Ivan Šunjić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ivan Šunjić
Sunjic je radio ono sto se trazilo od njega, njegov posao je jako nezahvalan, jako dobar u defanzivi.
Ja se slazem s tobom da smo limitirani. Obojica nisu za puno vise od Dinama, ili nisu uopste, a s pravom su u prvoj (Sunjic) ili rezerva (Radeljic). Dosta govori o nama, i to se slazem.DeeWa je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:05Nisi me brate možda razumio onda. Nije ovdje u pitanju da li je stepenica iznad već gdje se nalazi ta stepenica.
Može liku koji igra u petoj ligi biti stepenica iznad četvrta liga, ali to ne znači da je to neki jak nivo.
U ovom kontekstu poenta je da to nije zavidan nivo. Da vidiš neku reprezentaciju u kojoj se nalaze igrači iz dinama ne bi rekao auu teško ćemo dobiti ove nego bi vjerovatno rekao ove možemo dobiti. Budimo realni. A naši navijači pucaju na visoko. A dinamo kao dinamo je klub u kojem fino možeš zaraditi kao fudbaler. To je bez daljnjeg.
Ko god je realan nije ocekivao od njih ovakvih, u ovim godinama, neke jace transfere.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- invincible1921
- Kontakt:
Da ne ulaziim u to, ali jedno je kad pricamo igracu koji je otisao u dinam u 20toj godini, a totalno drugo kad neko ide tamo u najboljim ili poznim godinama karijere....to sto su Sunjic i Radeljic u Dinamu ne znaci da ce bit novi Modric i Gvardiol....
Da su mogli bilo sta van balkana da nadju, nasli bi realno.
Sunjic ima zasluga itekakvih za ovaj plasman i hvala mu na tome, ali on je realno vec bivsi igrac, a tek ce to biti nakon sezone u dinamu
Radeljic je bio rupa vazda i ostao rupa i bice rupa....niti je sta doprinio plasmanu niti je sta uradio na SP dobro, naprotiv uradio je najgore moguce
Da se mene pita ja nijednog ne bi zvao. Mozda eto sunjica kao zadnjeg ili predzadnjeg igraca na spisku da imas za nedaj Boze jer je sredina losa.
=\_1921_/=
Sunjic radi sto niko ne radi na citavom spisku. Radeljic je drugi najbolji ljevonogi stoper.invincible1921 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:10Da ne ulaziim u to, ali jedno je kad pricamo igracu koji je otisao u dinam u 20toj godini, a totalno drugo kad neko ide tamo u najboljim ili poznim godinama karijere....to sto su Sunjic i Radeljic u Dinamu ne znaci da ce bit novi Modric i Gvardiol....
Sunjic ima zasluga itekakvih za ovaj plasman i hvala mu na tome, ali on je realno vec bivsi igrac, a tek ce to biti nakon sezone u dinamu
Radeljic je bio rupa vazda i ostao rupa i bice rupa....niti je sta doprinio plasmanu niti je sta uradio na SP dobro, naprotiv uradio je najgore moguce
Da se mene pita ja nijednog ne bi zvao. Mozda eto sunjica kao zadnjeg ili predzadnjeg igraca na spisku da imas za nedaj Boze jer je sredina losa.
Vasom logikom mi bi svaki 13 igraca svaki spisak.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Poenta je u tome što je Ivan u nezahvalnoj poziciji, on mora igrati u duetu sa veznjakom koji će raditi ono što on ne zna ili ono u čemu on nije dobar, pa da se upotpunjuju. Mislim, osnovni postulat igre. Ovako kad ga staviš sa Tahirovićem koji ne zna ništa i igrač poput Ivana se pogubi jer mora raditi ono što inače ne treba raditi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- invincible1921
- Kontakt:
Radi, ali kada to radi zajedno sa Tahirovicem u paru nema od tog nistaMadal je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:15Sunjic radi sto niko ne radi na citavom spisku. Radeljic je drugi najbolji ljevonogi stoper.invincible1921 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:10Da ne ulaziim u to, ali jedno je kad pricamo igracu koji je otisao u dinam u 20toj godini, a totalno drugo kad neko ide tamo u najboljim ili poznim godinama karijere....to sto su Sunjic i Radeljic u Dinamu ne znaci da ce bit novi Modric i Gvardiol....
Vasom logikom mi bi svaki 13 igraca svaki spisak.
Radeljic moze bit ljevonogi BOG OTAC, covjek je mozda i najvec kanta na spisku ako izuzem Mujakica i Malica koji je jos premlad...uostalom necu da se ponavljam, covjek je ostao bez poziva jer je bio **** obican svaki put kad je igro,,,,,zasto se naso na spisku za SP a tek zasto je poceo protiv Amerike to samo Bog i Sergej znaju
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: DzaniMehmet, Futbol, tuzlanskinacin i 43 gosta.