FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa odigrat cemo jednu tekmu i naredne 2 odgodit
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ma nista odgadjanje, samo rokaj 
- dubioza144
- Kontakt:
Ako nista bit cemo jedini koji nece imat pripreme i nece odigrat nijednu tekmu do pocetka
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Mogli smo mi ovdje skupiti ekipu i ponuditi nasim da odigram prijateljskudubioza144 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:40Ako nista bit cemo jedini koji nece imat pripreme i nece odigrat nijednu tekmu do pocetka
Ima Igman pa se prpremaj, ne mora biti neka egzotična destinacija.dubioza144 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 13:40Ako nista bit cemo jedini koji nece imat pripreme i nece odigrat nijednu tekmu do pocetka
„Prava misterija svijeta je ono što vidimo, a ne ono što ne vidimo.“ Oscar Wilde
Željezničar za život cijeli !
SiggiSmallz a sad En...
Željezničar za život cijeli !
SiggiSmallz a sad En...
Ide borba za opstanak od 5 kola
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Novi trener ako ga bude, leti poslije 6. kola.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Pitanje je da li će uopšte doći novi trener.
A realno ko bi došao u ovakvo rasulo, sezona počinje za mjesec a mi nemamo ništa.
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
- WeekendOffender
- Kontakt:
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Pa jedini koji bi pristo i besplatno trenirat ekipu, on je u ovom trenutku nekako najbezbolnija opcija s obzirom na nasa ocekivanja ovu sezonu.
Zato sam i napisao ako ga bude. Ako nam je igrački kadar Šabić, Raščić, Kelmendi, Fočo, Freeman, onda je najlogičniji izbor Derviši.
A to je meni najace pljuju se takozvani zeljini ratnici i legende kluba . A kad god zaglibi situacija ko sad svi se ispale samo oni ostanu . Lahko je biti tu kad sve je dobro i kad cvjetaju lale ali se pokazuje odanost prema klubu kad smo u blatu i kad treba da se iz blata izvuce .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sad moze i Edis.
Ili mozda da probamo sa Basicem?
Ili mozda da probamo sa Basicem?
Basic nakon evrope nije znao pobjedu u gostima (1 gol u 8 utakmica) i ispao od drugoligasa u kupu izgubio od Goska kuci . Izvlacili ga cocalic u 86 minuti protiv igmana kuci i sirokog brijega kuci Krpic u 93 minuti . I to je tad bila puno bolja situacija nego sad.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Sustinski je svejedno ko ce biti trener ako nema kadar i ako nema pare da popravi kadar. U slucaju da se uklapa u ovu nasu finansijsku neracunicu, kontaktirati Corica s obzirom da smo pod njim igrali najbolji fudbal u zadnjih 5/6 godina.
Cini mi se da je vrijeme za Maku Ivankovica
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- imekorisnicko
- Kontakt:
Pa i nije vala.Pact1921 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 15:54Basic nakon evrope nije znao pobjedu u gostima (1 gol u 8 utakmica) i ispao od drugoligasa u kupu izgubio od Goska kuci . Izvlacili ga cocalic u 86 minuti protiv igmana kuci i sirokog brijega kuci Krpic u 93 minuti . I to je tad bila puno bolja situacija nego sad.
Možda je klub bio stabilniji,ali kadar koji je imao Bašić je bio užas
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, ELDIABLO20, Pact1921, Serha, Zalayeta22 i 53 gosta.