Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- napoleon72
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Valjalo bi vidjet polufinale Engleska - Argentina, prstalo bi sve. Jedno od jacih rivaliteta na SP, prvo Maradona 1986., onda crveni Beckhamu 1998. Englezi su bas zeljni krvi. 
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Ono što je sigurno da se Argentincima šteli pravo od kako je mali Mesi išao ljubiti zid u Jerusalemu i kako su Argentinci izabrali cionistu sa dna kace za predsjednika, do tad nisu ni Južnu Ameriku mogli osvojiti, Vidal i Sanchez ih školovali.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Da ne zaboravim komentatora Arene od sinoć koji reče da Engleska nije dobila crveni još od Rooneya 2010. protiv Argentine u četvrtfinalu, i to u startu na Mascherana. Engleska nije igrala s Argentinom od 2002. niti je dogurala do četvrtfinala 2010. Rooney dobio crveni 2006. protiv Portugala u četfrtfinalu.
napiši tužbu, nestvarno da čovjek u tri jutrom napravi takvu grešku ccccArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:10Da ne zaboravim komentatora Arene od sinoć koji reče da Engleska nije dobila crveni još od Rooneya 2010. protiv Argentine u četvrtfinalu, i to u startu na Mascherana. Engleska nije igrala s Argentinom od 2002. niti je dogurala do četvrtfinala 2010. Rooney dobio crveni 2006. protiv Portugala u četfrtfinalu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pedri je najbolji na svijetu u ulozi koju u formaciji ima svaka ekipa svijeta (osmica), Bellingham u onoj koju posjeduju specifični sistemi igre (Shadow Striker). Rola kakvu je imao recimo Dele Alli nekad u Spursima, samo što je Bellingham napredna verzija istogRajaz je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:00Zašto miješati pozicije i uloge. Bellingham je najbolji na planeti u onome što radi isto kao što je Pedri najbolji u onome što radiBosniaBoston je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:53Bellingham, kada igra sa klasičnom devetkom, možda I jeste najbolji vezni svijeta, ali je previse ovisan o toj formaciji da bi ga stavio iznad Vitinhe i Pedrija recimo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Shategabri
- Kontakt:
Ne djeluje da je iko iznad Francuske.Rajaz je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:00Zašto miješati pozicije i uloge. Bellingham je najbolji na planeti u onome što radi isto kao što je Pedri najbolji u onome što radiBosniaBoston je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:53Bellingham, kada igra sa klasičnom devetkom, možda I jeste najbolji vezni svijeta, ali je previse ovisan o toj formaciji da bi ga stavio iznad Vitinhe i Pedrija recimo
I dalje ima tu jačih reprezentacija, ali jasno je da Englezi mogu svakog dobiti. Kane igra historijsku sezonu, Bellingham uvijek isporuči za reprezentaciju i igrač je za velike utakmice, oko sebe imaju još kvalitetnih igrača, bla bla. Nekad će morati doći kući, ali ne bih se baš usudio staviti pare na njih za trofejShategabri je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:54Ako ih ko može odvesti do tog mota, to je ovaj golum na klupi.
Kritikovan, nakrco nekih levata sa Judeom i Kaneom, al evo guraju lagano prema polufinalu.
Čak mislim da im je najveća prepreka upravo ova Norveška, ako to riješe, eto ga home comin.
Mada mislim da su one jade u odbrani Engleske već napunile gaće od Erlinga![]()
![]()
A i Španci im nikako ne leže.
Jasno, ako prođu Norvežane, s Argentinom idu traume i nostalgija
Kako kažeš, daleko je to još, al ne i nemoguće.
Koševo Zapad
- ArtemisFowl
- Kontakt:
nestvarno je da je lik bukvalno izmislio podatak.Surreal je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:11napiši tužbu, nestvarno da čovjek u tri jutrom napravi takvu grešku ccccArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:10Da ne zaboravim komentatora Arene od sinoć koji reče da Engleska nije dobila crveni još od Rooneya 2010. protiv Argentine u četvrtfinalu, i to u startu na Mascherana. Engleska nije igrala s Argentinom od 2002. niti je dogurala do četvrtfinala 2010. Rooney dobio crveni 2006. protiv Portugala u četfrtfinalu.
Iako svi vjerovatno čekaju Portugal - Španija, ja lično jedva čekam da ispadne Amerika od Belgije večeras
Kvalitetan spoj nogometne i geopoliticke analize
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive
A Demirovic kad istrci 20km za 120 minuta u barazu, to onda nije doping? Valjda je za ocekivat od igraca iz liga petice da su spremni. Oni iz Cabo Verdea svi igraju u nizerazrednim klubovima, pa trce ko ludi.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:33Ja se evo kunem da je vecina amera na dopingu, niko ih ne smije kontrolosati, oca im i majku
Auuuuu nije valjda najveci sin BiH netko tko nije muslimanArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:51on nije muslimanSSj4 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:44Jel i pokeraš to čini ?ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:27Amerika neka zna
Sedždu činim ja
Dabogda se do temelja raspala
A a a a a![]()
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive
- Shategabri
- Kontakt:
Čovjek je, bitnije nego da je musliman ili ne znam šta.
Koševo Zapad
- JayCatwright
- Kontakt:
Sreća debelom Ronaldu da je igrao lopte u vrijeme kad mediji nisu uzeli puno maha, inače bi danas bio daleko ispod Kanea, Mbappea, Haalanda itd., tj. potpao bi u B tier fudbalera sa našim Edinom, Mandžom itd.
Ni ja nisam mogao vjerovati sta bubnu. isto ko da je rekao Danska je osvojila Copa Americu 2010 u finalu protiv Benfike. Vjerovatno neka chatgpt halucinacijaArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:10Da ne zaboravim komentatora Arene od sinoć koji reče da Engleska nije dobila crveni još od Rooneya 2010. protiv Argentine u četvrtfinalu, i to u startu na Mascherana. Engleska nije igrala s Argentinom od 2002. niti je dogurala do četvrtfinala 2010. Rooney dobio crveni 2006. protiv Portugala u četfrtfinalu.
Ajde budi dobra, pa podsjeti forumski puk na tvoje lamentiranje o Endricku prije par dana.denimen99 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:49Ako uzmemo u obzir da je sinoć za minut zabio dva gola a potom spriječio čist gol na drugoj strani klizečim startom u stilu Maldinija, to mi govori da je odlično povezao odbranu i napad, dakle vezni igrač, vjerovatno najbolji ikadaSport90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:45A sta je to ovaj odigrao ključnih dodavanja 0, tačnih dodavanja 16 id 24 ili ti ga 67% nivo Tahirovica, tačnih dodavanja na protivničkoj polovini 8 od 14 ili ti ga 57%. Hej Vezni igrac i to najbolji na svijetu u utakmici napravi za 90 minuta napravi 16 dodavanja tacnih, 24 puta dotakne loptu, ja ne znam sta vi gledate. Jude je sve samo nije elitni Vezni igrac.![]()
Uhvati se bolan ti svog zanata, mani se nogometa.
Nakon sjebanih koljena mislišJayCatwright je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:29Sreća debelom Ronaldu da je igrao lopte u vrijeme kad mediji nisu uzeli puno maha, inače bi danas bio daleko ispod Kanea, Mbappea, Haalanda itd., tj. potpao bi u B tier fudbalera sa našim Edinom, Mandžom itd.
Evo i deda se probudio, otvorio sofa score i konta da je mjerodavan da se uključi u raspravu.Rodju je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:31Ajde budi dobra, pa podsjeti forumski puk na tvoje lamentiranje o Endricku prije par dana.denimen99 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:49Ako uzmemo u obzir da je sinoć za minut zabio dva gola a potom spriječio čist gol na drugoj strani klizečim startom u stilu Maldinija, to mi govori da je odlično povezao odbranu i napad, dakle vezni igrač, vjerovatno najbolji ikadaSport90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:45
A sta je to ovaj odigrao ključnih dodavanja 0, tačnih dodavanja 16 id 24 ili ti ga 67% nivo Tahirovica, tačnih dodavanja na protivničkoj polovini 8 od 14 ili ti ga 57%. Hej Vezni igrac i to najbolji na svijetu u utakmici napravi za 90 minuta napravi 16 dodavanja tacnih, 24 puta dotakne loptu, ja ne znam sta vi gledate. Jude je sve samo nije elitni Vezni igrac.![]()
Uhvati se bolan ti svog zanata, mani se nogometa.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ponašanjem i izgledom malo baca na nekog ko je preksinoć bio na Thompsonu u Zaprešiću.
Tako taj manijakalni sklop.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Al šta bi englezima da povedu ovog pacijenta, da je bar neka legenda pa haj, nema više osnovne motoričke sposobnosti
https://www.manchestereveningnews.co.uk ... p-34243567
https://www.manchestereveningnews.co.uk ... p-34243567
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nek je i UEFA prozvala ove kriminalce
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], VolimBiH96 i 3 gosta.