FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- MisterBlue
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma idu nove Made in Turkiye majice. Najbolje su mi one što kad ih navučeš na sebe vidi ti se bradavica i dlake po prsima. UOZBILJITE SE VEĆ JEDNOM KEROVI SKUPŠTINARSKI I POČNITE RADITI POSAO SVI REDOM. HOĆE LI 50-60 ljudi koji odlučuju o Klubu donijeti u narednih 5 dana svak po 10 hiljada pa da isplatimo igrače i donekle ublažimo ovu bol?! Šta ćeš koje pizde materine tu ako nećeš marke u Klub donijeti?!
- Ferroviere1987
- Kontakt:
U koliko sati je skupstina?
- desnibocni
- Kontakt:
Nije brate "kad god zaglibi".Pact1921 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 15:42A to je meni najace pljuju se takozvani zeljini ratnici i legende kluba . A kad god zaglibi situacija ko sad svi se ispale samo oni ostanu . Lahko je biti tu kad sve je dobro i kad cvjetaju lale ali se pokazuje odanost prema klubu kad smo u blatu i kad treba da se iz blata izvuce .
Zaglibilo je ima 15 godina skoro i nikad iz blata da se izadje.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
19h
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Čiča nek proba sam voditi ekipu uz pomoć Dine i Gute. Momak je cijeli život tu, uvijek davao sve za klub, pomoćnik i privremeni trener nekoliko puta, pa valjda je zaslužio da pripremi ekipu po svome i krene u sezonu sad kad nas svakako niko ozbiljan neće.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nije zaslužio jer su ga najurili iz je.benog Veleza iz Nevesinja, kakav Cica jeste li realni...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ljudi kakav Čiča, Dino i slično jedino ako hoćemo u federalnu poštujem ih sve ali niko od njih ne može biti trener Želje u 2026. godini. Trebaju ostati u stručnom štabu ali ni slučajno da neko od njih bude prvi trener.
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
Ja odusto tj nema vise stadiona.Ali Zelje jos uvjek ima u meni.Steta ali ne gumo vise podnjet lopovluk.
Jesu li spasioci došli na stadion ili gdje se već okupljaju?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Amare vrati se
-
ajntrahtrier
- Kontakt:
Treba da ispadnemo u kantonalnu reset kompletan pa navijači koštaju klub po sezoni 200k.
- WeekendOffender
- Kontakt:
I ja mislim da su navijaci problem, najgledaniji klub zadnjih godina, puni se stadion svaku utakmicu, odvajaju od usta za akcije, clanske, dresove, ulaznice, cekaju go i pobjedu na Grbavici po 6-7 utakmica. Mozda da probamo ovu sezonu bez navijaca pa da poguramo klub sa tih 200k, tih 200 hiljada ce nam rijesiti problem sigurno
Curva Sud
Još im i pritisak stvaramo, ne znam kako nas nije sramota.WeekendOffender je napisao/la: ↑06 jul 2026, 19:22I ja mislim da su navijaci problem, najgledaniji klub zadnjih godina, puni se stadion svaku utakmicu, odvajaju od usta za akcije, clanske, dresove, ulaznice, cekaju go i pobjedu na Grbavici po 6-7 utakmica. Mozda da probamo ovu sezonu bez navijaca pa da poguramo klub sa tih 200k, tih 200 hiljada ce nam rijesiti problem sigurno
Uvijek uz tebe i ti to dobro znaš!
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Dobronamjeran komentar: molim vas pogledajte ko pise post prije odgovora, nazalost ovdje administracija ne radi nista i svaki drugi post je od nekog pitara koji uziva u ovoj situaciji. Covjek ima 3 posta i on bi da nam kaze kako su navijaci problem i kako trebamo u kantonalnu, ma hajte molim vasGBBP87 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 19:28Još im i pritisak stvaramo, ne znam kako nas nije sramota.WeekendOffender je napisao/la: ↑06 jul 2026, 19:22I ja mislim da su navijaci problem, najgledaniji klub zadnjih godina, puni se stadion svaku utakmicu, odvajaju od usta za akcije, clanske, dresove, ulaznice, cekaju go i pobjedu na Grbavici po 6-7 utakmica. Mozda da probamo ovu sezonu bez navijaca pa da poguramo klub sa tih 200k, tih 200 hiljada ce nam rijesiti problem sigurno
Stvar je jasna, moze neko i od nas bit trener 4-3-3 sa dva dm i idemo glavnom na kopacku. Mulalic stil igre izbij,nabij,udari,gurni,trci,sutaj... Vrijeme koje lopta provode u zraku na Zeljinim utakmicama preko 45min... Spremit zivce i oci za krvav fudbal.
Odbor za hitnost.
Cubela, Tanović, Kruzik
Cubela, Tanović, Kruzik
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Naročito Tanovic ulijeva veliku nadu
- MisterBlue
- Kontakt:
Tanović ublehaš najveći. Trebali su Salčina staviti.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Adzema za predsjednika!!!
Trenutno korisnika/ca: Emindoks20 i 34 gosta.