Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Treba pisati Trumpu da nam sredi ovo sa Garzom. Kad može crveni karton riješit ovo će mu biti mačiji kašalj 
Pa i riješio bi ali neće Mile da ga pitaZabogamiloga je napisao/la: ↑06 jul 2026, 14:22Treba pisati Trumpu da nam sredi ovo sa Garzom. Kad može crveni karton riješit ovo će mu biti mačiji kašalj![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nasa vanjska linija da svi odigraju top utakmicu nemaju 30 poena u rukama. Odbrana moze biti ok, al u napadu ne vidim kako mozemo postici vise od 65 koseva.
I srbija ce se osloniti na dvojac Jokic-Jovic...bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2026, 16:48Nasa vanjska linija da svi odigraju top utakmicu nemaju 30 poena u rukama. Odbrana moze biti ok, al u napadu ne vidim kako mozemo postici vise od 65 koseva.
Lazic i ovo srbi u nasem dresu nece primirisat kosu.
Ocekujem da Garza i Amar odigraju dobru utakmicu.
Gledajući sastave... sve ispod 20 razlike je uspjeh
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Kakav gospodin je Frank Garza
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Citam ovo sto je napisao i ne mogu da vjerujem. Ljudi vise vole i postuju ovu zemlju od ogromne vecine onih koji su cijeli zivotu u njoj. Jos kad cujem kako Djerdja ponovo hvali Luku, njegovu jednostavnost i profesionalizam, opet mogu reci da ga ne bih vise izostavio taman nam Adi Zahiragic igrao 40 minuta na pleju.
- RollingPaper
- Kontakt:
Nek se ugledaju na Garzu ove patriote sto igraju svake prestupne godine.
Đerđa treba da ga pohvali, zaista je velik Luka, jer je stvarno lijepo vaspitan, timski igrač i drugačiji i treba da mu da max minutažu, jer sam vidiš da većina igrača Djerdju kao selektora uopste ne doživljava kao autoritet.Ghuraba je napisao/la: ↑06 jul 2026, 18:42Citam ovo sto je napisao i ne mogu da vjerujem. Ljudi vise vole i postuju ovu zemlju od ogromne vecine onih koji su cijeli zivotu u njoj. Jos kad cujem kako Djerdja ponovo hvali Luku, njegovu jednostavnost i profesionalizam, opet mogu reci da ga ne bih vise izostavio taman nam Adi Zahiragic igrao 40 minuta na pleju.
- TripleThreat
- Kontakt:
Nije mu ih dao kad je trebao, nego je neobjašnjivo ograničen na samo 22 minute. Noćas teško da će biti i relevantno to, s obzirom da je rezultatski egal jako upitan.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ovaj savez pa i sama reprezentacija imaju srece pa je nasa javnost toliko operisana od kosarke da nikog nije briga sta se desava. Da Vico i nogometni savez imaju ovakav javasluk i nerad gorila bi drzava. Da se ono sto se desilo s Turcima u Zenici desilo fudbalskoj reprezentaciji brujali bi svi mediji i dan i noc. Da jedan igrac fudbalske reprezentacije preskace okupljanja ili da bira utakmice jer se mora igrati sa Srbijom ne bi mogao upalit internet od hiljada komentara i psovanja clanova porodice. Ne kazem da je to dobro ali ni ova pasivnost i totalna nezainteresovanst za objektivno nas najbolji sportski kolektiv nije normalna.
Trebalo je kopati i rukama i nogama da dobijemo one dvije prve utakmice i da imamo kakvu takvu sansu u narednom krugu. Tu je i Dario usao s nekim lezernim stavom, ogromna greska je bila ne zvati Robersona s pricom da se ko fol okrecemo mladjim generacijama. Ovo prvenstvo je bila zadnja sansa trenutnoj nasoj najboljoj generaciji da se jos nesto lijepo uradi za dres koji nose a mi smo je tako olako odbacili. Stalno prica o tim mladjima i dugorocnim planovima a na prste jedne ruke mozes nabrojati par igraca koji ce mozda dobaciti do nivoa ABA lige.
Sad se pise o Garzi i neka, hvala mu sto je dosao i ovako poginuo ali nama to u sustini ne znaci nista kad smo ispali. Vjerovatno se i on sad potrosio i razocarao kad je vidio ovo sve. Toliko se stavlja fokus na neke sporedne stvari a o siroj slici se i ne prica al eto to smo mi, jbg.
Trebalo je kopati i rukama i nogama da dobijemo one dvije prve utakmice i da imamo kakvu takvu sansu u narednom krugu. Tu je i Dario usao s nekim lezernim stavom, ogromna greska je bila ne zvati Robersona s pricom da se ko fol okrecemo mladjim generacijama. Ovo prvenstvo je bila zadnja sansa trenutnoj nasoj najboljoj generaciji da se jos nesto lijepo uradi za dres koji nose a mi smo je tako olako odbacili. Stalno prica o tim mladjima i dugorocnim planovima a na prste jedne ruke mozes nabrojati par igraca koji ce mozda dobaciti do nivoa ABA lige.
Sad se pise o Garzi i neka, hvala mu sto je dosao i ovako poginuo ali nama to u sustini ne znaci nista kad smo ispali. Vjerovatno se i on sad potrosio i razocarao kad je vidio ovo sve. Toliko se stavlja fokus na neke sporedne stvari a o siroj slici se i ne prica al eto to smo mi, jbg.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
ima li neko dobar link za prenos
-
KockarVicin007
- Kontakt:
Možel kako niže ruka Taliću, nabijem te na qrac
pa gdje je garza
evo ga, nisam vidio sry
evo ga, nisam vidio sry
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kameni na visini zadatka 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Navijači nisu zviždali više od pola himne
-
DjaniTarik
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ono kad skontas da je Vrabe najbolji igrac s klupe
(Garzu ne racunam)
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎