Ma Dajcer je vrhunski obrađuje,ne sumnjajbelosevic23 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 15:53gdje je top, dok obradi loptu prođe me želja za utakmicom
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ček malo!!! Jel to Spaho u najavi
Bit će repriza gledana ko prenos
Brat izgovara Saraj'vo
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- luckystrike
- Kontakt:
Od Radnika do Radnika. Sretno Zeka!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kakav Spaho kakva MY tv . Svi na Kosevo igra Sarajvooo .
Na Koševo, pa onda svi aBd sretni gledati reprizu sa ovim čovjekom.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2026, 18:15Kakav Spaho kakva MY tv . Svi na Kosevo igra Sarajvooo .
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ništa od novih dresova?
-
bordobijeli
- Kontakt:
To mozemnon46 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 18:54Na Koševo, pa onda svi aBd sretni gledati reprizu sa ovim čovjekom.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2026, 18:15Kakav Spaho kakva MY tv . Svi na Kosevo igra Sarajvooo .
-
bitisrcemvezan1946
- Kontakt:
Ovo i mene zanima, jedan brat mi je neki dan odgovorio da su mu u fan shopu rekli da nema nista do utakmice sa Interom .. nadam se da ce uskoro predstaviti, jer je cudno (nakon ovih prethodnih godina sa Adidasom) da udjemo u novu sezonu sa starim dresovima ..
Kakav zaključak. Pa s kim god da igras taj scenario je moguć.rimljanin90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 16:09Meni iskreno tezak raspored, jedan kiks ti je dovoljan da se desi pritisak s tribina i tu nam je i kraj
Ako prodjemo Milanski internecional, imacemo minimum 7 utakmica prije Jadnika iz bjeljine. Ako kojim slucajem izbacimo poturcene srbe to znaci 9 utakmica, sto je vise nego dovoljno da se uigraju, i plus 4 utakmice zaredom igramo u SARAJEVU.
Dobar raspored, cak ako nas Milanezi ispisksju zakazat dvije prijateljske, jednu sa cernobiljcima, jednu sa hadzicima i to je to
Dobar raspored, cak ako nas Milanezi ispisksju zakazat dvije prijateljske, jednu sa cernobiljcima, jednu sa hadzicima i to je to
-
rimljanin90
- Kontakt:
Hvala na objasnjenju daljnijem intelektualna gromadonokee je napisao/la: ↑06 jul 2026, 19:46Kakav zaključak. Pa s kim god da igras taj scenario je moguć.rimljanin90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 16:09Meni iskreno tezak raspored, jedan kiks ti je dovoljan da se desi pritisak s tribina i tu nam je i kraj
u ligi 10 gdje igras 4x sa svakim protivnikom raspored je potpuno nebitan.rimljanin90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 20:37Hvala na objasnjenju daljnijem intelektualna gromadonokee je napisao/la: ↑06 jul 2026, 19:46Kakav zaključak. Pa s kim god da igras taj scenario je moguć.rimljanin90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 16:09Meni iskreno tezak raspored, jedan kiks ti je dovoljan da se desi pritisak s tribina i tu nam je i kraj
Rralno ne smikes prosipati bodove protiv Radnika, Sloge, Sirokog, BSK, Celik, Velez to mora biti 4 od 4
Imas Zeljkana koji je ****, ali tu ne mozes racunati na 4 od 4
i ostaje Borac i Zrinjski gdje ce ovisiti kakav dan imas, ko ce koga takticki dobit taj dan.
Ma ne zna ni on sta je htio da kaže, al hajd dešava se. Cuj tezak raspored..SHZ82 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:34u ligi 10 gdje igras 4x sa svakim protivnikom raspored je potpuno nebitan.
Rralno ne smikes prosipati bodove protiv Radnika, Sloge, Sirokog, BSK, Celik, Velez to mora biti 4 od 4
i ostaje Borac i Zrinjski gdje ce ovisiti kakav dan imas, ko ce koga takticki dobit taj dan.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Jesam li te nekada to uvrijedio? Sto si bijesan?nokee je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:59Ma ne zna ni on sta je htio da kaže, al hajd dešava se. Cuj tezak raspored..SHZ82 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:34u ligi 10 gdje igras 4x sa svakim protivnikom raspored je potpuno nebitan.
i ostaje Borac i Zrinjski gdje ce ovisiti kakav dan imas, ko ce koga takticki dobit taj dan.![]()
Edit: ne znam sta ti ima biti nejasno, moje misljenje je da raspored zna biti bitan zbog povreda, umora i jos mnostva stvari. Vjerujem da si iskusan kao trener pa me ti konkretno mozes ubijediti u drugo. I da pritisak brate, ne mozes porediti kad ga ima na pocetku sezone i pred kraj. Treba da opet 3 trenera promijenis za dva mjeseca?
Zadnja izmjena: rimljanin90, dana/u 06 jul 2026, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Zna li se kako ide prodaja karata za cetvrtak ?
Kako si zaključio da sam bjesan hajd objasni? Kakav trener, pises na forumu sine.rimljanin90 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 22:06Jesam li te nekada to uvrijedio? Sto si bijesan?nokee je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:59Ma ne zna ni on sta je htio da kaže, al hajd dešava se. Cuj tezak raspored..SHZ82 je napisao/la: ↑06 jul 2026, 21:34
u ligi 10 gdje igras 4x sa svakim protivnikom raspored je potpuno nebitan.
i ostaje Borac i Zrinjski gdje ce ovisiti kakav dan imas, ko ce koga takticki dobit taj dan.![]()
Edit: ne znam sta ti ima biti nejasno, moje misljenje je da raspored zna biti bitan zbog povreda, umora i jos mnostva stvari. Vjerujem da si iskusan kao trener pa me ti konkretno mozes ubijediti u drugo. I da pritisak brate, ne mozes porediti kad ga ima na pocetku sezone i pred kraj. Treba da opet 3 trenera promijenis za dva mjeseca?
Covjek ti je napisao da je raspored u ovom sistemu totalno nebitan.
Kad vec pricas o rasporedu prvo kolo Radnik da s pobjedom ides na Zeljscar koji je u rasulu, sta tu ne valja? Pritisak? Pritisak je kod nas kako god okrenes. Uvezao 2 poraza na početku ili poslije. Al hajde ok, imas neku svoju logiku. Ziv bio smiri, nisam ti nista lose napisao.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Riziko, teamnorth1989, VolimoSarajevo i 35 gostiju.

.png)