Ono što su uradili Kroos i Ballack, spasiti svoje karijere na vrijemerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:02Šta bi onda Švabe trebale uraditicoelho41 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 08:58Znalo se da će Mexico-Inghilterra biti all-timer, pobijediti u ovakvim uslovima je za mene isticanje kandidature za titulu.
Slijedeći primjer Kanea i Bellinghema, mladi engleski igrači ukoliko žele da zaiasta postanu majstori i da pomognu svojoj državi na velikim takmičenjima bi trebali što prije napustiti tajkunsku ligu, tamo očigledno ne uče fudbalu, nego atletici, što apsolutno nema funkciju na velikim turnirima.![]()
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trump je mentalnog sklopa da bi se hvalio uspjehom americke reprezentacije, da je on za to zasluzan, a isto tako konta da ce ga neko kritikovati ako dozive neuspjeh.
Samo je pitanje vremena kada ce se poceti otvoreno hvaliti kako je on zasluzan za ukidanje. Izostanak diskrecije, njegove objave na internetu ovaj skandal mnoze sa 100.
Mozda u svijetu imas i drugih oblika trgovine uticajem, ali je kod ovog najgore jer se to radi otvoreno, neskriveno i bez stida. Tako je kad covjek ima mentalni sklop desetogodisnjeg djeteta, bukvalno tako, pritom djeteta sa posebnim potrebama zbog koeficijenta inteligencije.
I najgore kad te neko za njega kaze, barem je iskren i slicno, sto je retardirano jer je neskriveni bezobrazluk, fasizam i sta vec ne, uvijek neuporedivo gori, jer se ni ne stidis istog, pored toga sto trujes javnost i ljude.
Samo je pitanje vremena kada ce se poceti otvoreno hvaliti kako je on zasluzan za ukidanje. Izostanak diskrecije, njegove objave na internetu ovaj skandal mnoze sa 100.
Mozda u svijetu imas i drugih oblika trgovine uticajem, ali je kod ovog najgore jer se to radi otvoreno, neskriveno i bez stida. Tako je kad covjek ima mentalni sklop desetogodisnjeg djeteta, bukvalno tako, pritom djeteta sa posebnim potrebama zbog koeficijenta inteligencije.
I najgore kad te neko za njega kaze, barem je iskren i slicno, sto je retardirano jer je neskriveni bezobrazluk, fasizam i sta vec ne, uvijek neuporedivo gori, jer se ni ne stidis istog, pored toga sto trujes javnost i ljude.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 06 jul 2026, 09:15, ukupno mijenjano 2 puta.
- invincible1921
- Kontakt:
Vjeruj da je i meni proslo kroz glavu,,,,vidis kaka je budala ovaj, bjezi pusti im bice jos SPQUARTERBACK je napisao/la: ↑06 jul 2026, 02:33nema veze nek se nesto desavaBosniaBoston je napisao/la: ↑06 jul 2026, 02:15Buraz, da smo ih izbacili postojanje naše države bi došlo u pitanje, hvala bogu pa nismo. Najozbiljnije.QUARTERBACK je napisao/la: ↑06 jul 2026, 02:11pa sad nek svi traze da im se suspenduje crveni karton easy cuj trazila im bijela kuca oni odobrili![]()
yebem im sve kud ih ne izbacismo pa nek nas nabuse belgijanci sljedecu 10-0![]()
=\_1921_/=
Jos boli udaranje, neka neka.denimen99 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:06Ono što su uradili Kroos i Ballack, spasiti svoje karijere na vrijemerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:02Šta bi onda Švabe trebale uraditicoelho41 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 08:58Znalo se da će Mexico-Inghilterra biti all-timer, pobijediti u ovakvim uslovima je za mene isticanje kandidature za titulu.
Slijedeći primjer Kanea i Bellinghema, mladi engleski igrači ukoliko žele da zaiasta postanu majstori i da pomognu svojoj državi na velikim takmičenjima bi trebali što prije napustiti tajkunsku ligu, tamo očigledno ne uče fudbalu, nego atletici, što apsolutno nema funkciju na velikim turnirima.![]()
vini zaslužuje pohvalu za nastup na ovome SP, tri koraka naprijed kada se uporedi sa vinijem iz reala
ne vjerujem da je došao pameti, ali barem ga je neko dobro savjetovao za SP
brazil još nikad nije bio ovoliko loš, barem ne u mome sjećanju
meni ovo sve više smrdi na finale engelska-francuska
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
A da shvatite da nije do Vinija u Realu vec se forsira Mbappe...jestamaji je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:23vini zaslužuje pohvalu za nastup na ovome SP, tri koraka naprijed kada se uporedi sa vinijem iz reala
#CarsijaOdjebi
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Iskreirao je jučer dvije šanse, od toga onu za Endricka gdje je imao 35-40 metara ispred sebe prostora i još da pita golmana gdje da ošuta. Da nije njega završili bi 3. u grupi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ekstremno precijenjen igrac koji je bildao te golove uglavnom na prijateljskim utakmicama.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Kada se na najvišem fudbalskom nivou ovako otvoreno krade i zayebava, neko se čudi kako Vico i sudije kradu kod nas i zašto će Borac biti prvak narednih 10 godina...Kajzer10 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:12Mozda u svijetu imas i drugih oblika trgovine uticajem, ali je kod ovog najgore jer se to radi otvoreno, neskriveno i bez stida. Tako je kad covjek ima mentalni sklop desetogodisnjeg djeteta, bukvalno tako, pritom djeteta sa posebnim potrebama zbog koeficijenta inteligencije.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kakav igrač je Bellingham, bez ikakve dileme najbolji veznjak na svijetu trenutno i jedan od najkompletnijih veznih igrača u historiji fudbala. 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mora ga Endrick od 19 godina smirivati
- invincible1921
- Kontakt:
Ja ga ne mogu smislit,,,,jos kad mu vidim onu mongoloidnu njusku tacno bi mu s merakom spuco samaracinu.....ali odigro je doktorski covjek...nosio ih je citav turnir, i sinoc nekoliko maestralnih poteza. Jedino ne kontam sto nije puco onaj penal prvijestamaji je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:23vini zaslužuje pohvalu za nastup na ovome SP, tri koraka naprijed kada se uporedi sa vinijem iz reala
Jos valjda Karlo reko da nije ni medju 5 izvodjaca
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 06 jul 2026, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Pa kako su počeli napuštati Bundes ligu i ici put EPL počeli su im i rezultati biti losiji i losiji, a da ne ispadnem rasista ako kazem kako im se broj auslendera tamne boje koze povećao tako i rezultati krenuli dole, pa ne znamo sa čim je povezano.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:02Šta bi onda Švabe trebale uraditicoelho41 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 08:58Znalo se da će Mexico-Inghilterra biti all-timer, pobijediti u ovakvim uslovima je za mene isticanje kandidature za titulu.
Ili još bolje, ukine mu samo suspenziju samo na jednu utakmicu, tako da ne moze igrati finale (ako se gura drugi ekipa do postolja). Sada su mogucnosti neograničene, vidjeli smo kod nas na primjeru Borca.darker10 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 08:21Vidi se da svi ti ljudi generalno imaju malo skole i da ne citaju nesto bog zna.FIFA nije ukinula crveni karton sto znaci da FIFA i dalje misli da to jeste bio crveni karton .Oni su samo suspendovsli kaznu da Donaldov djecko moze igrat.
Kakve ce im to dalje probleme donijet,vidjet ce jer ovakvi presedani zaista mogu napravit dosta problema.Eto neko sad ima zuti karton i dobije u cetvrtfinalu zuti sto je dalje suspenzija,ispada da mu se moze ukinut zuti da on igra u polufinalu![]()
HahahajajjahhahahahajajhaJayCatwright je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:35Kakav igrač je Bellingham, bez ikakve dileme najbolji veznjak na svijetu trenutno i jedan od najkompletnijih veznih igrača u historiji fudbala.![]()
Nije ni do Viniciusa ni do Mbappea, ni do Bellinghama, vec treneri nastojali ugoditi presidenteu pa postavljali igrace na pozicije koje im ne odgovaraju. Svako zivi vidi da Bellingham najbolje igra kad igra neku vrstu lazne devetke/ofanzivnog veznjaka al jok stavi ga da bude defanzivni vezni. Mbappe se ocito cuvao za svjetsko drugu polovinu sezone jer je prvu odigrao fenomenalno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:27A da shvatite da nije do Vinija u Realu vec se forsira Mbappe...jestamaji je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:23vini zaslužuje pohvalu za nastup na ovome SP, tri koraka naprijed kada se uporedi sa vinijem iz reala
Vinicius je trenutno ubjedljivo najbolji igrac Brazila, samo mi nije jasno ko je odredio hijerarhiju da Guimaraes suta penal (lik koji je izveo tri penala u zivotu).
- Wilshere10
- Kontakt:
Koliko je snažna momčad Tušela Tomasa. Šteta što će poslati Norway doma. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Svaka utakmica mucenje, izvlacenje pobjeda na misice. Imaju srece sto su u slabijem dijelu zrijeba. Norveska/Argentina/Kolumbija protivnici po mjeri trenutno za njih.Wilshere10 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 09:43Koliko je snažna momčad Tušela Tomasa. Šteta što će poslati Norway doma.![]()
Odbrana im je katastrofa, ocito da ce finale prije finala biti polufinalni okrsaj Francuske protiv pobjednika vecerasnjeg duela Spanija/Portugal.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, ArtemisFowl, berardi25, darker10, feniksptica, fukara87, Google Adsense [Bot], Helemnejse, Invincibles14, JoeBleck, KockarVicin007, Normus90, objektivni7563, Proximic, Riziko, Shevko, soccerfan, SSj4, StevieG8, THEC, Venom, Wilshere10 i 76 gostiju.