pintol_TM87 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 15:17deyo je napisao/la: ↑04 jul 2026, 10:44viewtopic.php?p=8654983#p8654983
Isključenja:
U utakmicama 19 Kola SS Liga zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
KosevoZove(Hollywood FC)
Napomena:
Clan 3a2
Igrac koji propusti 2 (dvije) utakmice zaredom dobija automatski crveni karton i pauzira slijedecu utakmicu.
i po Clanu 3a kapiten ga ima pravo odstraniti zbog ne odigravanja 3 (tri) utakmice.
Clan 3a.
Kapiten ili Savez imaju pravo zamjeniti igraca ako igrac ne odigra 3 (tri) utakmice(to jeste po dobijanju crvenog kartona).
Igrač Patrice_Evra_3,Trebinjac94 i pantelija dr.adnan,tevezito ,pintol_TM87 [/b],brile [/b] su igrači koji su suspendovani od strane Saveza i nece moci igrati ligu prije Sezone 37.
Ekipa Spartans FC ce biti deaktivirana naredne sezone zbog neaktivnosti igraca odnosno zbog nepopunjenosti ekipe.
[/b]
Jel postoji sansa da sprartansi nastave dalje? Ja sam kapiten spartanaca i nisam uspio biti aktivan u posljednje vrijeme.. hvala na odgovoru lp
Tesko druze, a vjerujem da ce biti zanimljivo popuniti i ostale ekipe u drugoj ligi , tu se otvara sansa da aktiviram BHF ili Formule .
Uglavnom max 10 ekipa ce igrati u drugoj ligi da se ne desava kao ove sezone da moramo 4 kola vise igrati u odnosu na prvu, a ako me pitas da li postoji mogucnost da se aktiviraju spartansi u 37 sezoni to DA, jer vjerujem da ce se najmanje jedan klub zbog neaktivnosti deaktivirati.