Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Portugal uzima na penale, Ameri u golijadi Belgiju
Željezničar za život cijeli!
- signalidunapark
- Kontakt:
Naletio sam na more postova od Amera u kojima objašnjavaju nesipravnost crvenog koristeći frazu " By the rules of world cup soccer..."
Debili misle da "world cup soccer" posebna podvrsta fudbala za koju vrijede druga pravila, ko da igramo Texas hold'em verziju fudbala.
Kakva nacija kretenoida.
Debili misle da "world cup soccer" posebna podvrsta fudbala za koju vrijede druga pravila, ko da igramo Texas hold'em verziju fudbala.
Kakva nacija kretenoida.
Zadnja izmjena: signalidunapark, dana/u 06 jul 2026, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Pa kad pravi Ameriku great again na svakom ćošku.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 18:24jos ovaj bolesnik ne moze da presuti, mora da se on pohvali pred cijelim svijetom kako je mocan i kako je uspio nagovoriti FIFA-u da promijene odluku
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mnogi su bili "zabrinuti" od 92 do 95, toliko su bili zabrinuti, da nam nisu dali da se branimo....sjecam se dobro njihovih zabrinutih uhljupskih faca...a to je ista garnitura, nema razlike izmedju njih...politicara, mafijasa i ostalih...sve isti hajvani...nabijem na onu stvar njihovu zabrinutost...
Vjerujem da bi bili jos vise zabrinuti da je onaj sivonja slomio clanak Tariku..
Ovo prvenstvo je najneregularnije u historiji bilo kojeg sporta...najgora organizacija ikada..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Poljem se siri miris LJILJANA!!!
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Nacija koja izglasa idiota za predsjednikasignalidunapark je napisao/la: ↑06 jul 2026, 18:41Naletio sam na more postova od Amera u kojima objašnjavaju nesipravnost crvenog koristeći frazu " By the rules of world cup soccer..."
Kakva nacija kretenoida.![]()
"Our county - our rules"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne, europske reprezentacije idalje su heavily taktički i organizaciono orijentisane , zato imaju zadnjih 4 od 5 osvojenih mundijala ,i redovono izbacuju Brazil nprBosniaBoston je napisao/la: ↑06 jul 2026, 18:36Ali nevezano za Oranginu i ćelavog korumpiranog idiota, da li se i vama čini da se vraća era majstora i individualaca koji prave razliku, na ovom svjetskom se to posebno osjeti.
Euro 2024. je igra bila robotizovana do maksimuma naspram ovog danas, sad skoro svaku utakmicu rješava individualna majstorija
Vala lijepo i da ove fudbalske velesile malo osjete kako je kad nemas objektivno sudjenje. Koliko smo puta mi ispastali jer smo "mala drzava" pa niko se nije ni pocesljao.
- signalidunapark
- Kontakt:
Moj brate po klubu...kakav god da je Sleepy Joe, za ovog stvora je Abraham Lincoln, Tomaš Masaryk i Konrad Adenauer u jednoj osobi.
Zadnja izmjena: signalidunapark, dana/u 06 jul 2026, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Zato je Trump i izabran. Zbog ovog glupavog narativa isto je to.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Legendarno
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 06 jul 2026, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Bidenov jedini problem je bio taj što je prekasno postao predsjednik a Trump je dokazana budala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Naravno da je isto, ali samo onima sto su im Palestina i Iran bitniji od vlastite drzave. Kad je izabran tad su slavili, jer eto trebao je ratove zaustavit. Sad je kod tih istih kmecanje na max.
Srce, čast i ponos!
Nacija koja je nekad tokom izgradnje države imala uzore u grčkim filozofima, čija su im djela nudila uvid u ustavnu vladavinu, građanske vrline i ravnotežu političke moći.
Taj narod je spao da ih vodi politički homo habilis.
Taj narod je spao da ih vodi politički homo habilis.
Genocid u Srebrenici, da se nikad ne zaboravi !
Znam na sto se implicira , te da svi oni koji pisu da su isti svijet ravnaju prema tom podrucju.
Ako cemo mak na konac, nije ni u vezi toga ista politika.
Ali posto je fudbalska tema, u pola svjetskog glavna tema americki predsjednik. Al tako je svako svjetsko, jel tako chilly.
Ne vrijedi pisati o narandzastom idiotu, to je gubljenje vremena. Njega pola americke nacije ne moze smisliti.
Nego, ko ce veceras pobjediti u iberijskom derbiju
ako pocnu bez Rone, to jest sa veznjacima iz PSG, onda tipujem na Portugal.
Mada sumnjam da onaj mish Martinez to smije uraditi. Spanija bez krila, nije ni upola jaka selekcija kao sto je bila.
Nego, ko ce veceras pobjediti u iberijskom derbiju
Mada sumnjam da onaj mish Martinez to smije uraditi. Spanija bez krila, nije ni upola jaka selekcija kao sto je bila.
Ja ne mogu zamisliti muskarca koji yebe ovu zensku na snimku, pa zar postoje i ovakve žene???
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Portugal ide daljelet3 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 19:33Ne vrijedi pisati o narandzastom idiotu, to je gubljenje vremena. Njega pola americke nacije ne moze smisliti.
Nego, ko ce veceras pobjediti u iberijskom derbijuako pocnu bez Rone, to jest sa veznjacima iz PSG, onda tipujem na Portugal.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Proximic i 20 gostiju.