda igrač u neki tamo Tenerife i slično. Čim krene Želji dobro, bum, otkaz/napuštanje, zašto? Je li to klub? e NIJE, to je ona stvar što nama muškima visi. A klub čitav treba da bude sram. Sve, uprava, navijači, treneri, i igrači jednom riječju SRAMOTA.
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Ko mu ovo sastavi braćo mila, pa sve mi ovo vrlo dobro znamo. SANIN JE PITAR SA DNA KACE, LJUBOMORNI, BOLESNI I NE MOŽE MI NIKO REĆI DA NIJE IŠAO SVJESNO DA NAS UNIŠTI I DA OSTANEMO NA LIVADI BEZ IGDJE IČEGA KAO I MANJI SARAJEVSKI KLUB S KOBILJE GLAVE. Ko god još uvijek brani ovog prevaranta, administracija foruma mora hitno blokirati. J*** mater i njemu i njegovim braniocima.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Pa sve ovo sto je napisao smo mi znali, nista novo nije receno. Zato se i ocekivao taj investitor koji ce dati pare i ocistiti klub tih lanaca koje vuce sa posudbama, investitor koji ce dati pare, postaviti svoje ljude, ocistiti klub. Sanin je postavio svoje ljude i smjenio ih nakon 2 mjeseca, kraj price.
Mi klub trebamo ocistiti iznutra, ovaj kauboj svakako nije tu. Cinjenica je da u klubu nema 2 ljudi koji ne gledaju svoj vlastiti interes pa makar taj interes bio i besplatan ulaz na stadion. Ljudi koji su predstavljali radnu grupu ispred kluba u pronalasku investitora se nisu ni jednom oglasili i zastitili interes kluba u ovom fijasku, a oni su pronasli Sanina.
Sten, Badzak ili bilo ko treci, sve je to isti ****, isti se ljudi vrte po klubu zadnjih 7-8 godina, rezultate vidimo. I ne znam samo odakle vam vise snaga da branite bilo koga ko je povezan sa ovim klubom u zadnjih nekoliko godina i da vjerujete u njihove lazi. Nemas ti ovdje osobe koja je dobra, imamo samo neke koji su manje losi od drugih
Mi klub trebamo ocistiti iznutra, ovaj kauboj svakako nije tu. Cinjenica je da u klubu nema 2 ljudi koji ne gledaju svoj vlastiti interes pa makar taj interes bio i besplatan ulaz na stadion. Ljudi koji su predstavljali radnu grupu ispred kluba u pronalasku investitora se nisu ni jednom oglasili i zastitili interes kluba u ovom fijasku, a oni su pronasli Sanina.
Sten, Badzak ili bilo ko treci, sve je to isti ****, isti se ljudi vrte po klubu zadnjih 7-8 godina, rezultate vidimo. I ne znam samo odakle vam vise snaga da branite bilo koga ko je povezan sa ovim klubom u zadnjih nekoliko godina i da vjerujete u njihove lazi. Nemas ti ovdje osobe koja je dobra, imamo samo neke koji su manje losi od drugih
Curva Sud
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Tu randnu grupu treba nabiti nogom sto dalje, oni su bili zaduzeni za investitora i dovedu Mirvica.WeekendOffender je napisao/la: ↑06 jul 2026, 02:09Pa sve ovo sto je napisao smo mi znali, nista novo nije receno. Zato se i ocekivao taj investitor koji ce dati pare i ocistiti klub tih lanaca koje vuce sa posudbama, investitor koji ce dati pare, postaviti svoje ljude, ocistiti klub. Sanin je postavio svoje ljude i smjenio ih nakon 2 mjeseca, kraj price.
Da bi se to desilo treba doci neko sa parama i da ocistiti sve ali cim bi neko dosao sa takvom namjerom mi bi to odmah minirali pricama nekim.
Vidjet ce sada sa prosjekom gledaoca, sa prodajom clanskinitd. Svukli su klub da ne moze nize.
Nisu oni neutralni. Ko dobro plati, dizu parolu. Najveci krivci za raspad svega.Pact1921 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:28Pa trazila se potpuna neutralnost grupe . Grupa ostala neutralna oko citave situacije sa investitorom . Cak i u skupstini je grupa bila neutralna pa su ovdje pojedinci trazili da im ukinu mjesto jer nisu podrzali Sanina Mirvica.F1921B je napisao/la: ↑06 jul 2026, 00:21Dok se Manijaci ne skinu s plate uprave kojom su usutkani Zeljeznicar se nece vratiti. Manijaci su dosli u eru najdebilnije grupe u historiji, jer nevjerovatno je da klub propada a da oni sute i uzimaju lovu od majica. Klub ti zamalo ispadne, sutis, sad ko na pijaci evo ciganija, nista. E Boze sacuvaj
A konto Cubele, bilo bi mu bolje da lovu ulaze tamo gdje to znaju cijeniti. Moje misljenje. Neka ga cupa ko ga je uvalio (B komponenta, naravno).
Zadnja izmjena: blap, dana/u 06 jul 2026, 07:48, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
-
Railwayman30
- Kontakt:
Eh da ovi sto se pitaju ovako razmisljaju mi bi imali zdravu sredinu. Svaka cast. Sve dok se ne iskorijeni od 2015 pa na ovamo,tu nema spasa.WeekendOffender je napisao/la: ↑06 jul 2026, 02:09Pa sve ovo sto je napisao smo mi znali, nista novo nije receno. Zato se i ocekivao taj investitor koji ce dati pare i ocistiti klub tih lanaca koje vuce sa posudbama, investitor koji ce dati pare, postaviti svoje ljude, ocistiti klub. Sanin je postavio svoje ljude i smjenio ih nakon 2 mjeseca, kraj price.
-
perodeformero
- Kontakt:
Ne bi me čudilo fakat da pripreme odrade na vrelu Bosne
Manite se grupe i vaših teorija zavjere…sjedite kući glumite navijače…kome šta nije jasno može mu se lahko objasnit…raspravljajte se o misimovicu i osimu niste svakako u životu za vise.
-
ajntrahtrier
- Kontakt:
Pokradoše boga oca ko god dodje i niko krivično ne odgovara.
Zna li neko hoće li biti danas treninga i kad je?
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
- MisterBlue
- Kontakt:
Prvo vratiti sve pare koje dugujemo Savezu, pa nećemo biti njihov talac niti prostitutka da nas guze kako oni hoće i to na sred Grbavice. Jbo vas posudbe od Saveza ko se toga sjetio da mi je samo znati.
- dubioza144
- Kontakt:
Kad je otjerao Nijaza reko sam po meni je Željo sigurniji sa Nijazom nego bilo kim, sad me samo zanima zbig cega je Nijaz dobio nogu il je sam napustio funkciju kad je vidio s kim treba da radi, jedino sto i njemu migu da zamjeram sto se nikad nije oglasio javno mada ova oglasavanja javno samo prave sprdanciju oko kluba al kad je bal nek je maskenbal.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Te posudbe bude samo dok ne legnu pare od evrope, i onda svakako kako preko saveza idu, oni zadrze, sanin tu lupa ko maksim po diviziji, smijesno je ovaj chat gpt post uzimati za ozbiljnoMisterBlue je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:09Prvo vratiti sve pare koje dugujemo Savezu, pa nećemo biti njihov talac niti prostitutka da nas guze kako oni hoće i to na sred Grbavice. Jbo vas posudbe od Saveza ko se toga sjetio da mi je samo znati.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nije Nijaz sam otisao, bila je vijest da je citav odbor smijenjen. Ovde su se provlacile price koje po meni ne piju vodu, tj da je Nijaz gurao svoju rodbinu u klub i da je imao tal kad su se dovodili igraci u januaru.dubioza144 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:15Kad je otjerao Nijaza reko sam po meni je Željo sigurniji sa Nijazom nego bilo kim, sad me samo zanima zbig cega je Nijaz dobio nogu il je sam napustio funkciju kad je vidio s kim treba da radi, jedino sto i njemu migu da zamjeram sto se nikad nije oglasio javno mada ova oglasavanja javno samo prave sprdanciju oko kluba al kad je bal nek je maskenbal.
Po meni su se najvjerovatnije razisli zbog ovih kredita sto je ovaj htio da podize.
Mene samo zanima, da li neko u toj upravi postoji kome je stalo do FK Željezničar, ili su svi uhljebi koji samo svoju korist gledaju.
Realno gledajući nijedna strana nije ispravna
Realno gledajući nijedna strana nije ispravna
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
- dubioza144
- Kontakt:
Sta ima amidza jestel vi posijali jel rodiloBajroni je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:52Sve sto je napiso Sanjin je u pravu. Vi niste nikakav klub vec prosjak koji hoda okolo i kmeci "daj paja da vratimo dugove". Za vas je fK sarajevo institucija12tiigrac21 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 01:30Ko mu ovo sastavi braćo mila, pa sve mi ovo vrlo dobro znamo. SANIN JE PITAR SA DNA KACE, LJUBOMORNI, BOLESNI I NE MOŽE MI NIKO REĆI DA NIJE IŠAO SVJESNO DA NAS UNIŠTI I DA OSTANEMO NA LIVADI BEZ IGDJE IČEGA KAO I MANJI SARAJEVSKI KLUB S KOBILJE GLAVE. Ko god još uvijek brani ovog prevaranta, administracija foruma mora hitno blokirati. **** mater i njemu i njegovim braniocima.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, BordoDbr, BungaBum, Google Adsense [Bot], Hansestadt, MisterBlue, Paromlinac, seha77, WeekendOffender i 88 gostiju.