Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Zlatan i Henry isto tako dva licemjera teška.
Dobar je Donald, samo nek nisu liberali pa makar nam bilo i gore.
Selam!
Selam!
Srce, čast i ponos!
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Svi su oni isti, u par deka.
Jel realno da je izbila debilna rasprava Real v Barca, držite se geopolitike i pustite svoje seljačke klubove na svoje teme.
Jel realno da je izbila debilna rasprava Real v Barca, držite se geopolitike i pustite svoje seljačke klubove na svoje teme.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Volim kako se Amerikanci pozivaju na njih, a likovi su doslovno plaćeni da budu fudbalski nastavnici za američke novopridošle navijače s posebnim potrebama
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- signalidunapark
- Kontakt:
Majku ti je.bem u koji smo mi tajmlajn svemira upali kad rečenica: "Predsjednik SAD-a Donald Trump smatra da nisu trebali dobiti crveni." nije parodija ili zaje.bancija.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Nisu Amerikanci krivi za ovo. Krivi su samprozvani eksperti poput ibre i henrija ( namjerno malim slovima) koji su za par dinara nafurali iste da nije crveni iz razloga sto nije bilo namjere da se povrijedi igrac. Ja ne bih volio biti na istom terenu na kojem igra lik koji prave ovakve faulove namjerno. Kakav si ti sportista ako bi napravio ovakav faul namjerno? 
Krivi su Evropljani koji nisu napustili ovakvu farsu od turnira pa neka FIFA i Trump organizuju turnir izmedju Uzbekistana i Konga i vide koliko ce para zaradit.
Znaci odemo jednom na turnir nakon sto godina i odmah smo upleteni u najveci skandal u historiji SP

Krivi su Evropljani koji nisu napustili ovakvu farsu od turnira pa neka FIFA i Trump organizuju turnir izmedju Uzbekistana i Konga i vide koliko ce para zaradit.
Znaci odemo jednom na turnir nakon sto godina i odmah smo upleteni u najveci skandal u historiji SP
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Zvuči kao da Nele Karajlić čita vijestisignalidunapark je napisao/la: ↑06 jul 2026, 17:26Majku ti je.bem u koji smo mi tajmlajn svemira upali kad rečenica: "Predsjednik SAD-a Donald Trump smatra da nisu trebali dobiti crveni." nije parodija ili zaje.bancija.![]()
Ameri mogu do cetvrtfinala maksimalno, nema tu kvaliteta za dalje. Ne vjerujem da ih sudije mogu pogurati dalje, jer da mogu, ne bi se radilo ovo sa crvenim.
U svakom slucaju, niko ne pamti cetvrtfinaliste. To izlapi za dan. Ali ove sramote traju zauvijek.
Inace, svako i danas i u historiji koristi ovakve dogadjaje da promovira svoju drzavu, samo je kod ovog obrnuto.
Kako Atlantic objavi onaj clanak o njemu, njegov rezon ponasanja i politike je “bas me briga, ionako cu umrijeti”. Bas tako.
U svakom slucaju, niko ne pamti cetvrtfinaliste. To izlapi za dan. Ali ove sramote traju zauvijek.
Inace, svako i danas i u historiji koristi ovakve dogadjaje da promovira svoju drzavu, samo je kod ovog obrnuto.
Kako Atlantic objavi onaj clanak o njemu, njegov rezon ponasanja i politike je “bas me briga, ionako cu umrijeti”. Bas tako.
A i ova iza izgleda ko Simonida PuhaloArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jul 2026, 17:29Zvuči kao da Nele Karajlić čita vijestisignalidunapark je napisao/la: ↑06 jul 2026, 17:26Majku ti je.bem u koji smo mi tajmlajn svemira upali kad rečenica: "Predsjednik SAD-a Donald Trump smatra da nisu trebali dobiti crveni." nije parodija ili zaje.bancija.![]()
jeb.em li mu tromajku pedofilsku i svakom ko ga podrzava
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- VivaLaStella
- Kontakt:
za ibru nekako znas da je cigan, pa nije ni cudo. anri me iznenadio, malo je rećnapapijri1987 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 17:28Nisu Amerikanci krivi za ovo. Krivi su samprozvani eksperti poput ibre i henrija ( namjerno malim slovima) koji su za par dinara nafurali iste da nije crveni iz razloga sto nije bilo namjere da se povrijedi igrac. Ja ne bih volio biti na istom terenu na kojem igra lik koji prave ovakve faulove namjerno. Kakav si ti sportista ako bi napravio ovakav faul namjerno?
Znaci odemo jednom na turnir nakon sto godina i odmah smo upleteni u najveci skandal u historiji SP![]()
definitivno ga ne mogu više gledati istim očima poslije onakvog prosipanja i čmarosrkanja
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
Isto sam danas to mislio. Još objavili da sudija za USA-Belgija porijeklom iz Bosne, tj. da ima pasoš i da mu je mati Bosanka.napapijri1987 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 17:28Znaci odemo jednom na turnir nakon sto godina i odmah smo upleteni u najveci skandal u historiji SP![]()
Pa jel mogu više od**** od nas
Ja sam tv topnik od malih nogu pa mi je pao u očima još dok je rukom izbacio Irsku iz baraža.VivaLaStella je napisao/la: ↑06 jul 2026, 17:36za ibru nekako znas da je cigan, pa nije ni cudo. anri me iznenadio, malo je rećnapapijri1987 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 17:28Nisu Amerikanci krivi za ovo. Krivi su samprozvani eksperti poput ibre i henrija ( namjerno malim slovima) koji su za par dinara nafurali iste da nije crveni iz razloga sto nije bilo namjere da se povrijedi igrac. Ja ne bih volio biti na istom terenu na kojem igra lik koji prave ovakve faulove namjerno. Kakav si ti sportista ako bi napravio ovakav faul namjerno?
Znaci odemo jednom na turnir nakon sto godina i odmah smo upleteni u najveci skandal u historiji SP![]()
definitivno ga ne mogu više gledati istim očima poslije onakvog prosipanja i čmarosrkanja
A prije toga naglasi kako dobro razumije sport i kako je i sam bio velika atleta i sportistaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 16:58Al šta kaže "nije bio faul" i onda par rečenica poslije "nisam znao šta znači crveni karton"![]()
![]()
Vjerovatno jer su navijaci Barcelone iz nekog razloga zatucani u pogledu razumijevanja igre. Podsjecaju na Trumpa.sljivo je napisao/la: ↑06 jul 2026, 11:56Zasto se svaka jbn tema pretvori u ronaldo messi i real barselona, isto kao da niko drugi ne igra i ne postoji.
Svaki jbn igrac koji igra u ta dva tima se stalno provlaci kroz pricu da je on najbolji u svemu i na svojoj poziciji. Cim spomenes nekog drugog igraca u tom kontesktu odmah 20 indijanaca ulijece sa nekom statistikom, analizom...
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
SVAKA TI CAST GOSPODINE PREDSJEDNIČE TAKO SE TO RADI
Al kakav je idiot Trump sa ovim istupom 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imao je kurcinu, Michael Olise je ove sezone odigrao bolju sezonu nego sto je Neymar ikad uradio. Da ne govorim o nekim drugim igracima.
Dugotrajnost karijere mu je haman cak i gora nego Ronaldinhu, a razlika u nivou peaka za dvije klase niza. Kad se sve sabere i oduzme, ekstremno precijenjen igrac.
Remember, remember the 5th of November.
u kakvom svijetu žive ovi amerikanci
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Realno vrhunski povezano, svaka cast.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, kouadio, Matterhorn22 i 33 gosta.