Sirotinja napacena. Kad nemaju nista drugo u zivotu s cim se ponose.sljivo je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:56Zasto se svaka jbn tema pretvori u ronaldo messi i real barselona, isto kao da niko drugi ne igra i ne postoji.
Svaki jbn igrac koji igra u ta dva tima se stalno provlaci kroz pricu da je on najbolji u svemu i na svojoj poziciji. Cim spomenes nekog drugog igraca u tom kontesktu odmah 20 indijanaca ulijece sa nekom statistikom, analizom...
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Šteta za Mexico jutros, vidim da su imali veći xG od incestoidne nacije, ali opet je presudila individualna klasa 
Haj okej reći da nije najbolji, ima se argumenata, ali izvaliti kako Juda nije elitni igrač...Bazinga12345 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:19Jesi li uopšte gledao utakmicu ili samo prepisuješ sa Sofascorea?Sport90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:45A sta je to ovaj odigrao ključnih dodavanja 0, tačnih dodavanja 16 id 24 ili ti ga 67% nivo Tahirovica, tačnih dodavanja na protivničkoj polovini 8 od 14 ili ti ga 57%. Hej Vezni igrac i to najbolji na svijetu u utakmici napravi za 90 minuta napravi 16 dodavanja tacnih, 24 puta dotakne loptu, ja ne znam sta vi gledate. Jude je sve samo nije elitni Vezni igrac.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Danas maksuz kupio belgijsku cokoladu za veceras.
Aj
!
Aj
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma Amerikanci su ovo uradili da pokazu ko su i sta sve mogu, ne smije im niko nista na bilo kojem polju, nadam se da ce im Belgija utrpati pet komada
Danas rukama i nogama za belgiju
- Shategabri
- Kontakt:
Ja ne kontam da se neko čudi Amerima, milion puta su pokazali da nemaju obraza.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:36Kakva korupcija,strašno. Uništavaju svjetsko prvenstvo,ovo se više ne može smatrati regularnim takmičenjem.
Prvo šta su Iranu uradili,pa sad ovo![]()
Što bi sad bilo drugačije?
Ovo je očekivano, bilo bi čudo da nisu tražili da se poništi crveni, da su pokazali bar malo časti.
Čak i Poketino čita pripremljen tekst o nekakvoj etici i časti.
Dvije su opcije - igraš prvenstvo po američkim pravilima (ne FIFInim) ili istupiš.
Niko nije istupio, tako da...šuti i igraj.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Teško je učestvovati u Clasico raspravamaArvid je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:43Haj okej reći da nije najbolji, ima se argumenata, ali izvaliti kako Juda nije elitni igrač...Bazinga12345 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:19Jesi li uopšte gledao utakmicu ili samo prepisuješ sa Sofascorea?Sport90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:45
A sta je to ovaj odigrao ključnih dodavanja 0, tačnih dodavanja 16 id 24 ili ti ga 67% nivo Tahirovica, tačnih dodavanja na protivničkoj polovini 8 od 14 ili ti ga 57%. Hej Vezni igrac i to najbolji na svijetu u utakmici napravi za 90 minuta napravi 16 dodavanja tacnih, 24 puta dotakne loptu, ja ne znam sta vi gledate. Jude je sve samo nije elitni Vezni igrac.![]()
Subjektivnost na najjače.
Koševo Zapad
Nego, taman da i osvoje, ovo je toliki cirkus da niko ozbiljno tu titulu nece shvatati osim retardiranih Amerikanaca. Mada znamo da nece osvojit.FIFA has appointed Adham Makhadmeh, a referee of Bosnian heritage, to officiate the USA vs Belgium World Cup match.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
o stanju uma cijele planete, ukljucujuci licemjerni fudbalski puk najvise govori to sto ih je vise potreslo ukidanje crvenog kartona nekom igracu B klase nego narusavanje osnovnih ljudskih prava iranskoj reprezentaciji o onom sudiji iz Afrike. odron
- Shategabri
- Kontakt:
Imaju dvojicu alfi, ako ne ide Kanea, povuče Jude i obrnuto.
Nije loše za jednog pretendenta na boginju
Koševo Zapad
Ja nisam rekao da nije elitni igrac, ja sam rekao da nije elitni vezni igrac kao sto nije, kao sto se vidi na veznom redu Real Madrida kad je nakon odlaska Modrica i Krosa o. Trebao to postati. Covjek nije elitni vezni igrac. Covjek je elitna poluspica, pa čak mislim da bi i lažnu 9 igrao vrhunski, ali kao vezni igrač prosječan igrac ako govorimo o najvećem nivou svjetskog fudbala.Arvid je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:43Haj okej reći da nije najbolji, ima se argumenata, ali izvaliti kako Juda nije elitni igrač...Bazinga12345 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:19Jesi li uopšte gledao utakmicu ili samo prepisuješ sa Sofascorea?Sport90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:45
A sta je to ovaj odigrao ključnih dodavanja 0, tačnih dodavanja 16 id 24 ili ti ga 67% nivo Tahirovica, tačnih dodavanja na protivničkoj polovini 8 od 14 ili ti ga 57%. Hej Vezni igrac i to najbolji na svijetu u utakmici napravi za 90 minuta napravi 16 dodavanja tacnih, 24 puta dotakne loptu, ja ne znam sta vi gledate. Jude je sve samo nije elitni Vezni igrac.![]()
- Shategabri
- Kontakt:
To ono evo nek sudi Bosanac da bude sve poštenoDamirT je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:47Nego, taman da i osvoje, ovo je toliki cirkus da niko ozbiljno tu titulu nece shvatati osim retardiranih Amerikanaca. Mada znamo da nece osvojit.FIFA has appointed Adham Makhadmeh, a referee of Bosnian heritage, to officiate the USA vs Belgium World Cup match.
Koševo Zapad
Pazi ja mislim da će ovi koji decenijama unazad viču ''it's coming home'' jednom zaista biti u pravuShategabri je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:47Imaju dvojicu alfi, ako ne ide Kanea, povuče Jude i obrnuto.
Nije loše za jednog pretendenta na boginju![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Ako ćemo mak na konac, jeste vezni i to ofanzivni.Sport90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:49Ja nisam rekao da nije elitni igrac, ja sam rekao da nije elitni vezni igrac kao sto nije, kao sto se vidi na veznom redu Real Madrida kad je nakon odlaska Modrica i Krosa o. Trebao to postati. Covjek nije elitni vezni igrac. Covjek je elitna poluspica, pa čak mislim da bi i lažnu 9 igrao vrhunski, ali kao vezni igrač prosječan igrac ako govorimo o najvećem nivou svjetskog fudbala.Arvid je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:43Haj okej reći da nije najbolji, ima se argumenata, ali izvaliti kako Juda nije elitni igrač...Bazinga12345 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:19
Jesi li uopšte gledao utakmicu ili samo prepisuješ sa Sofascorea?![]()
Najbolji je na poziciji koju je sinoć igrao.
Odradi on tu dosta posla i u vezi.
Nije dobar kao klasični vezni.
Koševo Zapad
- ArtemisFowl
- Kontakt:
on nije muslimanSSj4 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:44Jel i pokeraš to čini ?ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:27Amerika neka zna
Sedždu činim ja
Dabogda se do temelja raspala
A a a a a
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bellingham, kada igra sa klasičnom devetkom, možda I jeste najbolji vezni svijeta, ali je previse ovisan o toj formaciji da bi ga stavio iznad Vitinhe i Pedrija recimo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Shategabri
- Kontakt:
Ako ih ko može odvesti do tog mota, to je ovaj golum na klupi.Rajaz je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:50Pazi ja mislim da će ovi koji decenijama unazad viču ''it's coming home'' jednom zaista biti u pravuShategabri je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:47Imaju dvojicu alfi, ako ne ide Kanea, povuče Jude i obrnuto.
![]()
Kritikovan, nakrco nekih levata sa Judeom i Kaneom, al evo guraju lagano prema polufinalu.
Čak mislim da im je najveća prepreka upravo ova Norveška, ako to riješe, eto ga home comin.
Mada mislim da su one jade u odbrani Engleske već napunile gaće od Erlinga
Koševo Zapad
Mislim ove ekipa što su ostale englezima baš ima odgovaraju igrom. Argentina je mimo Mesija temu verzija Engleske. Norveska voli posjed a to Englezima odgovara.
Zašto miješati pozicije i uloge. Bellingham je najbolji na planeti u onome što radi isto kao što je Pedri najbolji u onome što radiBosniaBoston je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:53Bellingham, kada igra sa klasičnom devetkom, možda I jeste najbolji vezni svijeta, ali je previse ovisan o toj formaciji da bi ga stavio iznad Vitinhe i Pedrija recimo
I dalje ima tu jačih reprezentacija, ali jasno je da Englezi mogu svakog dobiti. Kane igra historijsku sezonu, Bellingham uvijek isporuči za reprezentaciju i igrač je za velike utakmice, oko sebe imaju još kvalitetnih igrača, bla bla. Nekad će morati doći kući, ali ne bih se baš usudio staviti pare na njih za trofejShategabri je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:54Ako ih ko može odvesti do tog mota, to je ovaj golum na klupi.Rajaz je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:50Pazi ja mislim da će ovi koji decenijama unazad viču ''it's coming home'' jednom zaista biti u pravuShategabri je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:47
Imaju dvojicu alfi, ako ne ide Kanea, povuče Jude i obrnuto.
![]()
Kritikovan, nakrco nekih levata sa Judeom i Kaneom, al evo guraju lagano prema polufinalu.
Čak mislim da im je najveća prepreka upravo ova Norveška, ako to riješe, eto ga home comin.
Mada mislim da su one jade u odbrani Engleske već napunile gaće od Erlinga![]()
Trenutno korisnika/ca: FCB1986, Goalgetter, LenyYoro15, Wilshere10 i 18 gostiju.