Premijer liga BiH - aktuelno
- Bazinga12345
- Kontakt:
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nema istine
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Mahalska…
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sarajevo sa Zekićem dolazi po stare dugove u drugom kolu.
“Sretno svima i neka vam je dragi Bog na pomoći.”
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
BSKu prva utakmica u pl i odma neizvjesnost, nemaju pojma ni protiv koga igraju ni dje gostuju
1. kolo:
Željezničar/Posušje - BSK
Sarajevo - Radnik
Zrinjski - Čelik
Široki Brijeg - Sloga
Borac - Velež
2. kolo:
BSK - Velež
Sloga - Borac
Čelik - Široki Brijeg
Radnik - Zrinjski
Željezničar/Posušje - Sarajevo
3. kolo:
Sarajevo - BSK
Zrinjski - Željezničar/Posušje
Široki Brijeg - Radnik
Borac - Čelik
Velež - Sloga
4. kolo:
BSK - Sloga
Čelik - Velež
Radnik - Borac
Željezničar/Posušje - Široki Brijeg
Sarajevo - Zrinjski
5. kolo:
Zrinjski - BSK
Široki Brijeg - Sarajevo
Borac - Željezničar/Posušje
Velež - Radnik
Sloga - Čelik
6. kolo:
BSK - Čelik
Radnik - Sloga
Željezničar/Posušje - Velež
Sarajevo - Borac
Zrinjski - Široki Brijeg
7. kolo:
Široki Brijeg - BSK
Borac - Zrinjski
Velež - Sarajevo
Sloga - Željezničar/Posušje
Čelik - Radnik
8. kolo:
BSK - Radnik
Željezničar/Posušje - Čelik
Sarajevo - Sloga
Zrinjski - Velež
Široki Brijeg - Borac
9. kolo:
Borac- BSK
Velež - Široki Brijeg
Sloga - Zrinjski
Čelik - Sarajevo
Radnik - Željezničar/Posušje
Znači prvo kolo na Grbavici je jedan od onih mečeva koji odlučuju putnike u niži rang ove sezone 
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Combattente87 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 12:16
*ebo drugo kolo, da je nama ovjeriti Radnik prvo kolo a ne da se ponovi 4:4.HordasOdMalena je napisao/la: ↑06 jul 2026, 14:26Sarajevo sa Zekićem dolazi po stare dugove u drugom kolu.![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo moliti Boga da ne povedemo 3-0Pendulum je napisao/la: ↑06 jul 2026, 14:33*ebo drugo kolo, da je nama ovjeriti Radnik prvo kolo a ne da se ponovi 4:4.HordasOdMalena je napisao/la: ↑06 jul 2026, 14:26Sarajevo sa Zekićem dolazi po stare dugove u drugom kolu.![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Zekić ne propušta šansu za popravni. A i nema više Talhe u Radniku.Pendulum je napisao/la: ↑06 jul 2026, 14:33*ebo drugo kolo, da je nama ovjeriti Radnik prvo kolo a ne da se ponovi 4:4.HordasOdMalena je napisao/la: ↑06 jul 2026, 14:26Sarajevo sa Zekićem dolazi po stare dugove u drugom kolu.![]()
A onda lov na senatore…
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
E cuj navijaci sarajeva o posjeti hahahahahahha
Podijeljeni na frakcije,na kosevo im upadnes na noc derbija nigdje ih,nema ih za basketa 3 na 3 al oni o posjeti
- Shategabri
- Kontakt:
Jel gore klub bez navijača ili navijači bez kluba?
Koševo Zapad
Ja za sebe idem, nit se dijelim nit me zanima niti propustam utakmice. Samo Sarajevo
Izvinite moram se spremati za, kao sto kolega Doktor kaze, Sarajevo Fudbal Festival
Svi potajno prizeljkivali zeljkana da se iskale na nejaci i da krenu sezonu sa ubjedljivom pobjedom 
Iq mu niži od broja cipela, izrazito neinteligentan lik, jedan od najneinteligentijih likova koji su se pojavili ovdje. Pogledaj mu komentare, uživio se u ulogu nekakvog forum huligana i proziva mrtve ljude. Napravio lažni profil i počeo pisati na temi FKS, provalili ga poslije prvog posta, eto toliko o njegovoj inteligenciji.bvsic je napisao/la: ↑06 jul 2026, 14:52Ja za sebe idem, nit se dijelim nit me zanima niti propustam utakmice. Samo Sarajevo
Izvinite moram se spremati za, kao sto kolega Doktor kaze, Sarajevo Fudbal Festival
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Sta pricas ti glavonja,imam tekmi ko ti postova na ovom forumu oca ti J***Herson je napisao/la: ↑06 jul 2026, 15:02Iq mu niži od broja cipela, izrazito neinteligentan lik, jedan od najneinteligentijih likova koji su se pojavili ovdje. Pogledaj mu komentare, uživio se u ulogu nekakvog forum huligana i proziva mrtve ljude. Napravio lažni profil i počeo pisati na temi FKS, provalili ga poslije prvog posta, eto toliko o njegovoj inteligenciji.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Cim on ima potrebu pisati koliko tekmi ima, najavljivati akcije i generalno cim samo o tome pise na forumu, znas da mu je vrhunac na derbi otici i naloziti se. Forumski portparolHerson je napisao/la: ↑06 jul 2026, 15:02Iq mu niži od broja cipela, izrazito neinteligentan lik, jedan od najneinteligentijih likova koji su se pojavili ovdje. Pogledaj mu komentare, uživio se u ulogu nekakvog forum huligana i proziva mrtve ljude. Napravio lažni profil i počeo pisati na temi FKS, provalili ga poslije prvog posta, eto toliko o njegovoj inteligenciji.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.